Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Probation

Başlatan hood the wier, 08 Kasım 2023, 06:11:34
Okunma sayısı 313 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hood the wier

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sam Andrey Lv.12
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Aralık 2023, 19:57
Toplam oynama: 14 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Probation
« : 08 Kasım 2023, 06:11:34 »
Selamlar, bayadır rina oynamıyordum samp indirip girmek istedim fakat hesabım aim bot dan ban yemiş probation sürecine girmek için napmam gerekiyor acaba?
Seviye: 12
Yasak No: 18177
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://hizliresim.com/jtc3qz8
Yasaklama Türü: Client Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Aimbot Speed
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Sam_Andrey

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Ağustos 2024, 10:45
Toplam oynama: 402 gün, 16 saat
Birlik: ******* ****isi
Son giriş: 04 Ağustos 2024, 01:05
Toplam oynama: 11 gün, 16 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 00:30
Toplam oynama: 4 gün, 21 saat
Ynt: Probation
« Yanıtla #1 : 11 Kasım 2023, 04:19:12 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.

Çevrimdışı hood the wier

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sam Andrey Lv.12
Son giriş: 15 Aralık 2023, 19:57
Toplam oynama: 14 gün, 23 saat
« Yanıtla #2 : 11 Kasım 2023, 21:30:14 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızın
Herkes hile ile oynadığı için dayanamayıp hile indirmiştim ve yakalandım ban  yedim şu an ise geri dönmek istiyorum.

- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.

Öncelikle NC atarak ismimi değiştirip Meksikan bir karakter açacağım Meksikan karakterim  adlı köklü bir  MC  sözü geçen bir üye olacak. Bu üyenin ismi Peters_Vacker" . Birlik içi benimsediğimiz kültürü ve birliğin işleyişini anlatayım.

Her MC'DE de olduğu gibi bu Kartel'de uyuşturucu ön planda (Kokain ve metanfetamin)

Mc ağır bir şekilde askerileştirilmiş ve diğer suç örgütlerine göre daha şiddetlidir. Özel bir harekat grubu ve belirli savaş türleri için diğer bölümleri vardır. Tetikçi eğitim programı sıkı ve profesyoneldir.

Mc diğer kartellerden tek farkı sadece sınırda değil şehir içerisinde de daha aktif bir şekilde icraat yapmakta.

Karakterim Meksikan ordusunda yolsuzluktan apoletleri söküldükten sonra arkadaşlarınında katılımıyla birlikte Prospect üyesi olmuştur. Şu anda banım olduğunda bazı rollerimiz bayağı bir aksadı o rolleri anlatayım.

Öncelikle şehir içinde birliğimiz ağlarını genişletmekte ve insan tanımakta. Benim karakterimin gelişi ile birlikte sınıra gidip silah ve uyuşturucu sevkiyatı yapıp şehire yaymak ve üst rütbeleri şehirden çekmektir. ittifaklar yapılacak, uyuşturucu sevkiyatları yapılacak, para trafiğini sağlanacaktır bunun maksadı tekeli genişletmek ve aktif birliklerin rol ortamının genişlemesidir. Ve tabi bunun ile birlikte birliklerle beraber yapacağımız rollerde hep rol pası yapacağım. Öncelikle karakterimi sokağa öne sürer süremez MC kültürünü benimseyen çetelerle ittifak kurmayı planlıyorum. uyuşturucu silah sevkiyatlarına, sokak içi trafiğe yeşil ışık yanacaktır. Bunuda üyelere sevkiyatını yaptığımız malları dağıtarak satışını sağlayacağım. Rol planım bu.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Ağustos 2024, 10:45
Toplam oynama: 402 gün, 16 saat
Son giriş: 04 Ağustos 2024, 01:05
Toplam oynama: 11 gün, 16 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 00:30
Toplam oynama: 4 gün, 21 saat
« Yanıtla #3 : 14 Kasım 2023, 03:40:15 »
Rol planınızı otobiyografi şeklinde anlatın. (1. şahıs anlatım dili)