Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[CNN NEWS] Sosyal Medyanın Parlayan Yıldızı Açıklamalarda Bulundu!

Başlatan Eylul, 20 Kasım 2023, 18:35:48
Okunma sayısı 957 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Eylul

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Neil Wayne Lv.31
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Aralık 2023, 23:47
Toplam oynama: 260 gün, 23 saat
Lucian Wayne Lv.31
Köken: Kanadalı
Son giriş: 19 Kasım 2023, 00:09
Toplam oynama: 1 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Aby Casey Lv.31
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Aralık 2023, 21:45
Toplam oynama: 1 gün, 4 saat
Birlik: *** *EWS

Sosyal Medyanın Parlayan Yıldızı Açıklamalarda Bulundu

Sosyal medyanın parlayan yıldızı Dulcienna Beck, son zamanlarda lüks yaşam tarzı ve gösterişli paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Ancak bu kez, CNN NEWS'e verdiği özel bir röportajda, eleştirilere yanıt verdi.

Dulcienna Beck'ın özel konuğu olduğu röportajda, lüks arabalar, mücevherler ve gösterişli tatillerle dolu hayatını savundu. Sosyal medya paylaşımları, takipçilerini gösterişli dünyasına davet ediyor, ancak bu paylaşımlar bazıları tarafından eleştiriliyordu.

Beck, röportajda, "Ben sadece hayatın tadını çıkarıyorum. Lüksü ve güzellikleri seviyorum, bu yüzden onları sosyal medyada paylaşıyorum. Herkesin kendi tarzı ve zevkleri vardır, değil mi?" dedi.

Özellikle lüks arabalar ve mücevherler hakkındaki eleştirilere cevap veren Dulcienna Beck, "Şimdi, bu eleştirilerin arkasında yatan şeyi anlamıyorum. Lüks arabalar ve mücevherler, sadece hayatın tadını çıkarmamızın bir yolu. Kim istemez ki güzel şeylere sahip olmayı?" dedi.

Röportajda, Dulcienna Beck'ın eşi Eoghan Beck'ın da bu lüks yaşam tarzını finanse ettiği konusu gündeme geldi. Beck, "Eoghan beni desteklemekten mutluluk duyuyor. Onun da zevklerini düşünüyorum ve bu yüzden bazı hediyeler alıyor. Ayrıca, işletmelerimiz de oldukça başarılı, bu yüzden bize para kazandırıyorlar" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Eleştirilere yanıt veren Dulcienna Beck, "Aby, insanlar her zaman yargılayacaklardır. Ben sadece hayatımı yaşamaya çalışıyorum ve kimseye zarar vermiyorum. Herkesin kendi tercihleri vardır ve benim tercihim lüks ve güzellikleri sevmek. Bu, benim hayat tarzım" dedi.

Dulcienna Beck'ın açıklamaları, sosyal medyada ve şehirde büyük bir tartışma yarattı. Kimileri onun özgürlüğünü savunurken, bazıları ise aşırı harcama ve gösteriş konusunda eleştirmeye devam ediyor. Bu röportaj, Beck çiftinin yaşam tarzı ve eleştirilere yanıtı hakkında daha fazla tartışmayı tetikleyeceğe benziyor.

Röportajdan Bazı Anlar:

Aby Casey (Muhabir): İyi akşamlar sevgili izleyiciler, bugün stüdyomuzda özel bir konuğumuz var. Dulcienna Beck, Los Santos'un en tanınmış ve tartışmalı isimlerinden biri. Dulcienna, hoş geldiniz.

Dulcienna Beck (Konuk): Teşekkür ederim, Aby. Burada olmaktan dolayı gerçekten heyecanlıyım.

Aby Casey (Muhabir): Şimdi Dulcienna, son zamanlarda sık sık medyada adınızı duyuyoruz. Sosyal medya paylaşımlarınız ve lüks yaşam tarzınız hakkında birçok yorum ve eleştiri alıyorsunuz. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Dulcienna Beck (Konuk): Aby, ben sadece hayatın tadını çıkarıyorum. Lüksü ve güzellikleri seviyorum, bu yüzden onları sosyal medyada paylaşıyorum. Herkesin kendi tarzı ve zevkleri vardır, değil mi?

Aby Casey (Muhabir): Elbette, herkesin kendi tarzı vardır. Ancak bazıları, aşırı harcama ve gösteriş konusunda sizi eleştiriyor. Özellikle lüks arabalar ve mücevherler hakkında neler söylemek istersiniz?

Dulcienna Beck (Konuk): Şimdi, Aby, bu eleştirilerin arkasında yatan şeyi anlamıyorum. Lüks arabalar ve mücevherler, sadece hayatın tadını çıkarmamızın bir yolu. Kim istemez ki güzel şeylere sahip olmayı?

Aby Casey (Muhabir): Bazıları, eşiniz Eoghan Beck'ın bu lüks yaşam tarzını finanse etmek zorunda kaldığını düşünüyor. Bu konuda ne söylemek istersiniz?

Dulcienna Beck (Konuk): Aby, Eoghan beni desteklemekten mutluluk duyuyor. Onun da zevklerini düşünüyorum ve bu yüzden bazı hediyeler alıyor. Ayrıca, işletmelerimiz de oldukça başarılı, bu yüzden bize para kazandırıyorlar.

Aby Casey (Muhabir): Peki, Dulcienna, son olarak ne düşünüyorsunuz bu eleştiriler hakkında? Sizce insanlar sizi yanlış mı anlıyor?