
12.10.2023 - Police Commander Moreland Townsand'ın Yüzüncü Dönem MesajıLos Santos Polis Akademisi'nin yüzüncü dönem başvurularının açıldığını sizlerle paylaşmanın mutluluğu ve gururu içerisindeyim. Buna ek olarak geçmişte bizimle görev yapmış arkadaşlarımızın göreve dönüşünü desteklemek amacıyla Yöntem B başvurularını da aktif hale getirdik. Tüm bunların detaylarına akademi takviminden erişebilirsiniz. Bunların yanı sıra yüzüncü dönem münasebetiyle dönem mezuniyeti halka açık olarak gerçekleştirilecek ve mezuniyet balosuda halka açık olacaktır. Ayrıca Halkla İlişkiler departmanımızın hazırlamış olduğu yüzüncü dönem özel etkinliklerinde tüm Los Santos Halkını aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
Yüzüncü dönem mezuniyetiyle birlikte görev süremin sona ermesinin burukluğuyla; yüz dönemdir bizimle birlikte görev yapan, yapmış ve bundan sonra yapacak olan mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Bunun yanı sıra Los Santos Halkının huzuru, can ve mal güvenliği için canını ortaya koyan ve hayatlarını kaybeden kahramanlarımızı sonsuz özlem ve saygıyla anıyorum.
Bugüne kadar onlara layık şekilde görevimi sürdürmenin gayreti içerisinde, terör ve teröristle mücadele başta olmak üzere her türlü suçun ve suçlunun karşısında makam, mevki, rütbe gözetmeksizin mücadele ettim. Güçlünün adaleti değil, adaletin gücü diyerek San Andreas Eyaleti Eyalet Yasaları ve Trafik Ceza Kanunları neyi emrediyorsa amasız - fakatsız gerçekleştirdim ve benden sonra gelecek arkadaşlarımın da "Koru ve Hizmet Et" mottosuyla bunları gerçekleştirmeye devam edeceğinden şüphem yoktur.
Tekrar dile getirmek isterim ki, yüzüncü dönem etkinliklerinde, mezuniyet töreninde ve tüm bunların sonrasında da halkımızla iç içe olmaktan mutluluk duyacağız.
Kamuoyuna Saygıyla,
Moreland Townsand
Police Commander