Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Jagger Levis - CK Talebi

Başlatan Chadwick, 30 Eylül 2018, 16:46:29
Okunma sayısı 1366 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Ocak 2022, 12:52
Toplam oynama: 230 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Jagger Levis - CK Talebi
« Yanıtla #10 : 30 Eylül 2018, 18:00:19 »
Rinada pk çok güzel
Yani, gerçek hayatı yansıtan bir oyunda "Lil" gibi (gerçekte olmayan) bir adın kullanılması gibi.
Adım batabilir 3 harfli olduğu için heralde uzmanlık alanın afiyet olsun birader.

bu arada los santos sizin sanmayın bulunduğunuz yer sizin hoodunuz değil fear yapmadı diye de ck edemezsiniz kendi kendinizi oynatıyorsunuz siz cidden.üzümcüler
Ohoho efsane ince var mehmet kardeşim yavaş üzümcüler bu kadarını kaldıramaz çekirdekleri kırılır xD
Bak kardeşim üzüm sokağı çetecileri üzümcü bunlar ise üzümcüler bunu bi tarafa yaz sana detaylı bir açıklama yaparım oyunda.üzümcüler diyoruz ya yanlış anlamasınlar üzümcü değiller üzümcüler

Çevrimdışı Kratos78

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Arthur Bryne Lv.24
Son giriş: 08 Eylül 2024, 20:55
Toplam oynama: 170 gün, 22 saat
David Lemina Lv.24
Son giriş: 06 Mart 2024, 21:12
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
« Yanıtla #11 : 30 Eylül 2018, 18:00:43 »
Rinada pk çok güzel
Yani, gerçek hayatı yansıtan bir oyunda "Lil" gibi (gerçekte olmayan) bir adın kullanılması gibi.
Gerçek hayatı yansıtan bir oyunda senin elini kolunu sallayarak adam öldürmen ona bakarsan çok şey sayarım sana yalnız ama sana ayıracak vaktim yok.
Aynen gerçek hayatı yansıtan bi oyunda mavi giydi ve küfür etti diye adam öldürmek?Ah bide bize bilgisiz diyo oysa karşında ayna yok dostum.

Çevrimdışı JamesBond

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Eylül 2021, 22:33
Toplam oynama: 98 gün, 10 saat
Birlik: ***ndy
« Yanıtla #12 : 30 Eylül 2018, 20:18:41 »
Ya lütfen bloodz kültürünü öğrenin ya lütfen oğlum çok mu zor.Girip bakın işte.

Çevrimdışı moruq

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Mayıs 2019, 18:36
Toplam oynama: 58 gün, 11 saat
« Yanıtla #13 : 30 Eylül 2018, 20:34:05 »
Rinada pk çok güzel
Gerçek hayatı yansıtan bir oyunda senin elini kolunu sallayarak adam öldürmen ona bakarsan çok şey sayarım sana yalnız ama sana ayıracak vaktim yok.
Aynen gerçek hayatı yansıtan bi oyunda mavi giydi ve küfür etti diye adam öldürmek?Ah bide bize bilgisiz diyo oysa karşında ayna yok dostum.
Fear-RP yapmadığın için CK ediyoruz. Bloods'da 4 kişinin arasındaki 1 kişi onlara küfür ederse ne olur? Orada adamın kemiklerini bırakmazlar.

Çevrimdışı Kratos78

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Arthur Bryne Lv.24
David Lemina Lv.24
« Yanıtla #14 : 30 Eylül 2018, 21:26:50 »
Rinada pk çok güzel
Fear-RP yapmadığın için CK ediyoruz. Bloods'da 4 kişinin arasındaki 1 kişi onlara küfür ederse ne olur? Orada adamın kemiklerini bırakmazlar.
Cidden abilerinden gaz almışsın ve gelmiş burada onların dediklerini yapıyorsun.Öncelikle küfür ettim diye bana saldırmazsınız bu noob dm olur ve fear rp ihlali yapmadım çünkü onu kendi kendime söylüyorum hala bunu anlayamayacak kadar kıt bi kafadasınız sizle muhattap olduğum için kendimi düşmüş hissediyorum SORRY

Çevrimdışı Kratos78

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Arthur Bryne Lv.24
David Lemina Lv.24
« Yanıtla #15 : 30 Eylül 2018, 21:28:04 »
Ya lütfen bloodz kültürünü öğrenin ya lütfen oğlum çok mu zor.Girip bakın işte.
Ya oğlum Allah aşkına noob dm nin ne demek olduğunu öğrenin.Sw kurallarına göre küfür etmem sizin bana damage vermeniz için geçerli bi neden değil senin bu kültürün bu kuralı değiştirebilir mi hah?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 10 Aralık 2021, 15:57
Toplam oynama: 196 gün, 18 saat
Birlik: ****ESS
« Yanıtla #16 : 30 Eylül 2018, 21:35:36 »
Hacı kufur ettidiye ateş ediyorsunuz bu yasak kişiyi tanımıyorum bu arada kişiye kufur ett idiye sıkmak dm'ye girer

Çevrimdışı Kratos78

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Arthur Bryne Lv.24
David Lemina Lv.24
« Yanıtla #17 : 30 Eylül 2018, 21:49:29 »
Hacı kufur ettidiye ateş ediyorsunuz bu yasak kişiyi tanımıyorum bu arada kişiye kufur ett idiye sıkmak dm'ye girer
Hah sonunda ya değil mi kardeşim küfür ettim diye bana ateş ediyorlar ha bide mavi giyiniyomuşum ya senin kültürün serverin kurallarını değiştirmez ki helal sana kardeşim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 10 Aralık 2021, 15:57
Toplam oynama: 196 gün, 18 saat
Birlik: ****ESS
« Yanıtla #18 : 30 Eylül 2018, 22:01:41 »
Hah sonunda ya değil mi kardeşim küfür ettim diye bana ateş ediyorlar ha bide mavi giyiniyomuşum ya senin kültürün serverin kurallarını değiştirmez ki helal sana kardeşim.
Bilader seni savumuyorum benim adamıma kufur etti diye öldurup ck talebi açan adamsun James Baker

bu konunun sonucuna bakın isterseniz aynı şekil yapmışsınız

https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php/topic,23171.0.html

Çevrimdışı Chadwick

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Odin Dixon Lv.16
Köken: İngiliz
Son giriş: 10 Şubat 2023, 17:24
Toplam oynama: 70 gün, 21 saat
« Yanıtla #19 : 01 Ekim 2018, 08:09:21 »
Kısa bir şekilde bu rol öncesi güvenli bölgede atışmalar başladı, sorun yok güvenli bölgede feara gerek yok. Ardından güvenli bölge dışına çıktık ve sanan ne seni bir daha uyarmayacağım arkamı tanımıyorsun dedin. Seni parkta yakalamışlar ve cl den yazıp gelmemi istediler. Geldim yine videoda olduğu gibi senle konuşuyordum ve ters ters cevaplar verdiğin için ben de bu sefer dayanamayıp silahımı çektim ve sıktım. Ona rağmen yerde bana küfür ediyorsun.