Arkadaşlarımla aktif rol bölgelerinde rol yapmayı düşünüyorum karekterim 20-25 yaşlarında kekeme bir karekter şehrin saygısını kazanmaya çalışacam (Pizza Stack vb.) etkin bir şekilde rol çevirmeyi, araba kullanamayacağım için balıkçılık yapmayı ve oradaki insanlarla balık muhabeti döndürmeyi , arkadaşlarım ile birlikte şehirde dolanıp aktif rollere katılmayı kural ihalli yapmadan ""ilegal rol yapmayı"" (Çevremi geniş tutacağım için uyuşturucu ve silah isteyenleri yakın arkadaşlarıma ve karekterimle dost olanlara yönlendirecem ve o arabuluculuktan kendimce bir pay alacam az bir miktarda olsa rol olsun diye.), sosyal-rp ortamlarında(Pizza Stack)insanlara birbir tanışıp karekterimin sıçak kanlı olduğunu kabul etirmiş olacami çevre yapmayı ve sonrasında şehirde aktif olan mekanlarda rol çevirmeyi,
Barlarda içki içerek barın sahibinden iş istemeyi ve Barmaid olarak işe alınmayı, ve sonrasında Probation'un sonunda diğer meseleklerden para kazanarak, NC Atıp LSSD'e girmeyi düşünüyorum LSSD'ye girdikten sonra mesai sonlarında barlara gidip rol yapmaya devam etmeyi düşünüyorum.