Genel Bilgiler:
1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):(
Armando Salvatore,Dominique Salvatore, Richard Garcia,Jaliyah Boom)
1.02:Oyun içi seviyeniz?:(19)
1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:(Omerta Crime Family, Evet birliğe ait olucak.)
1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:(Haftanın her günü ortalama 6 saat.)
1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?: İşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):2.02:İşyeri adı:(Omerta Bar/club)
2.03:İşyeri tipi:(Bar)
Uzun Cevaplı Sorular:
3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(Karakterimin hikayesi biz iki Salvatore kardeşler italyada doğduk gençliğimiz italyada geçti,Annemiz biz doğduktan 2 yıl sonra ölmüş,babamızda biz 16 yaşlarımızdayken öldü.Babamız öldükten sonra kendi başımızın çaresine bakmaya çalıştık kolay para kazanmak için illegal işlere başvurduk bir çok kez hapisneye girdik,ilerleyen zamanlarda italyada namı duyulan adamlar olduk ondan sonra yeni maceralar için Amerikaya geldik burdada yeni arkadaşlar edinip bir iş yapmaya karar verdik.)
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (IC olarak, Dostlarımız ve Santos içerisinde eğlenmek, vakit geçirmek Ekonomi olarak güçlenmek.OOC olarak, Sunucu'da rol ortamı yaratmak, Birlikler arası rol ortamını geliştirmek.)
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):(Barımız İşlek bir yer İdlewood Pizza Stack'deki yoğunlunuz birazını buraya taşımaya hedefliyoruz aktif rollerimiz sürekli olucak.)
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :(Barımızın İtalyaya has içkileriyle ve normal içkilerle Los Santos'un bu zamana kadar tatmağımı içecekleri servis etmeyi hedefliyoruz.)
Ben, "Lucifer."; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.