Black Guerilla Family!
Siyah Gerilla Ailesi Yemin
Eğer adımı kırmam gerekirse ve yoldaşlarımın tarafında kalsam,
Bu yem beni öldürecek.
Eğer dünyam hiçbir zaman doğru olsaydı, seçtiğim birkaçına ihanet etmeliydim,Bu yem beni öldürecek.Ayağa kalkmak için yavaş olmalı mıyım, herhangi bir insana korku göstermeli miyim?
Bu yem beni öldürecek.Disiplin içinde ya da çekişme zamanlarında lax büyümem gerekirse, elimi reddetme,Bu yem beni öldürecek.
Yaşasın yoldaş George JacksonÇok yaşa Siyah Gerilla Ailesi!
Gizli ilaç alımları, telefon dinleme kayıtları ve gizli sürelerin aylarca sona ermesi Operasyon Sting Ray olarak adlandırıldı. Sıcak bir Çarşamba öğleden sonra, 30 Haziran 1987 idi. Çeşitli federal, eyalet ve yerel kurumlardan yüzlerce polis memuru, ertesi günün garanti servisi için brifinglerini alıyorlardı. Pasadena (Calif.) Emniyet Müdürlüğü karargahının yakınında gizli bir yerde buluştular.
Yedi kişi gözetim ekibinden sorumlu çavuşuydum ve Uyuşturucuyla Mücadele İdaresi (DEA) tarafından yönetilen çok yetkili bir federal görev gücünün parçasıydık. Federal ajanlar olarak yemin etmiştik. Katılımcı kuruluşların geri kalanı brifing ve emir atamalarını alırken, gözetim ekibim, sabahın erken saatlerinde yapılan baskınlarda süpürüleceklerini garantilemek için Los Angeles'a doğru en önemli hedefleri yerleştirdi. Arkadaşım ve akıl hocam, Los Angeles County Şerif'in Dedektif Rufus Downs, ekipmanı LA Dünya Ticaret Merkezi'ndeki dinleme odasında izledi.
Bu Los Angeles'ın uzun zamandır göreceği en büyük dava oldu. Hedefler, Kolombiya uyuşturucu kartellerine doğrudan bağlanan orta düzey ve daha yüksek kokain ve uyuşturucu ilaç satıcılarıydı. Ayrıca devrimci Kara Gerilla Ailesi (BGF) hapishanesi çetesi ve Elrader (Ray Ray) Browning uyuşturucu kaçakçılığı örgütü ile bağlantılı çete üyeleriydi . Browning bir Denver Lane çete üyesiydi ve organizasyonunun çoğu Blood çete üyeleri ve birkaç dağınık Crips'ten oluşuyordu. Birlikte çete, Los Angeles'tan Kansas City ve Detroit'e uzanan çok milyon dolarlık bir iş kurdu. Zenginler yetiştirdiler ve Doğu Kıyısında bilindiği gibi Marksist-Maoist BGF'yi ya da BLA'yı (Kara Kurtuluş Ordusu) finanse ettiler. BGF'yi psikolojik olarak yıkıcı bir sürpriz darbeyi ele almayı umuyorduk, ama ihanete uğradık.

Yıllar sonra ailenin küçükleri büyümüştür Adan Calvin birkaç dostuyla birlikde Black Guerilla hikayesini devam ettirmek amacıyla tekrar bir araya gelirler, onların adlarını yaşatmak için suç dünyasına adımını atar.Herşey yolunda ilerlerken dostları tarafından ihanete uğrar ve yalnız kalır, hayatın tam umulmadık anında Darly Mage ile karşılaşır.
Darly ona dostluk yapmakda ve işlerine yardımcı olmaktadır. İhanete uğramış olan ve bitkin durumda olan adan Calvin'e dostluk eli uzatan Darly kısa süre içerisinde adan'ı toparlar.
Darly'nin abisi, kardeşleri adan ile tanışarak mahalleye yerleşirler. birkaç ay geçtikden sonra Çetenin başına Amerikanın yerlilerinden olan Ronald Martin geçer.
Adan ile birlikde tüm işleri yolunda gitmekde ve birbirlerinden memnunlardır. Fakat başlarına Los santos'da gelecek olanlardan haberleri yoktur..