Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Ruhsatlı silah

Başlatan Painx, 19 Ekim 2023, 09:37:24
Okunma sayısı 9289 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bandzup

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Ağustos 2024, 20:57
Toplam oynama: 84 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 14 Nisan 2024, 18:59
Toplam oynama: 32 gün, 14 saat
Ynt: Ruhsatlı silah
« Yanıtla #30 : 20 Ekim 2023, 20:56:03 »
bu zamana kadar gelmediyse şimdi de gelmez

Çevrimdışı Ladnasgor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Austin Henze Lv.22
Son giriş: 13 Nisan 2025, 21:36
Toplam oynama: 93 gün, 4 saat
Son giriş: 12 Nisan 2025, 22:12
Toplam oynama: 6 gün, 21 saat
« Yanıtla #31 : 20 Ekim 2023, 21:10:45 »
Desteklemiyorum. Bireysel silahlanma dediğiniz şey ruhsatlı silah değildir. Ruhsatlı silah şehirde bulunamaz. Silah kullanacaksanız yasadışı kullanmayı göze alacaksınız.

Çevrimdışı Kaza

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 25 Ocak 2025, 13:53
Toplam oynama: 412 gün, 17 saat
Köken: Yunan
Son giriş: 02 Ocak 2025, 22:11
Toplam oynama: 2 gün, 4 saat
« Yanıtla #32 : 20 Ekim 2023, 21:16:31 »

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:45
Toplam oynama: 116 gün, 21 saat
Birlik: ******* *lub
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 16:41
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
« Yanıtla #33 : 20 Ekim 2023, 22:39:27 »
desteklemedim gelmemeli. Legal adamın silahla isi yok, dm yiyorsa sikayet acsın
Abi nasıl yok? Sen sokakta rahatça yürüye biliyor musun? Geçen adamın biri kızın kafasını katana ile kesmiş ne yapsın kadın polisi mi arasın? Bu insanlar kendini nasıl savunucak. Legal adamında silaha ihtiyacı vardır, çünkü can dediğiniz şey sokaklarda bulunmuyor.

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
« Yanıtla #34 : 20 Ekim 2023, 22:42:00 »
Bu sistemin gelmesi lazım, olur olmadık her yerde düşmanlarıma sıkayım. Sonra SD-PD gelince silahım ruhsatlı diyip paçayı yırtayım. CCTV bölgesinde çatışma görülsün SD-PD gelince silahım ruhsatlı diyim, nasıl olsa bölgeye sonradan geldikleri için birisini vurduğumu kanıtlayamazlar. Sultana silahlı adamları bindireyim kolluk kuvvetleri aracımı durdurursa silahlar ruhsatlı diyim. Destekliyorum :onay:
Gene mantıksız bir pd yorumu. Bir olay olduğu zaman polis orda soruşturma yapmakla yükümlüdür. Doğru, siz daha rol bile yapamadığınızdan bunu nerden bileceksiniz bilmiyorum. Bir kişinin yanında taşıyabileceği (ruhsatlı olarak adlandırılan) Tabanca olmasıdır. Çünkü üzerinde ağır teçhizat bulan birinin starbucks kahve içmeye gitmesi saçma olur. Üstünde bulundura bileceği deagle ile kendini savuna bilir. Silah ruhsatı legal oyunculara verilebilir, illegal birinin legal silahla suç işlimesi çok saçma olur.
Neye göre saçma olduğunu sen bile bilmiyorsun verdiğin cevapta kendinle çelişiyorsun. İl-legal birisi ruhsat alamıyorsa sunucuda legal birlik kalmıyor zaten, gidip FD'ye silah vermek kolluk kuvvetlerinin rolünü engellemek olur. İnan FD'ye silah verilse sırf silah kullanmak için FD girecekler olur. CCTV olarak bahsettiğim konuda makul şüphe üzerine durdurduğum kişilerden en az 4 şikayet yedim. Ruhsatlı silah muhabbeti olsa kim bilir neler çıkar ortaya. İlk önce insanların rolünü eleştirmek yerine açtığın konuya bak, eminim yaptığım rollerin %10'unu yapmamışsındır. Son olarak legal oluşumlara silah verilme muhabbetinin aynısı City Hall'e açılmıştı. Heranın dediği gibi silah kullanmak isteyen varsa SD-PD'ye başvurabilir.
Legal oluşumları Pd-Sd,FD,CH olarak adlandırman zaten roleplaye bakış açını her şekilde yansıttı bana. Roleplay terimi dediğiniz şey illegal polis çatışması değildir ne zaman anlıyacaksınız? Polislerin işte yok illegalde silah olmasın, yok onda silah olmasın. Kardeşim sizin imkanlarınız o kadar genişki adamın sıska deagle'ı ne yapsın sana? Legalinde silaha ihtiyacı vardır nokta. Biri seni gasp etmeye çalışırken oturup polisi armayı bekleyemezsin yani.

