Öncelikle ticketi inceleyen yetkiliye merhabalar 13.08.2023 tarihinde yasaklandığım için bu ticketi açıyorum ve sizden bir şans istiyorum. Bu konuda gerçekten pişmanlık duyduğumu belirtmek istiyorum. Admin hile kullandığımı söyledi ve kanıt göstermeden beni yasakladı hile kullandığım için özür dilerim. Hile kullanmak sunucudaki insanların hakkına girmektir, bu nedenle öncelik olarak oyunculardan daha sonra sizlerden özür diliyorum. Olaya başkasının gözünden bakınca yani empati kurunca daha iyi anladım. Bundan sonra bu tarz bir durumla karşılaşmayacağınızı temin ederim. Tekrarı yaşanmayacağı gibi topluluk ve oyun kurallarına da dikkat edeceğimi açıkça belirteyim. İnşallah beni anlayışla karşılarsınız ve bana bir şans daha verirsiniz. Tekrar bir şansı umutla bekliyorum. Rina'da çok fazla vakit geçirdim arkadaşlık kurdum ve sunucuda oynamaktan zevk alıyorum umarım tekrar aranızda olurum.
Ek olarak şunu belirtmek istiyorum ilk defa Rina'da yasaklandım ve yasağımın nasıl kalkacağını bilmiyorum iki üç kere ticket açtım Probation'a başvurmamı söylediler sanırım doğru yoldayım amatörlüğüm için tekrardan özür dilerim bu ticket üzerinden devam edersek memnun olurum tekrar tekrar ticket açmak istemiyorum. Okuduğunuz için teşekkürler.
Seviye: 16
Yasak No: 25760
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://prnt.sc/uWS3kygyfRRK
Yasaklama Türü: Normal Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Hile Kullanımı
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Tariq_Kohen
Isaq_Perkins
Mita_Catumi