Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

1300 HUSTLERS BLOCK!

Başlatan ho wassuh bruhh?!, 30 Eylül 2018, 01:50:15
Okunma sayısı 3745 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 06 Ekim 2018, 18:11
Toplam oynama: 7 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: 1300 HUSTLERS BLOCK!
« Yanıtla #140 : 04 Ekim 2018, 15:04:58 »
Buraya yazayım yeri gelmişken, bu güzel kardeşimiz yüzünden sürekli üzerime geliniyordu. Adam hile açıp insanları vururdu suç bana kalırdı, adam çetede gidip mafyadan haraç keser yine suç bana kalırdı. Adam gider milletin anasına söverdi benim discorduma gelip bana söverlerdi. İlgilenemediğim için benim adıma çok fazla iş yapan ve karşıdaki insanların da salak gibi bana hiçbir şey sormadan davranması ilginçti. En son MA yapıp kadın karakterde milleti dolandırarak para kasıyordu bu ya. Instagram üzerinden Talha'ya hesabını çaldım, ananızı gibiyim gibi ithamlarda bulunan bu low nasıl yedirememişse saçma sapan hâlâ üzerime oynamaya çalışıyor. Bunla hiçbir alakamız yok, kendi kendini yesin. Hadi ben kaçtım aeo  :P (Acilen başka rp sunucularındaki birliklerin tanıtımını ve konularını çalmayı bırakmalısın.)
Ban yiyem başka serverlerden dilenem youtuberim diyem donator alam video çekmiyem banlanınca ağlıyam

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Birlik: (Yok)
Ynt: 1300 HUSTLERS BLOCK!
« Yanıtla #141 : 04 Ekim 2018, 15:11:59 »
AMINA KOYDUĞUM 54 ZENCİ MAHALLESİ DEĞİL HİSPANİK MAHALLESİ 18/NORTENO BULUNUR ORADA GERİZEKALI BİR ANKİ HEVESLE BİRLİK AÇMAYIN DELİ OLUYORUM YA 54 DİYOR
Crips açıldığında eğvle abiğ al borliğe

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: