Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

yediğiniz temiz dayaklar

Başlatan ayipayiptekmermi, 27 Eylül 2018, 22:51:56
Okunma sayısı 1621 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dennis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 11 Ocak 2021, 18:44
Toplam oynama: 134 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: yediğiniz temiz dayaklar
« Yanıtla #20 : 30 Eylül 2018, 19:57:54 »
öyle o kadar temiz dayak yemedim ama, arkadaşlarla tam yemek üzereydik.

orta sondayız, 3-4 kişiyle bakkalın önünde laf atışması sonucu kapıştık, tabii olması gerektiği gibi çocuklar pert xd bizim çocukta dudak patlaması harici bir şey yok, diğer çocukların gözü falan morarık yarra yediler yani. işte sonra kurs çıkışları, saat 5 fln. kursun son saatinde kaytarmak için tuvalete gittik arkadaşlarla sırasıyla, pencereden bi baktık pert ettiğimiz çocuklar 20 25 kişi dışarıda bizi bekliyor. biz bi anda aNa sKm olduk tabii. dedik nası olcak falan, konuşmaya gittik anlaşcakları yok, iste 4e 4 çıkak falan tamam dedik, tam gidiyoduk bu orospuıçcoukları üzerimize topluca bi koşmaya başladı, hooob biz bi topuuuuuk

Çevrimdışı Nortenyos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 25 Mart 2021, 03:18
Toplam oynama: 129 gün, 4 saat
« Yanıtla #21 : 01 Ekim 2018, 17:57:04 »

orta sondayız, 3-4 kişiyle bakkalın önünde laf atışması sonucu kapıştık, tabii olması gerektiği gibi çocuklar pert xd bizim çocukta dudak patlaması harici bir şey yok, diğer çocukların gözü falan morarık yarra yediler yani. işte sonra kurs çıkışları, saat 5 fln. kursun son saatinde kaytarmak için tuvalete gittik arkadaşlarla sırasıyla, pencereden bi baktık pert ettiğimiz çocuklar 20 25 kişi dışarıda bizi bekliyor. biz bi anda aNa sKm olduk tabii. dedik nası olcak falan, konuşmaya gittik anlaşcakları yok, iste 4e 4 çıkak falan tamam dedik, tam gidiyoduk bu orospuıçcoukları üzerimize topluca bi koşmaya başladı, hooob biz bi topuuuuuk
20 kişi ne amk öyle ben olsam sınıfların birinde saklanırdım

Çevrimdışı dennis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Ocak 2021, 18:44
Toplam oynama: 134 gün, 7 saat
« Yanıtla #22 : 01 Ekim 2018, 20:37:21 »

20 kişi ne amk öyle ben olsam sınıfların birinde saklanırdım

Harbi bak sınıfı toplamış elemanlar

Çevrimdışı darknesmon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 04 Aralık 2021, 21:47
Toplam oynama: 61 gün, 21 saat
« Yanıtla #23 : 02 Ekim 2018, 16:26:34 »

o kavgada bende vardım sanırım

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 12 Ekim 2018, 17:51
Toplam oynama: 70 gün, 19 saat
« Yanıtla #24 : 03 Ekim 2018, 22:17:49 »
KARDESIM SIMDI LİSE 1 E BAŞLIYACAKTIM BUNDAN 2 SENE ÖNCE HER NEYSE GİTMEDEN ÖNCE SÜRMELİ PROTEİN TOZUNU SÜRDÜM HERYERİME ETKİSİNİ 10 DK BEKLEDİM YAVAŞ YAVAŞ KAS ÇIKMAYA BAŞLADI.BENİMKİ 10 TLLİK OLDUĞUNDAN DOLAYI ÇOK ÇIKMAMIŞTI.HER NEYSE SINIFA GİRDİM.BAKTIM HOCA ARKADAŞLARLA TANIŞIYOR HOCAYA HİÇ YÜZ VERMEDEN GİRDİM.SOL EN KÖŞE ARKA SIRA BOŞŞTU CANTAMI FIRLATIM HERKES BANA HAYRANLIKLA BAKIYOR.KIZLAR DİREK BENİ KOVALIYOR BEN KAÇIYORDUM ERKEKLERDE AĞZI AÇIK BİR ŞEKİLDE BANA BAKIYORDU.KİMSE BANA BULAŞAMADI KARDESIM  İYİ FORUMLAR