Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[GÖREV VERİLDİ] Dionysius Sympronian - Hile K.

Başlatan Joon seo, 27 Eylül 2023, 04:22:20
Okunma sayısı 1620 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Joon seo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 20 Ekim 2023, 02:47
Toplam oynama: 140 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Nisan 2025, 01:13
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
[GÖREV VERİLDİ] Dionysius Sympronian - Hile K.
« : 27 Eylül 2023, 04:22:20 »
Merhabalar, bu tickettan önce bir ticket daha açmıştım fakat beni yasaklama ile ilgisi olan departmana yönlendirdi Realistikadam. Öncelikle ticketimi atayım, inceleyin.

Ticket: https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?action=helpdesk;sa=ticket;ticket=175399

Mağduriyetim var, o yüzden bi önce ki ticketimda ki yazıyı atacağım. Mağduriyetimi açıklıyorum.

Merhabalar bundan yanlış olmazsa 1-2 sene önce bilgisayarım bozuldu, oyunu bırakmıştım. Şu anda yeni bilgisayar aldım fakat interneti yok o yüzden telefondan ticket açıyorum. Hesabıma hiç bir şekilde giriş sağlamama rağmen aylar yıllar sonra hesabıma giriş yaptım ve karakterim 'Teleport' sebebiyle banlı. Bunu ben yapmadım, anladım ki hessbım çalınmış giriş çıkışları kontrol edebilirsiniz. Banımın açılmasını istiyorum bilgisayarım internete bağlandığında seri ve hevesli bir şekilde oyuna girebilmek istiyorum.

Oyuna yıllar sonra giriş yapıyorum. Beni Clientte yönlendiriyor fakat Win 11 kurdum ve sorun var. Win defenderi hiç bir şekilde kapatamıyorum.

https://cdn.discordapp.com/attachments/1134526198999949362/1154687089250664498/image.png Şu şekil kalıyor.

Lütfen banımı açmamda yardımcı olun.

Ticketi düzenledim, hallettim her şeyi. Yasak no fln yazdım.
Seviye: 20
Yasak No: #18726
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://cdn.discordapp.com/attachments/916734286999208016/1154869404824256632/samp_22_09_2023_22_54_50.png
Yasaklama Türü: Client Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Teleport
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Kaç senedir girmiyorum, bundan önce izin aldığım 2 tane daha hesabım vardı. Forum isimleri Joon Seo II ve Joon Seo III idi. Fakat hatırladıklarım şunlar:<br />Dionysius_Sympronian<br />Vega_Spencer<br />Qwantez_Harrell<br />Uterius_Nichols (hiç giriş yapm

Çevrimdışı Joon seo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Joon Seo Probation
« Yanıtla #1 : 27 Eylül 2023, 04:22:20 »
Tüm karakterler kısmında ki yazı tuhaflaşmış yarıda kesilmiş. Kaç senedir girmediğim detayı vermemin sebebi karakterleri hatırlamıyorum. Artı olarak Client ban mı ya da kalıcı ban mı yediğimi bilmiyorum açıkçası çünkü banımı görüntüleyemiyorum.

Tüm karakterleriniz devamı:..
(hiç giriş yapmadım)
İdarelik olarak açtığım yeni hesap:
Jeremy_Cavalliers

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Ağustos 2024, 10:45
Toplam oynama: 402 gün, 16 saat
Birlik: ******* ****isi
Son giriş: 04 Ağustos 2024, 01:05
Toplam oynama: 11 gün, 16 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 00:30
Toplam oynama: 4 gün, 21 saat
« Yanıtla #2 : 27 Eylül 2023, 04:25:38 »
Yasak görüntünüze ulaşılamamakta.

Çevrimdışı Joon seo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 27 Eylül 2023, 13:48:42 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 29 Eylül 2023, 02:52:14 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.

Çevrimdışı Joon seo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 29 Eylül 2023, 14:36:52 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.

