Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Fire Club - Şikayet Dilekçesi

Başlatan Erman!, 23 Temmuz 2023, 22:07:56
Okunma sayısı 1000 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erman!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Mayıs 2025, 22:45
Toplam oynama: 179 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Fire Club - Şikayet Dilekçesi
« : 23 Temmuz 2023, 22:07:56 »
E-İŞLEM BAŞVURUSU

Adınız: Victor
Soyadınız: Fall
Telefon Numaranız: 911-0-919
E-MAİL Adresiniz: [email protected]
Yaşınız: 39
Adres bilgileriniz: Whitewood Estates, 1331, Las Venturas/United States Of America
Hangi ekipten destek almak istiyorsunuz?: [Aşağıda ki kutuculardan işaretleyiniz]
[X] Acil Sorun Çözüm Masası
["Buraya"] Online Sorun Çözüm Masası
["Buraya"] Araştırma ve Geliştirme Birimi
Sorununuzu detaylı bir şekilde açıklayınız: Mekana gelip oturdum, bir bardak votka istedim. Bana şöyle cevap verdiler, kişinin adı Franklin Larein. Bana burada alkollerin ücretsiz olduğunu fakat oturma ücreti olduğunu söyledi.  Hiçbir işletmede bu yaşanmıyor. 500 dolarlık bir oturma ücreti istendi, kabul etmedim ve buradan çıkın dedi. Gereğini arz ederim.

Sorunuma yetkili atanana kadar cevap yazmayacağım, görevliye tehdit içeren mesaj atmayacağım, online işlem sırasında itiraz etmeyeceğim, City Hall görevlisine zorluk çıkarmayacağım. victorfall Victor Fall

Merhabalar;
Sorununuz destek ekibimize yönlendirilmiştir. En yakın zamanda sizinle iletişime geçeceğiz beklemede kalınız. City Hall Online İşlem Hattı

Los Santos City Hall
ALO 911 CİTY HALL
CİTY HALL E-İŞLEM
CİTY HALL ONLİNE İŞLEM HATTI
#SokakHayvanlarınıUnutmayalım
##SizlerİçinUğraşıyorSizlerİçinYapıyoruz