Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Hile kullanımı

Başlatan ENEZ+, 16 Kasım 2023, 15:22:04
Okunma sayısı 415 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ENEZ+

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Paul Edwin Lv.11
Köken: Amerikan
Son giriş: 31 Aralık 2023, 19:56
Toplam oynama: 8 gün, 16 saat
Hile kullanımı
« : 16 Kasım 2023, 15:22:04 »
Merhabalar                                                                                                                                     
 ilk defa hile kullandım  hız hilesinden dolayı ban yedimden ötürü tek çözümüm probation yapmak. İlginiz için teşekkürler.

Seviye: 11
Yasak No: #26960
Yasağınızın Ekran Görüntüsü:https://hizliresim.com/decxm1a
Yasaklama Türü: Normal Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam Doğruydu
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: hile kullanımı araç hız hilesi                                                                 
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: paul edwin                                                                                                                                                           Yarış oldugu için hile açdım bi hata yapıp hiç hile kullanmam normaldede bi hata yapıp hileye başvurdum hile açmamın sebebi aracımla dalga geçtikleri için hız hilesi açdım hile kullandığım için ban yedim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Ağustos 2024, 10:45
Toplam oynama: 402 gün, 16 saat
Birlik: ******* ****isi
Son giriş: 04 Ağustos 2024, 01:05
Toplam oynama: 11 gün, 16 saat
Birlik: ******* ****isi
Köken: Fransız
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 00:30
Toplam oynama: 4 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Hile kullanımı
« Yanıtla #1 : 23 Kasım 2023, 01:27:50 »
Probatrion başvuruları buradan yapılmıyor. Arşivlendi.