Frederick Gunther köpeğini dolaştırmadan geri dönüyordur, parkinge doğru yol alır ve aracını alarak yola çıkar.
Sağ tarafa çeker, ve telefon görüşmesi yapar.
Kulaklıklarını (air pods' unu) takar, Bryan'nın numarasını çevirir, arama gerçekleştirir.
Frederick Gunther (telefon): Hey Bryan, nerdesin koca göbek? Baksana ne diyeceğim, dinliyor musun?
Bryan Oneill (telefon): Selam Fredo, dolaşıyorum kardeşim. Evet dinliyorum?
Frederick Gunther (telefon): Bruder, şu yeni aldığım Buffalo' nun ufak bir desteğe ihtiyacı var. Tam performans alamıyorum kardeşim, şuna bir el atar mısın?
Bryan Oneill (telefon): Tamam kardeşim, büyük bir turbo takalım. Ayrıca aracın katalitik konvertörü iptal edelim. Ne dersin kardeşim, parayı hazırlaman yeterli !
Frederick Gunther (telefon): JA MAN! Duymak istediklerim bunlar işte koca göbeklim benim! (Kahkaha) Güzel, templedeki Burger Shot' ta olucağım. Parçaları al.
Frederick Gunther söyler: Hey Bryan, para burada kardeşim. Al şunları (aracın camından içeri bırakır) hemen parça siparişini ver.
Bryan Oneill söyler: Selam Fredo, tamamdır kardeşim benim. Merak etme, aracına güzel bir hız yüklüyeceğim! (Güler ve parayı cebine paslar) Frederick Gunther söyler: Tamam bruder, gerçekten çok çok danke. Parçalar geldikten sonra bir alo' de bana, tamam?
Bryan Oneill söyler: Yeah' tabikide kardo, merak etme. Bukadar stres yapma koca oğlan, hadi şimdi gidelim buradan.