Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[CNN NEWS] Rutin Kontroller!

Başlatan Eylul, 20 Kasım 2023, 22:50:43
Okunma sayısı 1001 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Eylul

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Neil Wayne Lv.31
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Aralık 2023, 23:47
Toplam oynama: 260 gün, 23 saat
Lucian Wayne Lv.31
Köken: Kanadalı
Son giriş: 19 Kasım 2023, 00:09
Toplam oynama: 1 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Aby Casey Lv.31
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Aralık 2023, 21:45
Toplam oynama: 1 gün, 4 saat
Birlik: *** *EWS
[CNN NEWS] Rutin Kontroller!
« : 20 Kasım 2023, 22:50:43 »

RUTİN KONTROLLER

Lspd memurları rutin kontrollerine hiç ara vermeden düzenli gerçekleştiriyor. bu konuda öncelikle lspd memurlarını ardından kurallara uyan vatandaşlarımıza teşekkür etmek isterim.
Bildiğiniz üzere şehrimizde oldukca fazla yaralama ve yasadışı suç olayları gerçekleşmektedir. Bu duruma karşılık her vatandaşın hal ve hareketini dikkatlice takip eden memurlarımız en ufak bir şüpheli durumda rutin kontrol ve aramalarını gerçekleştiriyor. Bu sayede belkide çok sayıda suçu erkenden önleyip vatandaşlarının güvenliğini sağladılar.

Lspd memurları bize güvenliğimiz ve refahımız için yardım ederken bizde onlara işlerini kolaylaştırarak yardım etmeliyiz. Peki nasıl işlerini kolaylaştırabiliriz:
- Öncelikle bir memurun komutların dikkat edip uymalısınız.
- Gereksiz yere 911 i meşgul etmemelisiniz.
- Polislere trafikte yol verip olay yerlerine daha hızlı ulaşmalarını sağlamalısınız.
- Bir tutuklama veya çatışma anında gereksiz kalabalık yapmayıp polis memurlarının kafalarını karıştımamak için olay yerinden güvenli bir yere vardığınızı hissettiğiniz ana kadar uzaklaşmalısınız.
Bunlar gibi bir çok yapmamız gereken toplumsal görevlerimiz mevcut.

Ben CNN muhabiri Bell Epsonn, CNN de kalmaya devam edin...