Bu isteğimi nereden kime bildireceğimi bilemedim, bu yüzden buraya bir konu açmak istedim. Bazı suçların maksimum dakikası çok gereksiz fazla olduğunu düşünüyorum. Bu jail sürelerini yediğimiz zaman çok gereksiz bir zaman kaybı yaşıyoruz, saatlerce bekletmek zorunda kalıyoruz ve role giremiyoruz. IC olarak bu sürelerin çok fazla olarak rolünün yapılması gerekir bunu biliyoruz ve mantıklı rol yapmayı bilen adamda bunu role bu şekilde yansıtıyor zaten. OOC olarak bu kadar fazla beklemenin çok saçma olduğu ortada. Size nasıl hissettiğimi bir olayla açıklamaya çalışmak isterim. Sırf bir rol için birisine tecavüz ettim, ifşa oldum. Aranma açıldı, polisten kaçmaya başladım ve şehir içerisinde sürekli çarpa çarpa durdurmaya çalıştılar, şehir içinde m4 ile db attılar ve tüm rol zevkim sıfırlandı, rol paslama isteğim gitti.((Bu durumda şikayet açmam gerektiğini biliyorum, konu yapıkları hata değil.)) Tabii ki amacım polisten kurtulmak değildi, tüm zevkim kaçtığı için detaylı bi' suçlu rolü değilde kendimi bir evin arasına sıkıştırıp yakalanmayı tercih etmek zorunda kaldım. Şimdi ise asıl konu olan IG Jail süresi, Tecavüz ve darptan 660 dakika jail yedim. Tamamen EĞLENCE amaçlı yapılmak istenen bir rolde OOC olarak 11 saat jail bekletmek çok üzücü, birde polislerin böyle davranması... 2 gün oldu hâlâ jailimi bitiremedim, çok saçma çünkü. İstemiyor insan bunu böyle bekletmeyi. Jail süresi çok fazla olanlardan örnek vermek isterim. Tehdit, maksimum süresi gereksiz bunun için 60 dakika yeterli diye düşünüyorum. Cinayet ile ilgili tüm suçlar, alıkoyma suçunun maksimumu, eziyet ve tecavüz gibi birçok suçun süreleri.