Daha bu pazartesi sınıfta bi arkadaşımla şakalaşırken bi diyarbakırlı çocuk gelmiş bana tokat atıyor. Ben çocuğu sevmiyorum zaten arkadaşıma kıs kıs tut şunu dedim tuttu şimdi bırak dedim karnına 3lü kombo yaptım sonra çocuk bana yumruk attı sonra onu ittim sıraya çarptı dengesini kaybedip yere düştü. Okul çıkışına çağırdı gittim, okula zaten yeni geldi bi bok yapamaz dedim. Baktım okulun en taşşaklıları orada amına koyim altıma sıçtım nerden baksan 10-11 kişi var. Klasik bi Diyarbakırlı gibi toplamış işte. Benimde yanımda kimse yok, arkadaşlarım geleyim mi dedi bende tek başıma hallederim demiştim, onlara görünmeden kaçayım dedim kapşonumu çektim, kulaklığımı taktım telefondan müzik dinliyorum. Yokuş aşağı iniyorum arkadan bi; "La altan bi dur lo" geldi tabi ben duymazlıktan geldim. Tekrar bağırdı ; "Bana ikki tanee vuran ibne bu" diye bi kulaklığı çıkardım cebe attım sonra depara kalktım hala kovalıyorlar ışıklarda paçayı kurtardım zar zor, ertesi günde müdüre şikayet ettim onları kaydınızı aldırıyorum bağırdı ama aldırmamış amk, 3 tane çocuk çıkışta yakalayıp dövdüler