Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Graffiti AR-GE

Başlatan metovski, 29 Ağustos 2023, 12:15:11
Okunma sayısı 14669 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sihnâ

LSPD
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:34
Toplam oynama: 218 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
Ynt: Graffiti AR-GE
« Yanıtla #30 : 30 Ağustos 2023, 15:37:48 »
ALINTI
Merhaba.
Yahu graffiti yapıyorum, kendi duvarların sınırında. FD siliyor, başka rolleri yok yazık.
Yine yapıyorum, yine siliyor.
Bunun bir sınırlanması olması lazım, bu duvar yeni boyanmış, graffitiyi silemezsiniz, yada boya ıslak, silemezsiniz.
Gibi şeyler çıkabilir ve sınırlandırma getirilebilir.
Şimdi gidiyorum, tekrar yapacağım, tekrar silinmiş olacak.
Destekleri bekliyorum.

Tekrar silmeye gelen fd

Spoiler:

Onun dışında desteklemedim, fdnin rol imkanı bir kere 0a cok yakin desteklemem bunu :red:
Alıntı
fdye baska rol imkanı tanısınlar abı bızım ne sucumuz var...

FD kendi başına rol imkanı sağlayacak bir birlik değil, buna oyuncularında karşılık vermesi gerekiyor. Graffiti silme roller, yaralı roller, yangın rolleri, aşı rolleri ve daha fazlası. Bu rollerin %90'ında gerçek oyuncuya rol paslanması veyahut gerçek oyuncuların bize rol paslaması gerekiyor.
Eğer bize rol paslarsanız bizimde rol imkanımız tanınacak, sizin hiçbir suçunuz kalmayacaktır.
Örnek videolar:
3

Çevrimdışı silahiniceker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 14 Şubat 2025, 00:42
Toplam oynama: 87 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #31 : 30 Ağustos 2023, 15:47:19 »
ALINTI
Merhaba.
Yahu graffiti yapıyorum, kendi duvarların sınırında. FD siliyor, başka rolleri yok yazık.
Bunun bir sınırlanması olması lazım, bu duvar yeni boyanmış, graffitiyi silemezsiniz, yada boya ıslak, silemezsiniz.
Destekleri bekliyorum.

Tekrar silmeye gelen fd

Spoiler:

Onun dışında desteklemedim, fdnin rol imkanı bir kere 0a cok yakin desteklemem bunu :red:
Alıntı

FD kendi başına rol imkanı sağlayacak bir birlik değil, buna oyuncularında karşılık vermesi gerekiyor. Graffiti silme roller, yaralı roller, yangın rolleri, aşı rolleri ve daha fazlası. Bu rollerin %90'ında gerçek oyuncuya rol paslanması veyahut gerçek oyuncuların bize rol paslaması gerekiyor.
Eğer bize rol paslarsanız bizimde rol imkanımız tanınacak, sizin hiçbir suçunuz kalmayacaktır.
Örnek videolar:
Ben mi dedim onlara ihlal yapsınlar diye Sihna? Rol çıkması için elinden geleni yapmanız gerek, oyun görevlisi değil misin? At jaile kudursun. Bırak ne hali varsa görsün.
Sen rol çıkması için elinden geleni yapacaksın. İhlal görüyorsan işlem uygulamak senin hakkın, diğer insanları bahane ederek bundan kurtulamazsın.

İşler düşündüğünüz kadar basit ilerlemiyor. Diğer insanları bahane etmiyor, doğru söylüyor. Siz sunucuda tek başınıza rol yapıyor musunuz? Örneğin, araçla giderken bir araca çarptın. Etrafınızda biri varken; birisi sizinle roldeyken bunu yapmıyorsunuz. Neden? Çünkü bölgede başka bir oyuncu var, roller gelişebilir. Biz bunu anlatmaya çalışıyoruz. Bir alış, bir de veriş olur. Tek yönlü olmaz bu işler.

