Geçen ay kullandığum hile yüzünden banlandım. Hile kullanmamın bir bahanesi olamaz, ben hatalıyım. Ancak, sunucuda oynayan çoğunluğun kullandığı hilelerden bıktım, sinirlendim. Ben kullanmadığım zaman rakibim, hile kullanıp bana karşı bir üstünlük sağlıyor. Başkalarından görüp, ben de hile kullandım. Kullandığım speed sayesinde, normal oyunculardan daha hızlıydım. Hızlı olmak, beni rakiplerimden çok daha üstün yapıyordu. Sonuç olarak, hile kullandım hatamın farkındayım. Rina Roleplay platformunda bir daha hile kullanmayacağım. Rol planıma gelirsek, öncelikle ekibimle beraber illegal bir oluşum açmak. Daha önce neredeyse, her kültür farklı farklı platformlarda yaptım. Kültürlere, rollere, tanıtıma fazlasıyla hakimim. Ayın şey, modelleme konusunda da geçerli, modellerimi showroomumda paylaşacağım. En kısa sürede rol yapmak istiyorum. Güzel bir çete açıp, rollerime devam edeceğim. İllegale her türlü katkım olacak. Bugüne kadar gerek yönettiğim, öğrendiğim birlikler oldu. Bundan sonra da buna devam edeceğim, yeni yeni konseptlerle bu platforma katkılarda bulunacağım. Sadece illegal oluşumlar olarak değerlendirilmemeli. Diyelim ki oyuncunun biri, bu platformda yeni. Doğu yakasında geziyor, 54.cadde de bir topluluk gördü ve yanına gitti. Bu oyuncu, o topluluktan birçok şey öğrenecek. Her türlü oyunculara katkı sağlamış olacak. Sunucudaki oyuncular, bilgiliyse o sunucu daha da kaliteli olur. Ben ekibimle beraber farklı farklı konseptler, güzel birlikler açacağım. Bu sadece illegale değil, herkese katkıda bulunmuş olur. Bir sürü örnek verebilirim fakat daha fazla uzatmayacağım. Eğer banım açılırsa, hem illegale, hem de legale desteğim olacak. Açacağım birlik, yeni nesil çetecilere hitap edecek, liseli çocuklar çeteleşmeye gidecek. Çağımızın en büyük sorunu, para. Los Santos'un varoş kısımı olarak nitelendirilen bu gençler için birçok yol var. Rap, uyuşturucu satışı, gasp, araba hırsızlığı, scam gibi birçok illegal yol var. Sokakları benimsemiş bu çocuklar, para kazanmayı genç yaşta kavrayacak. İllegal işlere girişmek zorunda kalacaklar. Kanı hızlı akan bu gençler başlarda para kazanmak için uyuşturucu satışı ve scam gibi birçok illegal işlerde bulunacak. Zamanla bu çeteleşmeye dönecek ve sonunda gerçek bir çete olacaklar. Günümüz dünyasında para ve şöhret, çağımız da en çok değer verilen iki şey. Ceplerine para giren bu çocuklar, isimlerini bütün şehire duyurmak isteyecekler. İşte bu canlandıracağım konseptte birçok rol yapacağım. Kara para aklama rolleri, lise rolleri, barmenlik rolleri, sokaktan arkadaşlarıyla takılma rolleri, corner tutma rolleri, parti rolleri yapacağım. Yapacağım bu rollerde oyuncular da zevk alacak.
Seviye: 24
Yasak No: 25118
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://cdn.discordapp.com/attachments/1128723148100079749/1139488427474169956/image.png
Yasaklama Türü: Normal Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: speed
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Javier_Villegas
Gabe_Hildebrandt