Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Zombotech

Başlatan Zweisamkeit, 19 Ağustos 2023, 16:33:12
Okunma sayısı 2638 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kekemus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Hintli
Son giriş: 18 Temmuz 2026, 15:39
Toplam oynama: 4 gün, 19 saat
Ynt: Zombotech
« Yanıtla #20 : 24 Ağustos 2023, 17:08:07 »
Yavv nerrede değişik, bilim kurgu işi sen varsın biraderim. Seninde bu işlerine hastayım.
sunucuda yapılmayanı yapıp, roleplayin sadece pd,mafia çatışmasından daha çok roleplayin sınırının olmadığını göstermeye çalışıyorum. Şuana dek ben Mystery club, satürn X, Zombotech rolleri yaparak insanların sıradanlıktan çıkıp yeni şeyler yapması adına ilham veriyorum.
kanka allah aşkına bu mu ilham vermek? tanıtımda bildiğin "zombi virüsü oldu dünyada, zombi virüsüne ilaç ürettik sonra herkesi iyileştirdik" falan yazmışsın yani birliğin konsepti zombi salgınına tedavi üreten bir firma. sen tanıtımda bildiğin kafandan bütün oyuncuları doğrudan etkileyen bir senaryo uydurmuşsun ama bu senaryodan diğer oyuncuların veya yönetimin haberi var mı? yani rinanın sunucu konsepti zombi salgınından kurtulan bir toplumun yeniden yükselişi falan mı? tabii ki de hayır. yani sen rollerinde "biz zombi salgınına ilaç bulup insanlığın hayatını kurtardık" falan diyeceksin ama karşındaki oyuncunun bundan haberi yok sen ne anlatıyosun diyecek, ne zombi salgını diyecek. sunucu senaryosunu kendi başına değiştiremezsin yani. böyle bi konsept nasıl yönetici onayından geçip tanıtım herkese açık paylaşıldı anlamak güç, beğenmedim
Roleplayin bir sınırı olmadığı ve herkesin kafasına göre bir şeyler yapabileceğini göstermekti asıl amacım. Roleplay sadece mafya çatışma, adam öldürme gasp değildir. Legal oluşumlarda sadece FD,PD,SD değildir. Amaç zombi salgını yapmakta değil yanlış anlaşılmasın. Zombotech bir ilaç şirketidir. Tanıtımı onaylayanda, tanıtıma yorum yapanlarda başımın üstünde yeri vardır.
kanka roleplayin bi sınırı yok diyosun ee o zaman ben de eskiden spiderman olan ama şimdi bu işten emekli olan birinin rolünü canlandırıyım. burada mantık var mı? buna yönetim izin verir mi? tabii ki de hayır. farklı konseptler yapmak her zaman çok güzel fakat senin bu konseptin rina rp'nin sunucu senaryosuna uygun bir konsept değil. hani sunucu zombi roleplay olsa (ki böyle sunucular var) bu tarz sunucularda bu konsepti yönetim onayı alıp yapabilirsin niye çünkü sunucu konsepti zaten distopik bir zombi istilası üzerine. ama rinada böyle bi konsept doğru değil, gerçekçilikle alakası yok

