Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

afk ile role giren insanlar

Başlatan #SpârkY, 30 Ağustos 2023, 12:30:03
Okunma sayısı 2095 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bersheys

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Kasım 2024, 13:42
Toplam oynama: 213 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Meksikan
Son giriş: 10 Kasım 2024, 20:13
Toplam oynama: 8 gün, 11 saat
Ynt: afk ile role giren insanlar
« Yanıtla #10 : 30 Ağustos 2023, 18:04:02 »
37. SÜREKLİ ROLEPLAY
Rolde AFK: Rol esnasında AFK kalmanız veya oyunu alta almanız yasaktır. Sadece diğer oyuncuların rol vasıtası ile erişmesi mümkün olmayan yerlerdeveya OOC alanlarda AFK bırakabilirsiniz. AFK bıraktığınız yerde tarafınıza rol uygulanıyorsa mağdur taraf rolü uygulayan kişidir. Karakterinizi nerede AFK bıraktığınızdan siz sorumlusunuz. Karakteriniz diğer oyuncunun ulaşabileceği bir bölgede olduğu sürece tarafınıza veya tarafınızla rol yapılabilir.

Çevrimdışı adaqwesdf

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Vennie Becky Lv.27
Son giriş: 12 Kasım 2024, 20:05
Toplam oynama: 25 gün, 2 saat
« Yanıtla #11 : 30 Ağustos 2023, 19:54:56 »
sen yolun ortasında uyuya kalıyonmu kanka

Çevrimdışı Dopa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 15 Mart 2025, 23:35
Toplam oynama: 477 gün, 6 saat
Son giriş: 04 Temmuz 2024, 22:47
Toplam oynama: 32 gün, 18 saat
Son giriş: 30 Haziran 2024, 06:04
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Lenard Rodhe Lv.41
Son giriş: 09 Ocak 2024, 01:44
Toplam oynama: 1 gün, 7 saat
Son giriş: 14 Haziran 2024, 02:38
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
« Yanıtla #12 : 30 Ağustos 2023, 21:37:33 »
37. SÜREKLİ ROLEPLAY

Oyun yöneticileri tarafından aksi söylenmedikçe, roleplay her zaman ve her yerde kesintisiz olarak devam eder.
Bir ortamın veya bir kişinin OOC olması için, sadece oyun yöneticilerinin (GA) buna izin vermesi gerekir.
Ortamda mesai başında olan bir GA bulunuyorsa, ortam ancak o zaman OOC olabilir.

Rolde AFK: Rol esnasında AFK kalmanız veya oyunu alta almanız yasaktır. Sadece diğer oyuncuların rol vasıtası ile erişmesi mümkün olmayan yerlerdeveya OOC alanlarda AFK bırakabilirsiniz. AFK bıraktığınız yerde tarafınıza rol uygulanıyorsa mağdur taraf rolü uygulayan kişidir. Karakterinizi nerede AFK bıraktığınızdan siz sorumlusunuz. Karakteriniz diğer oyuncunun ulaşabileceği bir bölgede olduğu sürece tarafınıza veya tarafınızla rol yapılabilir.
RPFBL (RP First Bitch Later): Aktif olarak ilerleyen bir rolü OOC kanallar vasıtasıyla bölemezsiniz. Eğer rol hakkında bir şikayetiniz varsa bunu rolünüzü düzgün bir biçimde bitirdikten sonra web sitemiz üzerinden Oyuncu Şikayetleri bölümünden yapabilirsiniz.
Refuse RP: Tarafınıza yapılan rolü reddetme veya gereksiz yere uzatma hakkınız yoktur. Rol hakkında bir probleminiz varsa bunu oyun yöneticilerine bildirmeli ve bu esnada role devam etmelisiniz. Eğer oyun yöneticileri tarafından yanıt alamazsanız, rolünüzün bitiminide oyuncu şikayeti oluşturabilirsiniz.
Rol pause/rol iptal: Bir rolü sadece oyun yöneticileri iptal edebilir veya durdurabilir. Oyun yöneticisinin rolü iptal edebilmek için makul ve geçerli bir sebebi olmalıdır. Rol iptali durumunda iki tarafın da yönetici tarafından bilgilendirilmesi gereklidir.
Fast RP: Oyuncular kendi aralarındaki rollerde; role dahil olan tüm oyuncuların izni olması kaydıyla mevcut rolü hızlandırabilir. Yöneticiler geçerli ve makul sebepler çerçevesinde gerçekleşen rolü hızlandırabilir.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 15 Haziran 2024, 23:43
Toplam oynama: 230 gün, 3 saat
Son giriş: 27 Aralık 2023, 16:09
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Son giriş: 09 Aralık 2023, 00:41
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
« Yanıtla #13 : 31 Ağustos 2023, 11:05:47 »
Şimdi, 2 kere başıma geldi.

İlkinde dışarıdaydım, akşam eve geldim ve 500 dakika mı ne jaildeydim, ts çıktım, admine discorddan yazdım falan filan, bana bir PD'nin gelip ben afk iken role girdiğini ve ben role girmediğim için refuse rp + ic jailden jail yediğimi söyledi, tüm olay addonum olup ESC basmadığım için.

Herneyse. Bu olaydan sonra addonumu düzelttim.

2.olay daha komik.

Gece jaildeyim, sabah kalkıp işe gittim işten eve 7 gibi geliyorum jailde 6 gibi falan bitiyor, işten eve geldim yemek yedim falan kafamı çevirdim PC'ye bir polis aracında gidiyorum sol üstte admin yazmış, gitmiş, pd götürüyor. Ne olduğunu sordum? Beni hediye ağacından alıp afk iken departmana ic jail atmaya götürüyorlarmış.

Yani bunu yapan polislerin bana kin tutmama ihtimalleri yok, ya da gerçekten garip ya AFK bi insanla neden kendi kendine role girip admin çağırtıp onu jailletirsin? Kinli olduğu insana yapmaya acır insan.

Çevrimdışı #SpârkY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 25 Aralık 2023, 00:24
Toplam oynama: 130 gün, 16 saat
Birlik: ****** *** GOD
Son giriş: 24 Ekim 2023, 19:05
Toplam oynama: 5 gün, 11 saat
Birlik: ******** ***ily
Dominic Gale Lv.25
Son giriş: 22 Eylül 2023, 20:32
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #14 : 31 Ağustos 2023, 16:23:24 »
Şimdi yazmıştım ama dikkat edilmemiş sanırım. Sürekli RP politikasını ben zaten biliyorum. Ar-ge nin amacı ise bu böyle olmasın, düzeltilsin. Benim ar-geyi açma amacım zaten politika. Buna dikkat ederek yorumunuzu alabilirim