Çevrimdışı yeterli

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cliff Ethan Lv.22
Son giriş: 02 Eylül 2024, 20:14
Toplam oynama: 86 gün, 13 saat
Sophia Hill Lv.22
Son giriş: 22 Şubat 2024, 06:14
Toplam oynama: 7 gün, 12 saat
Diana Cook Lv.22
Son giriş: 22 Şubat 2024, 06:14
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Köken: Rus
Son giriş: 29 Mayıs 2024, 09:40
Toplam oynama: 2 gün, 6 saat
« Yanıtla #35 : 20 Ekim 2023, 22:53:08 »
Spoiler:
Bu sistemin gelmesi lazım, olur olmadık her yerde düşmanlarıma sıkayım. Sonra SD-PD gelince silahım ruhsatlı diyip paçayı yırtayım. CCTV bölgesinde çatışma görülsün SD-PD gelince silahım ruhsatlı diyim, nasıl olsa bölgeye sonradan geldikleri için birisini vurduğumu kanıtlayamazlar. Sultana silahlı adamları bindireyim kolluk kuvvetleri aracımı durdurursa silahlar ruhsatlı diyim. Destekliyorum :onay:
Gene mantıksız bir pd yorumu. Bir olay olduğu zaman polis orda soruşturma yapmakla yükümlüdür. Doğru, siz daha rol bile yapamadığınızdan bunu nerden bileceksiniz bilmiyorum. Bir kişinin yanında taşıyabileceği (ruhsatlı olarak adlandırılan) Tabanca olmasıdır. Çünkü üzerinde ağır teçhizat bulan birinin starbucks kahve içmeye gitmesi saçma olur. Üstünde bulundura bileceği deagle ile kendini savuna bilir. Silah ruhsatı legal oyunculara verilebilir, illegal birinin legal silahla suç işlimesi çok saçma olur.
Neye göre saçma olduğunu sen bile bilmiyorsun verdiğin cevapta kendinle çelişiyorsun. İl-legal birisi ruhsat alamıyorsa sunucuda legal birlik kalmıyor zaten, gidip FD'ye silah vermek kolluk kuvvetlerinin rolünü engellemek olur. İnan FD'ye silah verilse sırf silah kullanmak için FD girecekler olur. CCTV olarak bahsettiğim konuda makul şüphe üzerine durdurduğum kişilerden en az 4 şikayet yedim. Ruhsatlı silah muhabbeti olsa kim bilir neler çıkar ortaya. İlk önce insanların rolünü eleştirmek yerine açtığın konuya bak, eminim yaptığım rollerin %10'unu yapmamışsındır. Son olarak legal oluşumlara silah verilme muhabbetinin aynısı City Hall'e açılmıştı. Heranın dediği gibi silah kullanmak isteyen varsa SD-PD'ye başvurabilir.
Legal oluşumları Pd-Sd,FD,CH olarak adlandırman zaten roleplaye bakış açını her şekilde yansıttı bana. Roleplay terimi dediğiniz şey illegal polis çatışması değildir ne zaman anlıyacaksınız? Polislerin işte yok illegalde silah olmasın, yok onda silah olmasın. Kardeşim sizin imkanlarınız o kadar genişki adamın sıska deagle'ı ne yapsın sana? Legalinde silaha ihtiyacı vardır nokta. Biri seni gasp etmeye çalışırken oturup polisi armayı bekleyemezsin yani.
Dostum tabancanın yasal olmamasını destekleme nedeni bazı senaryolarda çok kötü sıkıntılar çıkaracağı. Zaten birisi seni gasp ederken bıçak, silah vb. bir şey doğrultuyorsa sunucu kuralları gereği sen gene o silahı kullanamaz ve adamlar gittikten sonra polisi arayıp rol yapmak zorunda kalırsın. Kolluk kuvvetleri ise "Kimsede silah olmasın." diye bir şey söylemiyor. Laf atmak için olmayan şeyleri ortaya sürmeyin, kolluk kuvvetlerinin ise imkanının silah lisansı ile alakası bile yok. Bunları niye karıştırıyorsunuz anlamsız.

