Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sivil ve PD arasındaki silah düzenlemesi hk.

Başlatan Tartarus, 09 Kasım 2023, 11:45:03
Okunma sayısı 1271 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tartarus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 21 Ekim 2024, 19:14
Toplam oynama: 25 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
Sivil ve PD arasındaki silah düzenlemesi hk.
« : 09 Kasım 2023, 11:45:03 »
Bir sivil VIP olsun veya olmasın silaha ulaşmak için bir zaman, bir miktar para ve günlük limitlerle karşılaşıyor.
Fakat bir polis için herhangi bir kısıtlama yok ve silahını kaybetse bile oluşumda olan biri direk silahına kavuşabiliyor.

Bir sivil illegal rol yaparken zaten üstüne 20-30 tane pd çullanıyor ve yakalanmaktan başka çaresi kalmıyor.

İllegal rollerin biraz artması ve kaliteli olması açışından pd'nin üstünlüklerinin birazcık düşmesi gerekiyor.

Önerim şudur: Herhangi bir oluşumda olan kişinin haftalık veya günlük silah alabilecek sınırlaması olsun ve üst sınıra geçtiğinde normal oyuncular gibi süre veya para ile sahip olsun.

Çevrimdışı batucaan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Aralık 2024, 00:59
Toplam oynama: 64 gün, 6 saat
Son giriş: 28 Aralık 2024, 18:29
Toplam oynama: 1 gün, 9 saat
Köken: Alman
Son giriş: 03 Mart 2024, 15:19
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Ynt: Sivil ve PD arasındaki silah düzenlemesi hk.
« Yanıtla #1 : 09 Kasım 2023, 13:27:51 »
Oluşum olarak konuşmam gerekirse il-legal kişilere desteğimizi hiç bir zaman esirgemiyoruz, aklınızdaki bir rol planları varsa müsait bir vaktinizde polis TS3 adresine girerek birlik yetkilileri ile görüşme sağlayabilirsiniz. Oluşum yeterince dengeli olarak ilerleyişini sürdürüyor. Silah satışları IC veya OOC olarak oluşumun radarına girmez, silah görüldüğü vakit frekans başlatılır ve IC olarak ilerleyişini sürdürtür. Artı olarak minimum ve maksimum konusuna gelirsek hem realistik olarak hem sunucu gözünden bakılırsa destekleneceği sanmıyorum.
1

Çevrimdışı bersheys

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Kasım 2024, 13:42
Toplam oynama: 213 gün, 9 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 10 Kasım 2024, 20:13
Toplam oynama: 8 gün, 11 saat
« Yanıtla #2 : 09 Kasım 2023, 13:50:20 »
Desteklemiyorum, gidip sor bakalım bir polise silahını parayla mı alıyormuş? İllegal dediğin zaten zorluklar içerisinde büyür, polisle bir işi olmaz anlayacağın  :D ? Polisin gözü önünde suç işlemek, gerçek hayatta illegalin zor durumda kalmadan yapmayacağı bir şey. Açtığın argenin mantığını biraz olsun gözden geçir adamım. DM sunucusu değil, rol sunucusu burası haberin olsun diye söylüyorum.

Çevrimdışı axioma.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 17 Kasım 2024, 16:25
Toplam oynama: 84 gün, 23 saat
Son giriş: 18 Mayıs 2024, 15:38
Toplam oynama: 29 gün, 23 saat
Pedro Rojas Lv.25
Köken: İspanyol
Son giriş: 15 Temmuz 2024, 15:26
Toplam oynama: 3 gün, 15 saat
Son giriş: 13 Mayıs 2024, 20:39
Toplam oynama: 1 gün, 2 saat
Son giriş: 17 Mayıs 2024, 17:36
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #3 : 09 Kasım 2023, 15:14:12 »
Desteklemedim.

Çevrimdışı Tartarus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 09 Kasım 2023, 16:21:46 »
Desteklemiyorum, gidip sor bakalım bir polise silahını parayla mı alıyormuş? İllegal dediğin zaten zorluklar içerisinde büyür, polisle bir işi olmaz anlayacağın  :D ? Polisin gözü önünde suç işlemek, gerçek hayatta illegalin zor durumda kalmadan yapmayacağı bir şey. Açtığın argenin mantığını biraz olsun gözden geçir adamım. DM sunucusu değil, rol sunucusu burası haberin olsun diye söylüyorum.

kanka bu egolu yorum ne böyle :D düşmanına mı saldırıyorsun sakin ol birazcık.
Önerim mantıklıdır veya değildir bu kadar saldırgan tavrın amacı nedir?
Polisler normal hayatta paralı silah almaz ama bir kere zimmetlenir.

Benim bahsettiğim şey şu: bir illegal rol yapan adam silahını kaybettiğinde tekrar kazanmak için hem para hem zaman harcıyor.
Oluşum içinde olan biri direk silahını zırhını yenileyebiliyor. Bu değiştirilebilir diye düşünmüştüm, ama bu kadar saldırgan tavrın hiç hoş değil.
Sen söylemeseydin DM serverinde olduğuma inanmaya devam edecektim teşekkür ederim.

Çevrimdışı bersheys

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Kasım 2024, 13:42
Toplam oynama: 213 gün, 9 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 10 Kasım 2024, 20:13
Toplam oynama: 8 gün, 11 saat
« Yanıtla #5 : 09 Kasım 2023, 16:30:29 »

Benim bahsettiğim şey şu: bir illegal rol yapan adam silahını kaybettiğinde tekrar kazanmak için hem para hem zaman harcıyor.
Oluşum içinde olan biri direk silahını zırhını yenileyebiliyor. Bu değiştirilebilir diye düşünmüştüm, ama bu kadar saldırgan tavrın hiç hoş değil.
Sen söylemeseydin DM serverinde olduğuma inanmaya devam edecektim teşekkür ederim.

Bu değiştirilirse sivillerin can sağlığı tehlikeye girer, olaya çok boyutlu bakmalısın. Hem IC hem OOC bakımdan dediğin mantıklı değil. Biz kimseyle çatışmak için o silahı almıyoruz, halkın can sağlığını tehlikeye atan unsurlarla mücadele etmek için alıyoruz. Şimdi şöyle düşün, bir polis memuru var. Yanına gidip diyorsun ki "memurum bu adamda silah var, bakın üstünde" diyerek M4'lü bir adamı gösteriyorsun. PD sana diyor ki, silahım yok, müdahale edemem, 911'i arayın. Mantıklı mı bu sence? İki yüz elli zırh argeleri bir yere kadar ama bu arge son radde bence. İllegali güçlendirmek amacıyla bizim rol imkanımızı burnumuzdan getiriyorsunuz. Yapmayın lütfen.

Çevrimdışı Tartarus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 09 Kasım 2023, 16:33:34 »

Bu değiştirilirse sivillerin can sağlığı tehlikeye girer, olaya çok boyutlu bakmalısın. Hem IC hem OOC bakımdan dediğin mantıklı değil. Biz kimseyle çatışmak için o silahı almıyoruz, halkın can sağlığını tehlikeye atan unsurlarla mücadele etmek için alıyoruz. Şimdi şöyle düşün, bir polis memuru var. Yanına gidip diyorsun ki "memurum bu adamda silah var, bakın üstünde" diyerek M4'lü bir adamı gösteriyorsun. PD sana diyor ki, silahım yok, müdahale edemem, 911'i arayın. Mantıklı mı bu sence? İki yüz elli zırh argeleri bir yere kadar ama bu arge son radde bence. İllegali güçlendirmek amacıyla bizim rol imkanımızı burnumuzdan getiriyorsunuz. Yapmayın lütfen.

Dostum öncelikle verdiğin güzel cevap için teşekkür ederim. Benimki sadece bir öneri, gerisi yönetime kalmış.

Çevrimdışı yeterli

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cliff Ethan Lv.22
Son giriş: 02 Eylül 2024, 20:14
Toplam oynama: 86 gün, 13 saat
Sophia Hill Lv.22
Son giriş: 22 Şubat 2024, 06:14
Toplam oynama: 7 gün, 12 saat
Diana Cook Lv.22
Son giriş: 22 Şubat 2024, 06:14
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Son giriş: 29 Mayıs 2024, 09:40
Toplam oynama: 2 gün, 6 saat
« Yanıtla #7 : 09 Kasım 2023, 16:35:25 »
PD silahı bedavaya alıyor diye illegal rollerin kalitesi mi düşüyor, yoksa rol yapmayı bilmeyen ve öğrenmeye bile çalışmayan DM cilerin zoruna mı gidiyor? Ayrıca bunun OOC ticarete katkısı yok, garip garip şeyler sunulmuş. Desteklemiyorum. Kolluk kuvvetlerinde bulunan kişilerin ne zaman silah kullanacağı ortada, o silahı keyfî olarak kılıfından çıkarmak bile yasak ortalıkta, normalde öyle.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 09 Kasım 2023, 17:37:29 »
20-30 kişinin çullanması dediğiniz olay kovalamaca veya çatışmadır. Bunlar sizin konuda yazdığınız gibi illegal rol değildir o yüzden silah konusunda bir güncellemeye gidilmesine gerek yok.