Öncelikle ben sunucuyu PC bozulduktan sonra bırakmıştım 1 veya 2 yıl oluyor tam bilmiyorum. Hani ara sıra girmemin imkanı yok çünkü bilgisayarım bozuk yani giremiyorum. Yeni bilgisayar aldım, oyuna giriş yapıyordum ta ki Teleport sebebiyle ban yediğimi görene kadar. Zamanında hesabımı arkadaşıma verdimde o mu banlattı veya hesabım çalınıp mı ban yedi bilmiyorum. Hesabıma giren iplere baktığımda tek yabancı gelen birisi vardı bilgisayar ismi Emirhan ben Emirhan isimli bir arkadaşıma hesap verdiğimide hatırlamıyorum. Yani kısacası benim yaptığım bir şey değil. Ama hesabıma girip biri banlattıysa da yasaklama nedenimi ne olur ne olmaz diye haklı buluyorum.

- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.

Öncelikle NC atarak ismimi değiştirip Meksikan bir karakter açacağım Meksikan karakterim CJNG adlı köklü bir Meksikan kartelinde sözü geçen bir üye olacak. Bu üyenin ismi Pagodel "Pago Magic" Manzanares. Birlik içi benimsediğimiz kültürü ve birliğin işleyişini anlatayım.

Her Kartel'de de olduğu gibi bu Kartel'de uyuşturucu ön planda (Kokain ve metanfetamin) Sinaloa Kartelinden sonra en büyük Kartel CJNG kartelidir.

CJNG ağır bir şekilde askerileştirilmiş ve diğer suç örgütlerine göre daha şiddetlidir. Özel bir harekat grubu ve belirli savaş türleri için diğer bölümleri vardır. Tetikçi eğitim programı sıkı ve profesyoneldir.

CJNG'nin diğer kartellerden tek farkı sadece sınırda değil şehir içerisinde de daha aktif bir şekilde icraat yapmakta.

Şimdi birliği daha fazla anlatırdımda karakterimle yapacağım rol planım daha önemli o yüzden karakterimde devam edeceğim.

Karakterim CJNG'nin rütbelendirmesinde Administrador De La Calle olacak. Bu rütbe ne anlama geliyor? Street Manager yani türkçeyle Sokağın Menejeri demek adı üstüne sokakla daha çok ilgilenen bir rütbe. Tabi böyle diyince akıllara gelen şey "Mafyanın sokakta ne işi var?" Hemen cevaplandırayım Meksikan Mafyaları yani Karteller Meksikan olduğundan ve çeteler ile alâkalı olduğundan oldukça laçkadırlar, herhangi bir mafya uslüpleri yoktur. Ghetto'da yaşayanları takılanlarıda vardır. Karteller genellikle Hispanik/Latin çeteleriyle bağlantılıdırlar, altlarına alıp çalıştırılırlar. Yani bu işin birde sokak tarafı var.

Karakterim Meksikan ordusunda yolsuzluktan apoletleri söküldükten sonra arkadaşlarınında katılımıyla birlikte CJNG üyesi olmuştur. Şu anda banım olduğunda bazı rollerimiz bayağı bir aksadı o rolleri anlatayım.

Öncelikle şehir içinde birliğimiz ağlarını genişletmekte ve insan tanımakta. Benim karakterimin gelişi ile birlikte sınıra gidip silah ve uyuşturucu sevkiyatı yapıp şehire yaymak ve üst rütbeleri şehirden çekmektir. Administrador De La Calle rütbelerinin şehirde daha çok ismi geçecek ve terör esttiriceklerdir. Bir sürü ittifaklar yapılacak, uyuşturucu sevkiyatları yapılacak, para trafiğini sağlanacaktır bunun maksadı tekeli genişletmek ve aktif birliklerin rol ortamının genişlemesidir. Ve tabi bunun ile birlikte birliklerle beraber yapacağımız rollerde hep rol pası yapacağım. Öncelikle karakterimi sokağa öne sürer süremez 13 kültürünü benimseyen çetelerle ittifak kurmayı planlıyorum. Şehirde birliğimize ait 3 işletme bulunuyor. Bar, Club ve lokanta. Bunlarlada rollere geçeceğim. illegal bir karakter yapacağımı anlamışsınızdır. Banım açılmadığı sürece birliğimizin rolleri aksıyor. Kısacası oyuna girer girmez story-rpler yapılacaktır, ittifak kurulacaktır, uyuşturucu silah sevkiyatlarına, sokak içi trafiğe yeşil ışık yanacaktır. Bunuda üyelere sevkiyatını yaptığımız malları dağıtarak satışını sağlayacağım. Rol planım bu.