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
« Yanıtla #36 : 20 Ekim 2023, 22:59:32 »
Spoiler:
Dostum tabancanın yasal olmamasını destekleme nedeni bazı senaryolarda çok kötü sıkıntılar çıkaracağı. Zaten birisi seni gasp ederken bıçak, silah vb. bir şey doğrultuyorsa sunucu kuralları gereği sen gene o silahı kullanamaz ve adamlar gittikten sonra polisi arayıp rol yapmak zorunda kalırsın. Kolluk kuvvetleri ise "Kimsede silah olmasın." diye bir şey söylemiyor. Laf atmak için olmayan şeyleri ortaya sürmeyin, kolluk kuvvetlerinin ise imkanının silah lisansı ile alakası bile yok. Bunları niye karıştırıyorsunuz anlamsız.
En toksit kitlelerin dolduğu bir sunucuda rp yapmışlığım var (rus çocuklarla) Rusların tek derdi milleti gasp etmek, kural ihlali ypamak değildi. Kendileri toksit olmasına rağmen silahın legal olması hiçbir şeyi değiştirmemişti, bende ona şaşırdım. Sizin korktuğunuz şey bazı şeylerin sıkıntı yaşayacağı. Düşündüğüm kadarı ile Dm ile hala bir korkunuz var, silah lisansı gelmeden öncede dm çoktu, lisans olunca dm fazla artıcak diye hiçbir sebep yok.  Al yukardaki adamlar legal adamda silah ne arıyor diyor ben şimdi bu adama ne diye bilirim ki? Kolluk kuvetlerinin imkanını fazla olduğunu, lisanslı silahların bile kontrol edeceğini söyiyeyim. Zaten ben herkese legal silah verilsin demiyorum, belli bir tecrübesi ve rol imkanı olan herkese silah verebilir. Zamanında birinde silah vardı ve polisler ona bir şey yapmadı. Adamın görevi sadece asker rolleriydi yani. Bunun gibi bir sistem istiyoruz. Merak etme, silah lisansı gelince dm artmıcak, zaten lisans gelmeden bile artıyor.

Çevrimdışı rip99

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Eylül 2024, 17:56
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #37 : 20 Ekim 2023, 23:08:52 »
Sergilenecek rollere şekil kazandırır, artık tutuklamalar dahil saha olayları da klişeye bağlandı. Silahı olan herkese suçlu gözüyle bakılıyor, ruhsatlı silahlar ile işlenmiş cinayetler, bir başkasının silahına el koymalar vesaire sunucudaki rolleri sanki bir senaryo işlermiş gibi çevirmesi güzel olur fakat bu bahsettiğiniz ruhsatlı silah muhabbetini asla bu amaçlarla kullanacaklarını, kullanılacağını sanmıyorum. Bu demek olmuyor ki silahı her alan kişi adaleti kendi sağlama rolü sergilesin, devletin varlığını ruhsat unutturmaz. Sunucu yetkileri gereğince gelmeyecek olduğunu düşünüyorum. Yine de yaratıcı bir fikir, destekliyorum. Denenebilir.

Çevrimdışı EuropeTR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Enrico Costa Lv.21
Köken: İtalyan
Son giriş: 04 Kasım 2024, 19:42
Toplam oynama: 117 gün, 4 saat
Lev Morozov Lv.21
Köken: Rus
Son giriş: 24 Haziran 2024, 22:41
Toplam oynama: 4 gün, 5 saat
« Yanıtla #38 : 21 Ekim 2023, 00:21:48 »
Nasıl olabilir bu iş mesala dm atıldı diyelim demi şikayet açıldı kim haksizsa ona 6 ay silah yasağı konur ve legal silahlar pahalı olması lazım yani dg100k gibi ve sadece colt ve deagle ruhsat verilebilmelj

Çevrimdışı dargınım

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 04 Mart 2025, 23:46