Çevrimdışı metovski

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 31 Aralık 2024, 23:20
Toplam oynama: 396 gün, 13 saat
Köken: Alman
Son giriş: 30 Kasım 2024, 10:21
Toplam oynama: 3 gün, 11 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Mart 2025, 20:15
Toplam oynama: 52 gün, 16 saat
Son giriş: 30 Kasım 2024, 10:27
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Matheo Moses Lv.36
Köken: İngiliz
Son giriş: 30 Kasım 2024, 10:23
Toplam oynama: 0 gün, 16 saat
« Yanıtla #32 : 30 Ağustos 2023, 16:29:02 »
ALINTI
Merhaba.
Destekleri bekliyorum.

Tekrar silmeye gelen fd

Spoiler:

Alıntı

Örnek videolar:
kanka biz onlar mıyız? acmisiz birligimizi sayfamızı kasıyoruz sık dursun dıye graffiti yapıyoruz sız gelıp sılıyorsunuz.

Çevrimdışı Dopa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 15 Mart 2025, 23:35
Toplam oynama: 477 gün, 6 saat
Son giriş: 04 Temmuz 2024, 22:47
Toplam oynama: 32 gün, 18 saat
Son giriş: 30 Haziran 2024, 06:04
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Lenard Rodhe Lv.41
Son giriş: 09 Ocak 2024, 01:44
Toplam oynama: 1 gün, 7 saat
Son giriş: 14 Haziran 2024, 02:38
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
« Yanıtla #33 : 30 Ağustos 2023, 21:42:55 »
Destekledim

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Temmuz 2024, 00:08
Toplam oynama: 7 gün, 12 saat
Son giriş: 23 Nisan 2024, 16:39
Toplam oynama: 118 gün, 7 saat
Son giriş: 03 Nisan 2024, 18:44
Toplam oynama: 1 gün, 5 saat
Son giriş: 23 Mart 2024, 17:39
Toplam oynama: 5 gün, 12 saat
Son giriş: 25 Nisan 2024, 19:34
Toplam oynama: 1 gün, 9 saat
« Yanıtla #34 : 30 Ağustos 2023, 22:47:10 »
Destek. :like: :like:

Çevrimdışı yeterli

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cliff Ethan Lv.22
Son giriş: 02 Eylül 2024, 20:14
Toplam oynama: 86 gün, 13 saat
Sophia Hill Lv.22
Son giriş: 22 Şubat 2024, 06:14
Diana Cook Lv.22
Köken: Rus
Son giriş: 29 Mayıs 2024, 09:40
Toplam oynama: 2 gün, 6 saat
« Yanıtla #35 : 31 Ağustos 2023, 13:31:33 »
iletileri silince siz mi kazanacaksınız LSFMD? Biz burada rolleriniz için uğraşıyoruz.
Bu iletileri silen kişi LSFMD oluşumunda diye bir şey yok ya da silen yetkili haksız taraf tutuyor diye bir şeyde yok. Ayrıca "Biz burada rolleriniz için uğraşıyoruz." kısmını neye dayanarak söylediğini çok merak ettim. Açılan ARGE ve silinen iletilerine baktığımız zaman birbirini desteklemeyen laflar çünkü. LSFMD'ye rol çıkarsa oyuncular tarafından çıkar, bunu başka hiçbir kimse sağlayamaz. Yetkililer bir tek yangın rollerini LSFD'ye paslar. Doktorlar ne olacak? LSFMD sadece yangın mı söndürüyor? Adamlar Brush Patrol adı altında bir devriye var ve bu devriyeye çıkıp görevini yapıyorlar. Devriyenin amacına uyuyorlar, ayrıca "Rolleri yok, yazık." gibi bir üslupla olumlu yanıt beklemeyin zaten.