Çevrimdışı Joon seo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 02 Ekim 2023, 00:28:52 »
diğer probationlarda rol planını ayrı yazılmasını söylemişsin o yüzden bir daha ki iletide rol planımı anlatacağım

Çevrimdışı Joon seo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 02 Ekim 2023, 00:29:08 »
Öncelikle NC atarak ismimi değiştirip Meksikan bir karakter açacağım Meksikan karakterim CJNG adlı köklü bir Meksikan kartelinde sözü geçen bir üye olacak. Bu üyenin ismi Pagodel "Pago Magic" Manzanares. Birlik içi benimsediğimiz kültürü ve birliğin işleyişini anlatayım.

Her Kartel'de de olduğu gibi bu Kartel'de uyuşturucu ön planda (Kokain ve metanfetamin) Sinaloa Kartelinden sonra en büyük Kartel CJNG kartelidir.

CJNG ağır bir şekilde askerileştirilmiş ve diğer suç örgütlerine göre daha şiddetlidir. Özel bir harekat grubu ve belirli savaş türleri için diğer bölümleri vardır. Tetikçi eğitim programı sıkı ve profesyoneldir.

CJNG'nin diğer kartellerden tek farkı sadece sınırda değil şehir içerisinde de daha aktif bir şekilde icraat yapmakta.

Şimdi birliği daha fazla anlatırdımda karakterimle yapacağım rol planım daha önemli o yüzden karakterimde devam edeceğim.

Karakterim CJNG'nin rütbelendirmesinde Administrador De La Calle olacak. Bu rütbe ne anlama geliyor? Street Manager yani türkçeyle Sokağın Menejeri demek adı üstüne sokakla daha çok ilgilenen bir rütbe. Tabi böyle diyince akıllara gelen şey "Mafyanın sokakta ne işi var?" Hemen cevaplandırayım Meksikan Mafyaları yani Karteller Meksikan olduğundan ve çeteler ile alâkalı olduğundan oldukça laçkadırlar, herhangi bir mafya uslüpleri yoktur. Ghetto'da yaşayanları takılanlarıda vardır. Karteller genellikle Hispanik/Latin çeteleriyle bağlantılıdırlar, altlarına alıp çalıştırılırlar. Yani bu işin birde sokak tarafı var.

Karakterim Meksikan ordusunda yolsuzluktan apoletleri söküldükten sonra arkadaşlarınında katılımıyla birlikte CJNG üyesi olmuştur. Şu anda banım olduğunda bazı rollerimiz bayağı bir aksadı o rolleri anlatayım.

Öncelikle şehir içinde birliğimiz ağlarını genişletmekte ve insan tanımakta. Benim karakterimin gelişi ile birlikte sınıra gidip silah ve uyuşturucu sevkiyatı yapıp şehire yaymak ve üst rütbeleri şehirden çekmektir. Administrador De La Calle rütbelerinin şehirde daha çok ismi geçecek ve terör esttiriceklerdir. Bir sürü ittifaklar yapılacak, uyuşturucu sevkiyatları yapılacak, para trafiğini sağlanacaktır bunun maksadı tekeli genişletmek ve aktif birliklerin rol ortamının genişlemesidir. Ve tabi bunun ile birlikte birliklerle beraber yapacağımız rollerde hep rol pası yapacağım. Öncelikle karakterimi sokağa öne sürer süremez 13 kültürünü benimseyen çetelerle ittifak kurmayı planlıyorum. Şehirde birliğimize ait 3 işletme bulunuyor. Bar, Club ve lokanta. Bunlarlada rollere geçeceğim. illegal bir karakter yapacağımı anlamışsınızdır. Banım açılmadığı sürece birliğimizin rolleri aksıyor. Kısacası oyuna girer girmez story-rpler yapılacaktır, ittifak kurulacaktır, uyuşturucu silah sevkiyatlarına, sokak içi trafiğe yeşil ışık yanacaktır. Bunuda üyelere sevkiyatını yaptığımız malları dağıtarak satışını sağlayacağım. Rol planım bu.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 04 Ekim 2023, 22:13:01 »
Merhaba,

Talebiniz üst yönetim tarafından detaylı olarak incelenmiştir.
UN-BAN süreciniz BU KONU üzerinden İLERLEYECEKTİR.
UN-BAN veya PROBATION talebiniz bu tarihe kadar DEĞERLENDİRİLMEYECEKTİR:

07/10/2023

Bu tarihe kadar:
  • Yeni bir UN-BAN veya PROBATION talebi/ticketi OLUŞTURMAYINIZ.
  • Bu konuya HERHANGİ BİR YANIT GÖNDERMEYİNİZ.
  • TeamSpeak3 üzerinden herhangi bir yetkiliyi bu konu ile ilgili BEKLEMEYİNİZ.

