Öncelikle merhaba, arkadaşımla gece özel bir paintball odası açmıştık. Arkadaşımla farklı bir sunucuda vakit geçirmektense Rina'da kalıp hem oyun saatimizi ilerletmek hem de lagsız bir sunucuda sadece iki kişi eğleniyorduk. Arkadaşımı trollemek için hile kullandım bunu kabul ediyorum yasaklamakta haklı bu sunucu içerisinde yapmamalıydım. Amacım sadece arkadaşımı trollemekti, zaten banlandığımda hata yaptığımı daha iyi farkettim. Bir daha böyle bir şey yapmayacağım, sadece arkadaşımla oynarken youtubeden bulduğum bir şeyi trollemek için indirmiştim, ne deseniz haklısınız. Kimsenin oyununu da etkilemedim, sadece aramızda ona şaka yapmak istedim. Hesap içerisinde o kadar emeğim var, sizlerden ve sunucu üyelerinden özür diliyorum bu durumla alakalı. Sizden ricam bana bir şans vermeniz, birinin oyununu etkilesem sizden bunu istemeye yüzüm olmazdı fakat dediğim gibi sadece arkadaşımı trollemeye çalışıyordum. Eğer anlayışla karşılarsanız çok sevinirim, eğer banım kaldırılmazsa da canınız sağ olsun. Hesabımı kaybetmek istemememin en büyük sebeplerinden birisi de kız arkadaşımı oyuna başlatmıştım, hediye olarak bana skin yüklettirecekti bkz.
https://i.hizliresim.com/543i7zy.png . Başvurumu yapmıştım ve başvurudan sonra gerçekleşti bu olay, tekrardan dediğim gibi amacım sadece arkadaşımı trollemekti bir sürü emeğim de var, kız arkadaşımın hediye alması ve onu oyuna başlatmam bir şey ifade sizin için etmiyor ama benim için ifade ediyor. Umarım biraz da olsa anlayışla karşılarsınız, şimdiden sonucu ne olursa olsun böyle sistemler ile böyle bir sunucu sunduğunuz için size teşekkür ediyorum. Eğer yasaklanmam açılmaz ise de sunucuda oynadığım için hiç pişman değilim. Tek ricam, en azından biraz anlayışlı olmanız.
Seviye: 35
Yasak No: 26292
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://i.hizliresim.com/1s009bg.png
Yasaklama Türü: Normal Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: hile kullanımı
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Jerome_Jacquell
Benedict_Luciano
Sypha_Zangetsu