Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Yeni Polisler

Başlatan beratmethe, 19 Kasım 2023, 23:58:11
Okunma sayısı 3668 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yeterli

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cliff Ethan Lv.22
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Eylül 2024, 20:14
Toplam oynama: 86 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Sophia Hill Lv.22
Son giriş: 22 Şubat 2024, 06:14
Toplam oynama: 7 gün, 12 saat
Diana Cook Lv.22
Son giriş: 22 Şubat 2024, 06:14
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Köken: Rus
Son giriş: 29 Mayıs 2024, 09:40
Toplam oynama: 2 gün, 6 saat
Ynt: Yeni Polisler
« Yanıtla #20 : 20 Kasım 2023, 14:58:03 »
Spoiler:
Spoiler:
Bazı noktalara hak veriyorum bazı noktalara vermiyorum. Rina hayatımın uzun bir kısmı SHERIFF/POLICE olarak geçti. Zaman zaman yönetim içerisindede bulunduk, gördük ve şahit olduğumuz durumlar oldu. Rol bilgisi konusuna değinirsek bunun için ticket/şikayet (ic veya ooc) oluşturabilirsin. En büyük hakkındır veya 911 TS gelip rahatsız olduğun durumu şikayet edersen sana elbette yardımcı olacaklardır. Eğer haklıysan gerekli işlemler yapılır eğer değilsende bu durum sana güzelce izah edilir eğer tatmin olmazsan üstlere çıkabilirsin.

GBI olayına gelelim..
Burası rol sunucusu, güvenli bölgelerlere polisler giremez oradan adam alamaz diye bir kural yoktur. Bu bölgelerde silah işlemez o ise sistemseldir, bu durum ise ic tarafa göre uyarlanır ve ona göre rol yapılır. İdlegas’a girdi diye o adamı tutuklamazsan (eğer ic suçu varsa) sana yaptırım uygulanır ic şekilde.

Araç çekme olayına karşıt diyeceğim şey şudur ki memur şikayeti açabilirsin. Araca ceza yazan kişiye şikayet açmamda durumunda (ic şikayet) eğer siz haklı görülürseniz buna karşıt bir geri dönüş alırsınız. Bunun örnekleri geçmişte vardır bakılabilir.

SWAT olayı çok basit şekilde özetlemek isterim ki SWAT içerisinde veya diğer taktiksel birim içerisinde sadece atmış olduğunuz resimdeki Bearcat G2 ile sınırlı değildir. Kendi içlerinde SUV bunlar şeritli veya şeritsiz şekilde bulunur. Sultan ise Dodge Charger gibi özel olarak tasarlanmış versiyonları kullanılır. Bu aracı pek internet üzerinden görmemiş olabilirsiniz ancak mevcuttur.
Diğer demiş olduğunuz durumlara yorumum yoktur.

Şunuda eklemek isterim ki;
“Burası gerçek hayat değil, burası oyun sunucusu. Her şey gerçek hayat ile aynı olacak diye bir zorlama yok. Oyuncular nasıl isterse bazı konulara esnetme yaparız. Amaç herkesin zevk aldığı bir ortam yaratmaktır.” Bunu eski bir dost eski bir rolcü abimiz demişti. Bu duruma yakışır bir cümle diye düşünüyorum :)
zevk konusunu iyi dedin, burası dediğin gibi roleplay sunucusu. Şimdi rol bilmeyen etmeyen bir insan sivil olarak takılsa kimse bişey demez ama rol bilmeyen birisi pdye girince sinirleniyo insan. igs ssinde de görüldüğü gibi ben pizza stackdeyken fpsim 70 ti oraya geçtim fps 10lara kadar düştü bunun sbebedi 4 5 pdnin aynı anda silahla sıkması, hadi korkutmak amaçlı silahını çekersin nişan alırsın ama bunların yaptığı öldürmeye çalışmak. allahtan sistem engeli var olmasa suçlu adam elli defa ölmüştü.
4 ya da 5 kişinin silah sıkması ile 60 FPS düşüyorsa sıkıntı farklı bir şeydir. Kolluk kuvvetlerinin nereye sıktığını bilemezsiniz, farklı farklı durumları ve sebepleri var.
kanka sen anlamadın, cidden anlamadın. adamı sıkıştırmışlar, adam kaçamıyor zorlasada kaçamaz. şimdi burda sıkmanın anlamı ne? bilmiyomusun oranın güvenli bölge olduğunu? bilmiyomusun sıkmanın bir şey değiştirmeyeceğini? hep görüntü kirliliği. orda sıkanların çoğuda memur, buna bi sınırlama getirilmeli. oldun pd al eline m4 dolaş korksun millet senden.
GB de araca işliyor mu mermi? Bilmiyorum, ama kaçmaya zorladığı için aracına sıkarlar. Güç aşımı varsa onu uyarırlar, sende şikayetini açarsın. Şikayetler caydırmak ve doğrusunun farkına varılması için var.

