Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[23/09/2023] Ronan Prescott - Hile K.

Başlatan F E A R L E S S S, 06 Eylül 2023, 01:44:33
Okunma sayısı 723 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 19 Ocak 2024, 12:23
Toplam oynama: 253 gün, 10 saat
Birlik: *JNG
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Ocak 2024, 12:14
Toplam oynama: 16 gün, 17 saat
Arrigo Leone Lv.33
Son giriş: 18 Ocak 2024, 12:12
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
Köken: İngiliz
Toplam oynama: 2 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
[23/09/2023] Ronan Prescott - Hile K.
« : 06 Eylül 2023, 01:44:33 »
Öncelikle, size bu mektubu yazmak için bir fırsat verdiğiniz için teşekkür etmek istiyorum. Adım Ronan Prescott ve forum hesabım F E A R L E S S S olarak biliniyor. Size açık yüreklilikle söylemek istiyorum ki, oyun deneyimini olumsuz etkilemek için hile kullandığım için gerçekten derin bir pişmanlık duyuyorum.

Rina Roleplay sunucusunda geçirdiğim zaman boyunca, gerçek bir rol yapma ortamında diğer oyuncularla etkileşim kurma deneyimi yaşadım. Ancak, yanlış bir kararla hile kullanma yoluna girdim ve bu, hem sizlere hem de diğer oyunculara haksızlık olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum. Kural ihlali yaparak oyunun dengesini bozduğumun ve adil bir ortam yaratma çabalarınıza zarar verdiğimin farkındayım.

Oyun topluluğu içinde dürüstlük, saygı ve adil oyun prensiplerini korumak önemlidir. Benim hile kullanma eylemim, bu değerleri ciddi şekilde ihlal etti ve güveni sarsarak diğer oyuncuların oyun zevkini olumsuz etkiledi. Bu nedenle, tüm Rina Roleplay topluluğu ve yönetim ekibinden özür dilemek istiyorum.

Hile kullanma eylemi, düşüncesizce ve sorumsuzca yapılmış bir karardı. Bu davranışımın, Rina Roleplay sunucusunun kurallarını ve kuralların getirilme amacını ciddi şekilde küçümsediğimi kabul ediyorum. Artık bu tür yanlış bir davranışı tekrarlamayacağımı taahhüt ediyorum ve kendimi oyun topluluğunun yeniden saygınlığını inşa etme çabalarına adayacağım.

Rina Roleplay sunucusunda sağlanan hizmetleri ve katılımcıları bir araya getiren emek ve çabanızı takdir ediyorum. Sunucunun adil, eğlenceli ve kaliteli bir deneyim sunması için yoğun çalışmalarınızı gördüm. Bu nedenle, verilen yasağı geri almak için bir şans daha istemek adına bu mektubu yazıyorum. Yaptığım hatanın ciddiyetinin farkındayım ve gelecekte daha iyi bir oyuncu olmak için gereken adımları atmaya hazırım.

Son olarak, Rina Roleplay sunucusunda geçirdiğim zamanın değerini ve oyun topluluğunun önemini anladım. Bu nedenle, hile kullanma eylemiyle verdiğim zararı telafi etmek ve yeniden güven kazanmak için elimden geleni yapacağım.

Yaptığım hatalar için samimi bir şekilde özür dilerim ve Rina Roleplay sunucusuna geri dönebilmem için bir şans daha vermenizi içtenlikle umarım. Umarım bu özür mektubu, hatalarımı kabul etme ve değişime olan niyetimi gösterme çabalarımı yansıtır.
Seviye: 33
Yasak No: #25979
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://cdn.discordapp.com/attachments/709867239666352138/1144882997716340816/samp_26_08_2023_09_31_25.png
Yasaklama Türü: Client Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Gamespeed
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Serratos Contreras
Ronan Prescott
Arrigo Leone
Calogera DeFilippis
Erhan Golitson

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Arrigo Leone Lv.33
Ynt: Probation Talebi Ronan Prescott
« Yanıtla #1 : 06 Eylül 2023, 18:58:31 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.

