Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

HATALI, ARŞİVLENEBİLİR

Başlatan Tox1N, 31 Temmuz 2023, 05:08:29
Okunma sayısı 344 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tox1N

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Haziran 2024, 21:59
Toplam oynama: 214 gün, 0 saat
Son giriş: 03 Mart 2024, 22:02
Toplam oynama: 2 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Dave Morgan Lv.30
Son giriş: 03 Mart 2024, 22:01
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
HATALI, ARŞİVLENEBİLİR
« : 31 Temmuz 2023, 05:08:29 »
KARAKTER ÖLÜMÜ (CK) TALEBİ

CK TALEP EDEN OYUNCUNUN
* Kendi karakter bilgilerinizi bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı:  Rodrigo_Carvallo
Seviye: 30

ÖLDÜRMEK İSTEDİĞİNİZ OYUNCUNUN
* Öldürmek istediğiniz oyuncunun karakter bilgilerini bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı: Vicenzo_Montes
Seviyesi:  20

OLAY BİLGİLERİ
* Olay ile alakalı bilgileri detaylı olarak aşağıya doldurun.

Olay Tarihi: 31.07.2023
Olay Saati: 4:10 - 4:50
Yaşadığınız olayı anlatınız: Vicenzo Montes karakteri bana birlik bölgemde ateş açtı, ben de karışık verip onu yaralıya düşürdüm. Sonrasında ip ile ellerini bağladık. Kişiyi barımıza götürdük ve orada onunla rol yapmaya başladık. Çeşitli işkenceler yaptık ve silah doğrulttuk. Kişi ona rağmen korku rolü sergilemedi, defalarca korkusuzca davrandı. Ben ise silah doğrultup işkence etmeye devam etti. Ben yorulunca arkadaşım aynı şeyleri yapmayı başladı ve ona da korku rolü sergilemedi.
Neden CK etmek istiyorsunuz?: Defalarca Fear-RP kural ihlali yaparak rolü baltaladı, bir kez değil bunu dediğim gibi defalarca yaptı. Düşman olduğumuz için ve ben silah doğrulttuğum zaman korku rolü yapmadığı için karakterini ck etmek istiyorum.

DEĞERLENDİRME SORULARI
* Aşağıdaki soruları dikkatlice okuyun ve sadece Evet veya Hayır şeklinde cevaplayın. Okuduğunuz sorularda olayınızla alakası olmayan sorulara Hayır cevabını verin.

Öldürmek istediğiniz kişi korku rolünü aşırı derecede ihlal mi etti?: Evet, defalarca etti.
Olay, sizin ait olduğunuz birliğin onaylı hoodu içerisinde mi gerçekleşti?: Hood onayımız var fakat sistemsel verilmedi.
Öldürmek istediğiniz kişi sizin birliğinizden 24 saat dolduktan sonra mı ayrıldı?: Hayır.
Öldürmek istediğiniz oyuncunun seviyesi onun üzerinde mi?: Evet.
Öldürmek istediğiniz oyuncu yaşadığınız olaydaki rolden herhangi bir ceza aldı mı?: Hayır.

KANIT BİLGİSİ

Kanıtlar (Video)