Öncelikle ben hile kullanan bir üye değilim, zaten hile kullanmaya gerek yok. Burada benim hile açmadığımı hesabımın çalınıp hile kullanıldığı adminler tarafından onaylandı bu konuda benim bir suçum yoktur.
Rol Planı= Öncelik ile Probation süresinde olduğum için araç süremeyeceğim bunun farkındayım. İlk olarak oyundaki ailemin yanına gidip onların barlarında çalışan olarak işe başlarım. Bir kaç gün sonra bu ailemin adı altında yeni insanlarla tanışıp roller yaparak (İllegal değil) para kazanırım, örneğin çalıştığım barlarda kazandığım para ile kumar girebilirim. Ailemle beraber sahilde turlayıp takılabilirim. Mekanlarda takılarak insanlarla bol bol rol yaparak kendimi geliştirir fazla dost edinerek hiçbir olaya bulaşmam. Bunun dışında insanların bizi tanıması için sokaklarda yürüyerek dolaşığ ilan dağıtma rolleri yapabilirim. Bizi ailemizi ve işyerlerimizi tanıtabilirim bu sadece bizim ailemiz ile ilgili değil başka bir işyeri sahibine bunun rolünü yapıp bu konu hakkında para karşılığı dağıtım yapabiliceğimi anlatarak daha fazla para kazanabilirim. Sonrasında kendime küçük bir tamirci dükkanı açıp şehrin en büyük tamircisi ve en iyisi olmaya çalışırım. Probation açıldıktan sonra Mimarlık yapmayı planlıyorum, bunların yanı sıra yeni mekanlar alıp işletmek insanlara daha fazla rol çıkartabileği yerler sunarak hem kendimi yükseltmek hemde şehirde adımı duyurmak isytiyorum. Sonrasında ailemi ve dostlarımı alıp Kamp rolleri, sahilde takılma v.s tarzı roller çevirebilirim.