Çevrimdışı CnmBenimmmm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 27 Nisan 2024, 17:17
Toplam oynama: 43 gün, 11 saat
« Yanıtla #21 : 20 Kasım 2023, 15:00:34 »
Spoiler:
Bazı noktalara hak veriyorum bazı noktalara vermiyorum. Rina hayatımın uzun bir kısmı SHERIFF/POLICE olarak geçti. Zaman zaman yönetim içerisindede bulunduk, gördük ve şahit olduğumuz durumlar oldu. Rol bilgisi konusuna değinirsek bunun için ticket/şikayet (ic veya ooc) oluşturabilirsin. En büyük hakkındır veya 911 TS gelip rahatsız olduğun durumu şikayet edersen sana elbette yardımcı olacaklardır. Eğer haklıysan gerekli işlemler yapılır eğer değilsende bu durum sana güzelce izah edilir eğer tatmin olmazsan üstlere çıkabilirsin.

GBI olayına gelelim..
Burası rol sunucusu, güvenli bölgelerlere polisler giremez oradan adam alamaz diye bir kural yoktur. Bu bölgelerde silah işlemez o ise sistemseldir, bu durum ise ic tarafa göre uyarlanır ve ona göre rol yapılır. İdlegas’a girdi diye o adamı tutuklamazsan (eğer ic suçu varsa) sana yaptırım uygulanır ic şekilde.

Araç çekme olayına karşıt diyeceğim şey şudur ki memur şikayeti açabilirsin. Araca ceza yazan kişiye şikayet açmamda durumunda (ic şikayet) eğer siz haklı görülürseniz buna karşıt bir geri dönüş alırsınız. Bunun örnekleri geçmişte vardır bakılabilir.

SWAT olayı çok basit şekilde özetlemek isterim ki SWAT içerisinde veya diğer taktiksel birim içerisinde sadece atmış olduğunuz resimdeki Bearcat G2 ile sınırlı değildir. Kendi içlerinde SUV bunlar şeritli veya şeritsiz şekilde bulunur. Sultan ise Dodge Charger gibi özel olarak tasarlanmış versiyonları kullanılır. Bu aracı pek internet üzerinden görmemiş olabilirsiniz ancak mevcuttur.

“Burası gerçek hayat değil, burası oyun sunucusu. Her şey gerçek hayat ile aynı olacak diye bir zorlama yok. Oyuncular nasıl isterse bazı konulara esnetme yaparız. Amaç herkesin zevk aldığı bir ortam yaratmaktır.” Bunu eski bir dost eski bir rolcü abimiz demişti. Bu duruma yakışır bir cümle diye düşünüyorum :)
zevk konusunu iyi dedin, burası dediğin gibi roleplay sunucusu. Şimdi rol bilmeyen etmeyen bir insan sivil olarak takılsa kimse bişey demez ama rol bilmeyen birisi pdye girince sinirleniyo insan. igs ssinde de görüldüğü gibi ben pizza stackdeyken fpsim 70 ti oraya geçtim fps 10lara kadar düştü bunun sbebedi 4 5 pdnin aynı anda silahla sıkması, hadi korkutmak amaçlı silahını çekersin nişan alırsın ama bunların yaptığı öldürmeye çalışmak. allahtan sistem engeli var olmasa suçlu adam elli defa ölmüştü.
4 ya da 5 kişinin silah sıkması ile 60 FPS düşüyorsa sıkıntı farklı bir şeydir. Kolluk kuvvetlerinin nereye sıktığını bilemezsiniz, farklı farklı durumları ve sebepleri var.
kanka sen anlamadın, cidden anlamadın. adamı sıkıştırmışlar, adam kaçamıyor zorlasada kaçamaz. şimdi burda sıkmanın anlamı ne? bilmiyomusun oranın güvenli bölge olduğunu? bilmiyomusun sıkmanın bir şey değiştirmeyeceğini? hep görüntü kirliliği. orda sıkanların çoğuda memur, buna bi sınırlama getirilmeli. oldun pd al eline m4 dolaş korksun millet senden.
hacım güvenli bölgeye kaçıyor da olabilir sürekli? Güzel çıkmışız sste bu arada   :'D