SİZE VERİLEN BU TARİHTE TICKET AÇARAK PROBATION KONUNUZUN AKTİFLEŞTİRİLMESİNİ TALEP EDEBİLİRSİNİZ.
SİZE VERİLEN BU TARİHTEN ÖNCE ASLA KONUYU AKTİF HALE GETİRMEYİN VEYA AKTİF HALE GETİRİLMESİ İÇİN TICKET OLUŞTURMAYIN.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: [07/10/2023] Dionysius Sympronian - Hile K.
« Yanıtla #9 : 11 Ekim 2023, 04:01:46 »
Merhaba,

Un-ban talebiniz detaylı bir şekilde değerlendirilmiştir ve probation işlemine dahil olabilmeniz için aşağıdaki görevler sizin için uygun görülmüştür:

[!] Rehberler bölümünden en beğendiğiniz 10 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
[!]ARGE bölümünden en beğendiğiniz 10 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
[!]Rina Roleplay url=[https://www.instagram.com/rinaroleplay/]resmi instagram[/url] sayfasını takip edin ve kanalına abone olun ve ekranın tamamını screenshot alarak probation konunuza yollayın.
[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay tanıtımı üzerine yapıcı bir eleştirici yapın. Metin en az 60 kelime olmalıdır. Bununla birlikte kendi profil linkinizi probation konunuza atmayı unutmayın.[url=[https://www.rockstartr.com/forum/sa-mp-sunuculari/rina-roleplay-make-rina-great-again/](konu]([https://www.rockstartr.com/forum/sa-mp-sunuculari/rina-roleplay-make-rina-great-again/]]([https://www.rockstartr.com/forum/sa-mp-sunuculari/rina-roleplay-make-rina-great-again/]](https://www.rockstartr.com/forum/sa-mp-sunuculari/rina-roleplay-make-rina-great-again/] "‌") "‌")(konu "smartCard-inline")  linki buradan)

[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay sunucusunun bilgi kısmından (ba%C4%9Flant%C4%B1]([https://www.rockstartr.com/forum/server/51.195.61.169:7777/]]([https://www.rockstartr.com/forum/server/51.195.61.169:7777/]](https://www.rockstartr.com/forum/server/51.195.61.169:7777/] "‌") "‌")(ba%C4%9Flant%C4%B1 "smartCard-inline")  burada) sunucuyu sağ tarafta bulunan kısımdan oylayın ve oy verdiğinizin ekran görüntüsünü probation konunuza yollayın.
[!]RockstarTR forumu üzerinde (http://www.rockstartr.com/forum ) üyeliğiniz yoksa bir üyelik oluşturup 40 tane konuya ileti atın (spam olmamak şartıyla) ve yararlı 5 adet konu oluşturun. Oluşturduğunuz konuların linklerini ve kendi profilinizin linkini probation konunuza atın.

NOT: Görevleri ayrı ayrı atmak yerine hepsini bir anda yapıp tek bir yanıt içerisinde konuya yollayın. Ayrı ayrı attığınız takdirde konunuz 4 gün ertelenebilir.

Yukarıda belirtilen görevleri özveri ile tamamladığınız takdirde uygun görülürseniz probation grubuna dahil edileceksiniz. Görevlerin değerlendirilme süresi belirsizdir. Un-ban işlemlerinin yukarıdaki görevler dışında bir alternatifi yoktur. Dolayısıyla ek bir ticket oluşturmaya çalışmayın veya teamspeak3'de yetkili beklemeye yeltenmeyin. Aksi takdirde un-ban talebiniz uzatılacaktır.

Saygılar,
RINA:RP - UN-BAN DEPARTMANI