Dostluk rolleri: Dostluk için istenen kanıt artık netleştirilmeli TS gidiyorum ya işte şöyle şu roller felan net bir rol yokmu ya şöyle böyle geveliyolar OOC bir arkadaşım sürekli seste olduğu için tek yaptığımız yan yana gezmek ve başkalarıyla role girmek. İstenilen şey ise birebir konuşma rol ama bu yine yeterli olmuyor diyorlar ki bunu dostluk rolü yapmak için yapmışsınız, rolün amacı yok gibi gibi bu artık netleştirilmeli bir günlük rolde yetmiyor. Kimse yani her gün arkadaşı girip onla rol yapıp SS almaz adam akıllı düzgün bir rol yeterli olur diye yazın ve yeterli olsun diğeri abartı gerçek dost olanlar bile jail yiyor.
RK olmamak için rolden kaçmak: Adam benimle çatışma rolüne giriyor vuruyorum /q yazıyor rol bitti, heves kaçtı. Ben orada adamı aşşağılama rolü yapmak istiyorum bu işin kuralı, olayı bu yani üstüne o adamı RK etmek istiyorum ama hiç birisi olmuyor sadece chatte olan Kendi İsteğiyle veya Crash ardından açılan şikayet sonra vdse atılıp bekletilen jail bence silahla sıkıp q atan birisi video ile kanıtlanırsa hesapta silah varsa silaha el koyma silah yoksa silah fiyatına devlete ceza öder gibi ceza verme olabilir.
Silah saklama: 60 saniye hasar alan bir insan silahını saklayamasın mermisi biten silah elindeyse olsun RK yeter artık adam şarjör dm oynuyor pat düşüyo chatte silahı saklar bomboş yani 60 saniye atamasın.
250 zırh: İllegallerde 250 zırh olabiliyor ama yok yani PDlere vur vur vur vur bitmiyor birde kafadanda zırh gidiyor saçmalığa bak ne uyuşturucu satıcısı yüksek derecede aktif ne de zırh fullemek için etkenler tek etken VIP OOC bütçesi olmayanlar ve IC parası olmayanlar veya IC parası olupta satıcı bulamayanlar PD ile çatışmaya girerse %100 lose garantisi ile çatışmaya giricek. 250 zırh geri 100e düşmeli, yakalanırsa jailleri arttırın PDlere solo veya duo sıkıldığında düşmediği için genelde şuan sıkan sadece ekipler, dmci birlikler bence planlı saldırı kuralını genişletin.
/destek konuları ayrılımı: Destek atarken bence dialog gelmeli o dialogta helper talebi, yetkili talebi diye ikiye ayrılmalı helper talebi bug vb., yetkili talebi dm vb. olmalı yanlış atılırsa talep kurallarından kicklenmeli, jaillenmeli neden diye sorarsanız bir ekibin üyesi helper oluyo adamlar airde uçuyor kaçıyor silent ile adam vuruyor vurulan kişi desteği atıyor helper arkadaşı hemen söylüyor kankam hileyi kapat destek geldi 30 dakka sonra açarsın diye adam kapatıyor veya cr desteği atılıyor adam cr atmayı bırakıyor gibi gibi bu aktif halde yaşanıyor bu olmaması için bir örnek geliştirilebilir.
En önemlileri yazdım daha yazardım da bakalım yani ne olacak.
250 Zırh konusunda eğer yani PD, SD, FBI gibi kurumlar gelip veya hard rolcüler buraya DM atma o zaman gibi bir cümle kurarsa cidden ağır boş yaptığını şimdiden söylüyorum.
Madem ben silahlı rol yapamayacağım rollü dm atamayacağım niye sunucuda pd, illegal mevcut ki sunucuda düz rina illegalın hakkı ciddi anlamda yeniliyor.
Sunucu
pay to win veya
enter lspd to win durumundan çıkmalı.