Çevrimdışı beratmethe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 31 Temmuz 2024, 01:05
Toplam oynama: 75 gün, 16 saat
Birlik: * C C
Köken: Meksikan
Son giriş: 22 Kasım 2023, 16:36
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Son giriş: 10 Mart 2024, 19:00
Toplam oynama: 0 gün, 19 saat
« Yanıtla #22 : 20 Kasım 2023, 15:05:43 »
Spoiler:

GBI olayına gelelim..

hacım güvenli bölgeye kaçıyor da olabilir sürekli? Güzel çıkmışız sste bu arada   :'D
destek atın baksın admin, sen güvenli bölgedesin. m4lerin anlamı ne

Çevrimdışı beratmethe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #23 : 20 Kasım 2023, 15:07:24 »
burası freeroam sunucusu değil, deathmatch sunucusu değil, hırsız polis sunucusu hiç değil. Burası Roleplay sunucusu, gerçek hayata azıcıkta olsa uygun davranın.

Çevrimdışı beratmethe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #24 : 20 Kasım 2023, 15:14:13 »
mesela bu ss var, ben buna şikayet açsam yetersiz kanıt diyecekler.

polis memuru geliyor mülk önünden araç çekiyor.

Çevrimdışı beratmethe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #25 : 20 Kasım 2023, 15:21:13 »
önceki ssteki aracın konumu

Spoiler:

aracın bulunduğu konumdan hiçbir şekilde yol geçmiyor, aracın kimseye herhangi bir engeli yok.

Çevrimdışı bersheys

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Kasım 2024, 13:42
Toplam oynama: 213 gün, 9 saat
Son giriş: 10 Kasım 2024, 20:13
Toplam oynama: 8 gün, 11 saat
« Yanıtla #26 : 20 Kasım 2023, 15:31:20 »

1337'i görünce gittim. Çok yoruma gerek olmadığını düşünüyorum. Ayrıca ne olursa olsun orası senin iş yerinin önü değil, devletin yolu. Aracın da hatalı parkta üstelik. Sağ şeritte bir aracı sağ şeritin gidiş yolunun tersine park edersen bu hatalı park olur ahbap.

Çevrimdışı beratmethe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #27 : 20 Kasım 2023, 15:38:25 »

1337'i görünce gittim. Çok yoruma gerek olmadığını düşünüyorum. Ayrıca ne olursa olsun orası senin iş yerinin önü değil, devletin yolu. Aracın da hatalı parkta üstelik. Sağ şeritte bir aracı sağ şeritin gidiş yolunun tersine park edersen bu hatalı park olur ahbap.
tamam bu park olayında hata bende ama bazılarının dediğine göre ben buna şikayet açsaydım, bu şikayetle uzun süre sonra ilgilenilecekti ve sonra yetersiz kanıt sebebiyle reddedilecekti. oyuncuların şikayet açmamasının baş sebebide bu, sen şikayet açıklamasına o kadar şey yazıyorsun şikayete bakılıyo 3 gün sonra ve yetersiz kanıttan reddediliyo veya ihlal kısmına yanlış yazıyosun admin geliyo 'sslerde başka ihlaller var, politikalardan bakın tekrar şikayet açın' diyo gidiyo.

Çevrimdışı beratmethe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #28 : 20 Kasım 2023, 15:42:29 »
rol baltalandıktan sonra veya sende oynama hevesi kalmadıktan sonra şikayet açmanın ne anlamı var?

Çevrimdışı nana

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Luna Nygren Lv.29
Köken: İskandinav
Son giriş: 02 Mart 2025, 23:10
Toplam oynama: 6 gün, 13 saat
Vicky Rinoa Lv.29
Köken: İngiliz
Son giriş: 19 Şubat 2025, 14:53
Toplam oynama: 194 gün, 3 saat
Son giriş: 19 Şubat 2025, 14:51
Toplam oynama: 5 gün, 22 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 02 Mart 2025, 23:11
Toplam oynama: 35 gün, 16 saat
Köken: İsveç
Son giriş: 24 Ocak 2025, 03:38
Toplam oynama: 2 gün, 6 saat
« Yanıtla #29 : 20 Kasım 2023, 16:09:59 »
Polislerin hata yaptığını düşünüyorsan IC veya OOC şikayet oluşturabilirsin duruma göre. Ama şu konuda haklısın, denetim sıklaştırılmalı.