Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

FİRE DEPARTMAN KAHRAMANLARINI BEKLİYOR

Başlatan Zweisamkeit, 26 Temmuz 2023, 16:11:25
Okunma sayısı 1028 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sihnâ

LSPD
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:34
Toplam oynama: 218 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
« : 26 Temmuz 2023, 16:11:25 »

26.07.2023 PUBLIC AFFAIRS DIVISION

İtfaiyemizdeki heyecan verici fırsatlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için bugün burada toplandığınız için hepinize teşekkür ederiz. Benim adım Jesse Bean ve ben burada bir itfaiyeciyim, topluluğumuza hizmet etmekten gurur duyuyorum.

İtfaiyeci olmak sadece bir iş değildir; bu, en savunmasız zamanlarında vatandaşlarımızı korumak ve onlara hizmet etmek için bir çağrı, taahhüttür. Cesaret, fiziksel güç, hızlı düşünme ve değişmez özveri gerektirir.

İtfaiyemizde bir aileyiz. Topluluğumuzun ve birbirimizin güvenliğini sağlamak için birbirimize güveniyoruz. Ekibimize katıldığınızda, bu sıkı sıkıya bağlı ailenin bir parçası olursunuz. Birbirimizin hem kişisel hem de profesyonel olarak büyümesini destekler, teşvik eder ve yardımcı oluruz.

Bir itfaiyeci olarak günleriniz zorlu ve öngörülemez olacaktır. Tehlikeli durumlarla karşılaşacaksınız, ancak insanların yaşamlarında gerçek bir fark yaratmanın derin memnuniyetini de yaşayacaksınız. Cesaretiniz ve becerileriniz test edilecek ve yangınlardan kazalara, tıbbi acil durumlara ve doğal afetlere kadar acil durumlarda ön planda olacaksınız.

Değerli ekibimizin bir parçası olmak için cesaret, dürüstlük, empati ve güçlü bir sorumluluk duygusu gibi niteliklere sahip olmalısınız. Baskı altında sakin kalabilen, bir takımda verimli çalışabilen ve ihtiyacı olanlara karşı şefkat gösterebilen bireyler arıyoruz.

İtfaiyemiz, karşılaşabileceğiniz her duruma iyi hazırlanmanızı sağlamak için kapsamlı eğitim programları sunmaktadır. Yeteneklerinizi keskin tutmak için sertifikalar ve sürekli eğitim için fırsatlar sunan itfaiyecilerin sürekli gelişimine yatırım yapıyoruz.

İşimizin kendisinin ödüllendirici doğasının yanı sıra, itfaiyemiz rekabetçi bir maaş, mükemmel faydalar ve destekleyici bir çalışma ortamı sunmaktadır. Sevdiğiniz topluluğa hizmet ederken kariyerinizde büyüme ve ilerleme şansınız olacak.
Yani, korumak ve hizmet etmek için tutku ve bağlılığınız varsa, sizi teşvik ediyorum

Durma! Sende bize katıl!

Takip edin! @LSFDHQ                LSFD, Facebook üzerinden takip edin!

ETİKETLER

#lsfdhayatkurtarıyor

#basın

#fidan

#fidandiktir

BASIN

PUBLIC RELATIONS

Yazar: Jesse Bean
Copyright © 2019 Los Santos Fire Department and the LSFD. All Rights Reserved.

Çevrimdışı sihnâ

LSPD
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:34
Toplam oynama: 218 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
Ynt: FİRE DEPARTMAN KAHRAMANLARINI BEKLİYOR
« Yanıtla #1 : 26 Temmuz 2023, 16:14:11 »
Kullanıcı Adınız: Buraya.
Yorumunuz: Buraya.

Kod: [Seç]
[divbox=#f1f1f1]
[font=times new roman][color=black][size=12pt]Kullanıcı Adınız:[/size][/color][/font] [b][color=purple]Buraya.[/color][/b]
[font=times new roman][color=black][size=12pt]Yorumunuz:[/size][/color][/font] [color=red]Buraya.[/color][/divbox]