Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Ev İlanları - Bölüm Kuralları


Başlatan RN-RP, 07 Ekim 2023, 05:47:05
Okunma sayısı 1665 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RN-RP

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lv.
Cinsiyet: Kadın
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik:
Ev İlanları - Bölüm Kuralları
« : 07 Ekim 2023, 05:47:05 »
İLANLAR BÖLÜMÜ GENEL KURALLAR

  • Genel forum kuralları geçerlidir.
  • Bölüm tamamen IC ilerlemektedir, OOC olarak konu açanlar veya yorum atanlar ceza alabilirler.
  • Bölümde 500k, 1m gibi kısaltmalar yerine $1.000.000, $500.000 gibi değerleri tercih edin. Uymayanların yorumları silinecektir, konu içeriğinde ise düzeltilmesi için süre tanınır, düzeltilmezse arşivlenir.
  • Konunuzu aktif tutmak amacıyla iki günde bir "ilan güncel" şeklinde yorum atabilirsiniz. İki gün kuralını aşıp günde bir veya daha fazla atarsanız konunuz uyarısız silinir.
  • Açacağınız konunun başlıkları, "[SATILIK veya ARANIYOR] Bölge ve Ev, [SATILIK - ARANIYOR] Araç" şeklinde olmalıdır.[/size]
  • Eviniz satıldıysa konunuzu kilitlemelisiniz. Bize forum düzeni konusunda böyle yardımcı olabilirsiniz.
  • Şablonlara uymayanların konuları silinecektir.
  • İlan konuları arşivden çıkarılmamaktadır. Konunuz arşivlendiyse sıfırdan yenisini açmanız gerekmektedir. Bu konuyla ilgili asla ticket AÇMAYIN.
  • Bütün ilan konuları yedi(7) günün sonunda aktif değilse konunuz kilitlenip arşive taşınır.