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:45
Toplam oynama: 116 gün, 21 saat
Birlik: ******* *lub
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 16:41
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #21 : 24 Ağustos 2023, 20:18:31 »
Yavv nerrede değişik, bilim kurgu işi sen varsın biraderim. Seninde bu işlerine hastayım.
sunucuda yapılmayanı yapıp, roleplayin sadece pd,mafia çatışmasından daha çok roleplayin sınırının olmadığını göstermeye çalışıyorum. Şuana dek ben Mystery club, satürn X, Zombotech rolleri yaparak insanların sıradanlıktan çıkıp yeni şeyler yapması adına ilham veriyorum.
kanka allah aşkına bu mu ilham vermek? tanıtımda bildiğin "zombi virüsü oldu dünyada, zombi virüsüne ilaç ürettik sonra herkesi iyileştirdik" falan yazmışsın yani birliğin konsepti zombi salgınına tedavi üreten bir firma. sen tanıtımda bildiğin kafandan bütün oyuncuları doğrudan etkileyen bir senaryo uydurmuşsun ama bu senaryodan diğer oyuncuların veya yönetimin haberi var mı? yani rinanın sunucu konsepti zombi salgınından kurtulan bir toplumun yeniden yükselişi falan mı? tabii ki de hayır. yani sen rollerinde "biz zombi salgınına ilaç bulup insanlığın hayatını kurtardık" falan diyeceksin ama karşındaki oyuncunun bundan haberi yok sen ne anlatıyosun diyecek, ne zombi salgını diyecek. sunucu senaryosunu kendi başına değiştiremezsin yani. böyle bi konsept nasıl yönetici onayından geçip tanıtım herkese açık paylaşıldı anlamak güç, beğenmedim
Roleplayin bir sınırı olmadığı ve herkesin kafasına göre bir şeyler yapabileceğini göstermekti asıl amacım. Roleplay sadece mafya çatışma, adam öldürme gasp değildir. Legal oluşumlarda sadece FD,PD,SD değildir. Amaç zombi salgını yapmakta değil yanlış anlaşılmasın. Zombotech bir ilaç şirketidir. Tanıtımı onaylayanda, tanıtıma yorum yapanlarda başımın üstünde yeri vardır.
kanka roleplayin bi sınırı yok diyosun ee o zaman ben de eskiden spiderman olan ama şimdi bu işten emekli olan birinin rolünü canlandırıyım. burada mantık var mı? buna yönetim izin verir mi? tabii ki de hayır. farklı konseptler yapmak her zaman çok güzel fakat senin bu konseptin rina rp'nin sunucu senaryosuna uygun bir konsept değil. hani sunucu zombi roleplay olsa (ki böyle sunucular var) bu tarz sunucularda bu konsepti yönetim onayı alıp yapabilirsin niye çünkü sunucu konsepti zaten distopik bir zombi istilası üzerine. ama rinada böyle bi konsept doğru değil, gerçekçilikle alakası yok
Bizim işimiz spidermene benzemez. Filmlerde izlediğiniz zombilerle gerçek dünyada zombi adı verilen kişilerin Ağır uyuşturucu türkiyede flaka diyorlardı. İnsanın sinirlerini kontrol etmek bu kadar zor bir şey değil. Dünya gündemini takip etmeni, bilmediğin şeyler hakkında araştırma yapmanı öneririm. Bir hastalık bile kolunu istemsice hareket ediyorken bir ilacın bir insanı daha saldırgan, daha ısırgan bir şeye dönüştürmesi gayet normal bir şeydir. Zombotech Gta'nın içinde bulunan bir şirkettir.

Çevrimdışı kekemus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Hintli
Son giriş: 18 Temmuz 2026, 15:39
Toplam oynama: 4 gün, 19 saat
« Yanıtla #22 : 25 Ağustos 2023, 00:37:11 »
Zombotech Gta'nın içinde bulunan bir şirkettir.
Yasaklanmış Birlik Konseptleri
Gerçek hayatta var olan yada dizi/film/oyunda yer almış birlikler sunucuda faaliyet gösteremezler. Ek olarak singleplayerda mevcut olan birlikler açılamaz. (İstisna: MC birlikleri gerçekte bulunan bir motor kulübünün kolu olarak varlık gösterebilirler.)

:?l: neyse kardesim basarılar

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
« Yanıtla #23 : 25 Ağustos 2023, 01:16:59 »
Zombotech Gta'nın içinde bulunan bir şirkettir.
Gerçek hayatta var olan yada dizi/film/oyunda yer almış birlikler sunucuda faaliyet gösteremezler. Ek olarak singleplayerda mevcut olan birlikler açılamaz. (İstisna: MC birlikleri gerçekte bulunan bir motor kulübünün kolu olarak varlık gösterebilirler.)