Çevrimdışı yeterli

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cliff Ethan Lv.22
Son giriş: 02 Eylül 2024, 20:14
Toplam oynama: 86 gün, 13 saat
Sophia Hill Lv.22
Diana Cook Lv.22
Köken: Rus
Son giriş: 29 Mayıs 2024, 09:40
Toplam oynama: 2 gün, 6 saat
« Yanıtla #36 : 31 Ağustos 2023, 14:10:56 »
iletileri silince siz mi kazanacaksınız LSFMD? Biz burada rolleriniz için uğraşıyoruz.
Bu iletileri silen kişi LSFMD oluşumunda diye bir şey yok ya da silen yetkili haksız taraf tutuyor diye bir şeyde yok. Ayrıca "Biz burada rolleriniz için uğraşıyoruz." kısmını neye dayanarak söylediğini çok merak ettim. Açılan ARGE ve silinen iletilerine baktığımız zaman birbirini desteklemeyen laflar çünkü. LSFMD'ye rol çıkarsa oyuncular tarafından çıkar, bunu başka hiçbir kimse sağlayamaz. Yetkililer bir tek yangın rollerini LSFD'ye paslar. Doktorlar ne olacak? LSFMD sadece yangın mı söndürüyor? Adamlar Brush Patrol adı altında bir devriye var ve bu devriyeye çıkıp görevini yapıyorlar. Devriyenin amacına uyuyorlar, ayrıca "Rolleri yok, yazık." gibi bir üslupla olumlu yanıt beklemeyin zaten.
Rolleri yok, yazık.
Bunu yazarken normal oyuncularla dalga geçtiğinin farkındasındır umarım, kendin dahil. LSFMD üzerinde bu söylemlerinden rahatsız olan birinin olduğunu sanmıyorum.

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:45
Toplam oynama: 116 gün, 21 saat
Birlik: ******* *lub
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 16:41
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
« Yanıtla #37 : 05 Eylül 2023, 19:13:37 »
ALINTI
Merhaba.
Destekleri bekliyorum.

Tekrar silmeye gelen fd

Spoiler:

Alıntı

Örnek videolar:
kanka biz onlar mıyız? acmisiz birligimizi sayfamızı kasıyoruz sık dursun dıye graffiti yapıyoruz sız gelıp sılıyorsunuz.
Adam diyo ki FD'ye karşı olanlar belli rol çıkmıyor. Onlara verilen rollerde grafiti silmek yaralı bakmak tedavi yapmak. Zaten yönetim diğer fikirlerede izin vermiyor. Mecrub grafiti silecekler ne yapsın adamlar.

Çevrimdışı Edwardss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sarah Davies Lv.28
Son giriş: 26 Temmuz 2024, 16:38
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Birlik: ******* *ews
Jacob Hughes Lv.28
Son giriş: 26 Temmuz 2024, 15:26
Toplam oynama: 0 gün, 15 saat
« Yanıtla #38 : 24 Ocak 2024, 01:16:51 »
Hood bölgesi olmayan her yerde graffiti silme yetkilerimiz mevcut, eğer hood ise zaten PD desteği olmadan o graffitiyi silemiyoruz. Yani Fear-RP yapmalarına gerek yok. [Silah, bıçak gibi etkenler görmedilerse] Eğer hood içerisinde graffiti silen personeller için Fear-RP ihlalinden şikayet oluşturun. Aynı şekilde silinen graffiti yerine de graffiti eklenmesi için 1 hafta süre konulabilir.

Çevrimdışı Ecelimbe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Kasım 2024, 17:46
Toplam oynama: 195 gün, 20 saat
Erin Yamate Lv.30
Köken: Koreli
Son giriş: 09 Kasım 2022, 20:26
Toplam oynama: 2 gün, 15 saat
Son giriş: 26 Ocak 2024, 14:18
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Son giriş: 05 Kasım 2022, 13:07
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Adam Quarty Lv.30
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #39 : 24 Ocak 2024, 17:41:42 »
Eskiden FD'in yine rol imkanları aynıydı, kalabalık bölgelere gidip trafo tamiri, ağaçlardan kedi kurtarma gibi faaliyetler ile boy gösterip kendi çaplarında ufak ufak rol yapmaya başlıyorduk, böylelikle diğer oyuncuların rol yelpazesini genişletiyorduk, şuanda bütün los santosu geziyorum 1 adet FD aracı ya görüyorum ya göremiyorum, hadi onuda geçtim, forumda birlik tanıtımlarında falan önceden olurdu, yalandan bir rol ss'i paylaşan bile göremez oldum, tabii bu o rolü koordine eden kişinin sorumluluğunda.