Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LSPD Hakkında [Aktif Tutun]

Başlatan Cebeci Kaan, 28 Eylül 2018, 13:10:01
Okunma sayısı 513 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cebeci Kaan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
LSPD Hakkında [Aktif Tutun]
« : 28 Eylül 2018, 13:10:01 »
Genel Olarak Amerikan polisleri ve düzenleri ile LSPD'nin hiçbir bağlantısı olmadığını düşünüyorum.

Bence Eklenmesini istediklerim.
- LSPD Başvuru kabul edilince bir eğitime girsinler güzel bir polis eğitimi yapılsın. Eğitimi geçerlerse polis olsunlar
- Normal polislere bakıyorum elinde pompalı var M4 Var bence bana bu saçma geliyor çünkü polislerde sadece Colt veya Deagle oluyor. Üst düzey polisler yani (SWAT) olarak geçenlerde pompalı ve M4 Veya MP5 Olabiliyor.

Bunu düzeltmenizi öneririm ilk polis olan birine sadece Deagle veya colt biraz yükseğine Pompalı verilse çok daha iyi olabilir. Tabi SWAT Olanlar M4 Ve MP5 Kullansa Çok daha iyi olabilir.

Çünkü Büyük çatışmalara normal bir polis giremez direk yüksek tim cağarılır oda (SWAT) olur.

Arada gözlemliyorum ve büyük çatışmalara deagle'li polis giriyor normalde amerika'da normal polislerin girmesi yasak. Sadece Yüksek tim çağarılır ve onlar halleder.

Çevrimdışı rainburn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 27 Kasım 2022, 01:53
Toplam oynama: 358 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 01 Temmuz 2022, 22:24
Toplam oynama: 36 gün, 16 saat
Birlik: ** 117
Ynt: LSPD Hakkında [Aktif Tutun]
« Yanıtla #1 : 28 Eylül 2018, 13:13:27 »
Desteklemiyorum, gerçeğe bakarsan sınava girmek zorundasın, asla desteklemem.Ne zaman görülmüş academy veya PO1'in reelde m4 kullandığı? Dediğim gibi desteklemiyorum.

Çevrimdışı Felina

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Ağustos 2020, 02:17
Toplam oynama: 74 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #2 : 28 Eylül 2018, 13:29:38 »
Merhaba;

Şu an Los Santos Polis Departmanı'na başvuru atan herkes direkt girme hakkına sahip değil, gelen herkes belirlenen gün, saat 19:00 gibi Polis Departmanı önünde toplanırlar ve hepsinin üzeri aranır, oluşum hakkında TS3 üzerinden bilgi verilir ve soruları alınır, bilgi verilmeye devam ederken akademi öğrencileri IC bir şekilde polis otobüsüne bindirilir, gösterilecek ekip araçları ve otobüs ile (bu araçları memurlar kullanır) eğitim alanına gidilir ve yaklaşık saat 23:30 - 24:00 saatlerine kadar TS3 üzerinden sesli olarak yapılacaklar anlatılır, (memurun nasıl yaklaşacağı, tazer ne gibi durumlarda kullanılır v.s.) eğitim bazen 2 güne bölünür, buna göre saat düşer veya yükselir.

Eğitim bittikten sonra Recruitment & Employment tarafından hazırlanan sınav akademi öğrencilerine gönderilir, 30-45 dakika süre verilir ve öğrenciler sınavı bitirdikten sonra LSPD forum hesabına özel mesaj olarak gönderirler, tekrar Recruitment & Employment üyeleri bu sınavları inceler ve sınavı geçen öğrenciler Police Officer I (departman kadrosundaki öğrenci memur olarak düşünebilirsiniz) olarak departmana dahil olurlar.

Sahadaki tüm polis memurlarının ekipmanları bellidir, bunun içerisinde COLT-45 bagajda bulunmaktadır, isteyen memur alıp kullanmakta özgürdür ve Shotgun silahı bagajda bulunan bir diğer ekipmandır. Eğer CODE-0 (memur vuruldu, ateş açıldı) durumu olursa bagajdan Officer I Shotgun, Officer II ise MP5 alma hakkına sahip olmaktadır,.

Büyük çatışmalarda S.W.A.T. ekibi eğer sahadaysa belirtilen bölgeye operatör tarafından talep edilir, sahada yoksa S.W.A.T. ekibi sadece kendine özel görevlere yönelmektedir.

Son olarak, memurlarımızın deagle ve shotgun kullanmasının sebebi hasarının yüksek olmasıdır, MP5 sadece "8" hasar vermektedir.

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #3 : 28 Eylül 2018, 15:49:31 »
Desteklemiyorum, gerçeğe bakarsan sınava girmek zorundasın, asla desteklemem.Ne zaman görülmüş academy veya PO1'in reelde m4 kullandığı? Dediğim gibi desteklemiyorum.

Çevrimdışı Veronica

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 18 Temmuz 2020, 20:46