Polis peşinden kovalıyor, üç kişisiniz. Arkanızda 10 tane birim var, dışarıda çatışırsanız kesin olarak düşeceksiniz. Mecburen interiora giriyorsunuz, aduty açıp dm arayışından mı atayım yoksa interiordan çıkar mısınız diye soru soruyorlar. Jail yememek için interiordan çıkıyorsunuz, interiora girdiğiniz için sahaya sürülen air-sniper ikilisi tepenizde hepinize sniper atıyor.
DM arayışı, ne kadar saçma değil mi? DM arıyorsak polisler bize yönelmesin arkadaşım. Açık konuşacağım, polisle çatışma rolü yapmayı seviyorum ama bunu politikalara uygun şekilde yapıyorum. Geri kalanı kimseyi ilgilendirmez. Ben DM ihlali yapmıyorsam, MG ve Retarted RP yapmıyorsam ama bunlara rağmen polisle çatışıyorsam kusura bakmayın burada benlik hiçbir sorun yok.
Polis kovalıyorsa ve bizden sayıca üstünlerse (genellikle böyle oluyor) zoraki sebeple interiora kaçmak yasak olmamalı. Bunu bir kez de yapsan jail yiyorsun iki kez de yapsan. Geçen seferde 3 araba SEB SWAT sahaya çıkmış, hepsi 250 zırh toplanmış biz üç kişiyiz. Ben bu adamlarla nasıl baş edebilirim arkadaşım? En mantıklı şeyi yapıp interiora kaçıyorum, sonra bir anda aduty açmış admin geliyor neden interiora girdiniz diye soruyor. Söylenecek çok şey var ama forum kuralları izin vermiyor.
Yönetim kadrosuna düzenleme gelmeli. En azından bu konu hakkında kadro bilinçlendirilmeli. Aksi takdirde herkes biliyor ki sunucu 2024'ü göremeyecek.