Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Baygınken Ôldürmek

Başlatan suey, 25 Ocak 2018, 00:08:14
Okunma sayısı 1194 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı suey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 25 Ocak 2023, 21:12
Toplam oynama: 49 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Baygınken Ôldürmek
« Yanıtla #10 : 27 Ocak 2018, 14:18:18 »
Sen bu kuraldan yola çıkarak bizim DM yapacağımızı nereden çıkardın şimdi? Sırf yorum yapıcam diye gelip "DM sunucusu mu bura eğeğeğeğ" diyosun. Gir, en ufak çatışmada 40k kaybet ne olduğunu anlarsın. Çatışmayı sırf kaybettim diye neden cezam bu kadar fazla olmalı ki?

Çevrimdışı suey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #11 : 27 Ocak 2018, 16:08:54 »
Rol mu yapıyorum? Öldükten sonra hastaneye yollanıyorum ben bunun neresinde rol yapayım? Sen şimdi gerçekten yerdeki birini hastaneye ışınlamaya rol mu diyorsun şuan?

Çevrimdışı Rosenberg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Eylül 2018, 23:26
Toplam oynama: 16 gün, 20 saat
« Yanıtla #12 : 27 Ocak 2018, 16:11:28 »
Aslında baygınken öldürülmek yerine ambulansın çağırılması daha iyi olabilir.

Çevrimdışı suey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #13 : 27 Ocak 2018, 22:07:01 »
Ölüm rolünü kastetmedim. Bir çok oyuncu silahım olsun çatışmaya gireyim kafasında ölüncede silahım gitti yok DM yaptılar bana diyorsunuz. Çatışmadan uzak farklı roller yapabilirsiniz. 54th caddenin ordaki basket sahasında brawl yapan bir kul görmedim. Biraz yabancı rol sunucu videoları izleyip değişik roller yapmayı öğrenmeniz lazım. Geçen kartelin başındaki adam baskına gidiyor en önden hiç mi escobar izlemediniz kendisi emir verir adamları halleder kartelde bunları Herayada dile getirdim bir çok oluşum sadece silahlı çatışma için sunucuda bulunuyor. Idlewoodu söylemiyorum bile spec attığım adamların hepsi ananı sikeyim orospu çocuğu diyor birbirine rol yapan adam yok.

Bana bahsettiğin şeyin bu AR-GE ile en ufak bir alakası bile yok. Benim ne rolü yapacağım sana kalmadı, bu sorunun çözümü bu rolü hiç yapmamak değil.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 28 Ocak 2018, 02:50:02 »
Destekliyorum adam geliyor yerde vuruyor öldürüyor.Başka sunucuda da görmüştüm bunu baygınlık saniyesi 200 saniye,adam baygınken öldürülemiyor güzel.
Destekliyorum

Çevrimdışı Coln

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 14 Mart 2020, 02:40
Toplam oynama: 17 gün, 9 saat
« Yanıtla #15 : 28 Ocak 2018, 10:57:44 »
Sonuçta rol yapıyorsun demek sen işiin rol tarafında değil maddi tarafındasın 40k değil 40.000$ gidebilir yapacağın roller ile bu parayı kazanabilirsin çok saçma taraflardan bakıyorsunuz. Ama sizin amacınız sadece oluşumlar arası çatışma rollerinden dışarıya çıkmayınca saçma öneriler yapıyorsunuz

Evet adam yerde ateş edince Hz.İsa gökten geliyo onu alıp hastaneye atıyo sen ordayken :D

Çevrimdışı Norplo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #16 : 28 Ocak 2018, 11:13:59 »