Yavv nerrede değişik, bilim kurgu işi sen varsın biraderim. Seninde bu işlerine hastayım.
sunucuda yapılmayanı yapıp, roleplayin sadece pd,mafia çatışmasından daha çok roleplayin sınırının olmadığını göstermeye çalışıyorum. Şuana dek ben Mystery club, satürn X, Zombotech rolleri yaparak insanların sıradanlıktan çıkıp yeni şeyler yapması adına ilham veriyorum.
kanka allah aşkına bu mu ilham vermek? tanıtımda bildiğin "zombi virüsü oldu dünyada, zombi virüsüne ilaç ürettik sonra herkesi iyileştirdik" falan yazmışsın yani birliğin konsepti zombi salgınına tedavi üreten bir firma. sen tanıtımda bildiğin kafandan bütün oyuncuları doğrudan etkileyen bir senaryo uydurmuşsun ama bu senaryodan diğer oyuncuların veya yönetimin haberi var mı? yani rinanın sunucu konsepti zombi salgınından kurtulan bir toplumun yeniden yükselişi falan mı? tabii ki de hayır. yani sen rollerinde "biz zombi salgınına ilaç bulup insanlığın hayatını kurtardık" falan diyeceksin ama karşındaki oyuncunun bundan haberi yok sen ne anlatıyosun diyecek, ne zombi salgını diyecek. sunucu senaryosunu kendi başına değiştiremezsin yani. böyle bi konsept nasıl yönetici onayından geçip tanıtım herkese açık paylaşıldı anlamak güç, beğenmedim
Roleplayin bir sınırı olmadığı ve herkesin kafasına göre bir şeyler yapabileceğini göstermekti asıl amacım. Roleplay sadece mafya çatışma, adam öldürme gasp değildir. Legal oluşumlarda sadece FD,PD,SD değildir. Amaç zombi salgını yapmakta değil yanlış anlaşılmasın. Zombotech bir ilaç şirketidir. Tanıtımı onaylayanda, tanıtıma yorum yapanlarda başımın üstünde yeri vardır.