Detaylı şekilde açıklamış bulunmaktayım.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Ağustos 2024, 10:45
Toplam oynama: 402 gün, 16 saat
Birlik: ******* ****isi
Son giriş: 04 Ağustos 2024, 01:05
Toplam oynama: 11 gün, 16 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 00:30
Toplam oynama: 4 gün, 21 saat
« Yanıtla #2 : 07 Eylül 2023, 00:39:21 »
Rol planınızı detaylı şekilde yazmamışsınız, ayrı şekilde açıklayın.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Arrigo Leone Lv.33
« Yanıtla #3 : 07 Eylül 2023, 07:06:36 »
Cartel de Jalisco Neuva Generation birliğinin oluşum üyelerinden birisiyim ooc olarak, ve şu anda hesabımda bulunan 3 adet nc hakkım var. Bunların hepsini probation sürecinin bi4tiğimde nc atıcam. Sonrasında karakterime yazdığım hikayeleri ve diğer bütün birlik karakterlerini birlik tanıtımının ilk sayfasındaki rezerve yerlere koyucaz ve göz olarak daha güzel bi estetik yakalıycaz. Role gelmeden önce orayı okuyup karakterlerimiz hal ve hareketlerini az çok öğrenip ona göre rol sergilemeleri bizler içinde güzel olucaktır.
Karakterlerinden birisi birliğimizin içerisinde Finansal Danışman olucak, rollerde işletmeler açıyorız bu işletmelerin gelir gider ve diğer legal - il-legal kayıp ve kaarlarımızı hesaplayan ve üst lidere bildiriren karakter olucak.
Diğer bir karakter ise Meksika kökenli deli kimyager olucak rollerde pek fazla görülmesede forumda fazlası ile görülücek bir karakter olucak. Deli kimgayer mekika kökenli Meksika'da doğup büyüme bir karakter olucak. Birlik liderleri eksi asker rolü yapıyorlar, benim diğer hesabımda dahil olmak üzere. Aktif olarak rol yapıyorum, birlik lideri olarak. Askerlikten atılmış apoletleri üstlerinden düşürülmüş eski ordu askeri rolleri yapıyoruz, şu anda ise yeni nesil Jonisco karteli uyguluyoruz.
Meksika kökeninin eroin üretip sattığını biliyorum, rollerinde hakim şekilde yapabilirim. Kimgayer rolü yapıp uyuşturucu üretme rolleri yapacağım bir karakter ilede.
Bir karakterim kadın olarak kalıcak, geceleri aktif ettiğimiz Discotece Avalon iş yerinde çalışan olarak iş yapacak.
Şu anda ana harakterim olan Ronan Prescott karakteri nc atmıycam paralı asker, tetikçi rolleri yapacağım ama probation sürecinin bittiğinde silah tutmam ve diğer birçok faaliyet yasak olucak. Arkadaşlar ile sürekli sosyal rol yapıp birlik tanıtımına rol kasacağım. Diğer boş zamanlarda balık tutup aktif iş yeri olduğu zaman oralara gidip zaman geçireceğim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 14 Eylül 2023, 20:11:58 »
Hikaye şeklinde değil, rol planınızı birincil ağızdan yazın.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Arrigo Leone Lv.33
« Yanıtla #5 : 15 Eylül 2023, 09:12:41 »
Karakterlerin hepsi il-legal karakter rollerde hepsini kullanmayı planlıyorum bir adet karakter oluşturup legal tutuo legal oluşumlarada rollerde destek sunacağım. Karakterlerim ağırlıklı olarak il-legal oldukları için il-legal yollardan daha fazla roller yapacağım. Ana karakterim olan Ronan Prescott ile kumarhane işleteceğim rollerde ön planda olacağım. Legal karakterim ise bir Finansal Danıiman olucak Cartel De Joulisco Neuva Generation birliğinde yönetim ekibinden birisiyim. Oluşumun parasını takip eden gelirleri ve giderleri hesaplayan karakterim şu anki ismi ile Arrigo Leone olucak ona nc atıp ona farklı bir isimde finansal danışman kara para aklama mühimmat alım satım, yasa dışı olan ticaretlerin hepsini o karakterden halledip oluşum üyerelerine dağıtacağım. Rollerde kartel rolü yaptığımız için ana karakterlerimiz rollerde fazla dolaşmıyor silah alımı uyuşturucu alım satımı rolleri gibi. Genelde alt karakterler üstlerin verdiği emirler ile harakter ediyorlar ve isteklerini yerine gerip liderlere ulkaştırıyorlar. Ronan Prescott hesabım liderlerden birisi o yüzden alt karaklterleri rollerde daha fazal görüceksiniz. Ronan ile sadece büyük il-legal toplantılara ve bar cafe gibi topluluğun çok olduğu yerlerde takılacağım. Boş zamanlarımda iş yerlerimden birisini açııp rol çevireceğim, mimar arıyan olursa Calogera hesabım ile mimarlık rolleri yapacağım kazandığım paraları birlik kasasına koyacağım.
Genel olarak il-legal rol yapacağım ama 2 hafta sadece legal gibi takılacağım.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 20 Eylül 2023, 02:02:58 »
Merhaba,

Talebiniz üst yönetim tarafından detaylı olarak incelenmiştir.
UN-BAN süreciniz BU KONU üzerinden İLERLEYECEKTİR.
UN-BAN veya PROBATION talebiniz bu tarihe kadar DEĞERLENDİRİLMEYECEKTİR:

23/09/2023

Bu tarihe kadar:
  • Yeni bir UN-BAN veya PROBATION talebi/ticketi OLUŞTURMAYINIZ.
  • Bu konuya HERHANGİ BİR YANIT GÖNDERMEYİNİZ.
  • TeamSpeak3 üzerinden herhangi bir yetkiliyi bu konu ile ilgili BEKLEMEYİNİZ.

SİZE VERİLEN BU TARİHTE TICKET AÇARAK PROBATION KONUNUZUN AKTİFLEŞTİRİLMESİNİ TALEP EDEBİLİRSİNİZ.
SİZE VERİLEN BU TARİHTEN ÖNCE ASLA KONUYU AKTİF HALE GETİRMEYİN VEYA AKTİF HALE GETİRİLMESİ İÇİN TICKET OLUŞTURMAYIN.