Zombotech bir şirkettir. Alınan önlemler sadece ganglar için mevcuttur. Grove street, ballas, vagos gibi birlikler yasaktır. Zombotech oyunda bir yeri etmeyen, rolü bile geçmeyen bir şirkettir. İlaç şirketi olmayada devam edecektir.
Bu her şeyi açıklar zaten, ben demesem Zombotech'İn adını bile duymayacaktın oyunda. (Gerçek hayatta var olan yada dizi/film/oyunda yer almış birlikler sunucuda faaliyet gösteremezler.)

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
« Yanıtla #24 : 25 Ağustos 2023, 01:23:21 »
Zombotech'e zombi salgını mı olur abi diyenlere karşı bilimsel çalışmalar.

Cordyceps mantarı

Bedeni ele geçiren parazit, aylar boyunca ev sahibini yavaşça tüketir ve ölmek üzere olan kölesini yüzeye göndererek kafasından çıkan bir sporokarp oluşturur. Daha sonra toplanan bu mantara genellikle Himalaya Tırtıl Mantarı ya da Zombi Tırtıl Mantarı denir.

“Yeşil Peri” (Fr: "la fée verte") olarak da anılan Absent (veya orijinal ismiyle Absinthe), 1900’lerin başında Fransa, İsviçre, Amerika Birleşik Devletleri ve diğer birçok ülkede yasaklanmıştı. Yetkililer, bu yüksek alkollü içkiyi çocukları suçlulara dönüştürmek, ahlaksızlığa teşvik etmek ve cinayetlere ilham vermekle suçluyorlardı!

Kuduz hastalığı

Burda gördüğünüz üzere birçok madde insanı deliye çevirip daha fazla saldırgan haline getiriyo, kuduz hastalığı ve mantar dan bulaşan hastalık direk olarak insanı etkiler. İnsanın beynini etkiler. Hewal rolleri daha gerçekçi diyen kişilerde hala erp yapmaya devam edebilirler.

Çevrimdışı MamutGG

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Temmuz 2026, 13:50
Toplam oynama: 211 gün, 6 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 22 Mart 2024, 17:59
Toplam oynama: 12 gün, 12 saat
Son giriş: 25 Mart 2024, 01:02
Toplam oynama: 3 gün, 15 saat
Son giriş: 09 Temmuz 2026, 13:51
Toplam oynama: 6 gün, 3 saat
Son giriş: 25 Mart 2024, 05:11
Toplam oynama: 0 gün, 20 saat
« Yanıtla #25 : 25 Ağustos 2023, 01:31:21 »
başarılar

Çevrimdışı B2M.exe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Ocak 2025, 03:16
Toplam oynama: 63 gün, 19 saat
Valeria Kyle Lv.20
Köken: Fransız
Son giriş: 21 Temmuz 2024, 16:35
Toplam oynama: 5 gün, 21 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 25 Ocak 2025, 03:15
Toplam oynama: 1 gün, 2 saat
Son giriş: 23 Haziran 2024, 17:25
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 23 Haziran 2024, 17:24
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #26 : 25 Ağustos 2023, 01:48:52 »
Size istediginiz kadar denek getirebilirim :like:

Çevrimdışı marstral

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 20 Kasım 2024, 00:35
Toplam oynama: 158 gün, 4 saat
Kent Rydberg Lv.29
Son giriş: 28 Mayıs 2024, 12:05
Toplam oynama: 6 gün, 17 saat
« Yanıtla #27 : 25 Ağustos 2023, 01:52:01 »
Açıkçası ilgimi çekti. Kimya,biyoloji,anatomi gibi dallara ilgi duyanları temsilen güzel bir bakış açısı. Umarım devamı gelir. Başarılar. :like:

Çevrimdışı Shanki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 13 Şubat 2025, 21:12
Toplam oynama: 214 gün, 20 saat
Son giriş: 21 Haziran 2024, 14:15
Toplam oynama: 10 gün, 3 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 30 Mart 2024, 19:43
Toplam oynama: 12 gün, 7 saat
Son giriş: 13 Şubat 2025, 21:08
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
George Cote Lv.29
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #28 : 25 Ağustos 2023, 13:34:59 »

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23