Arkadaşımın berber dükkanında çıraklık rolü yapacağım. Çırak olarak iş görüp, öğrenme rolü yapacağım. Onun yanında yetişirken kazandığım parayı kızlarla takılıp harcayacağım, insanlarla sosyalleşeceğim. Ev partileri ve diğer etkinliklerde bulunup karakter rolümü genişleteceğim. Berber rolü yapmayı düşünüyorum, arkadaşlarımla beraber ortak rol ortamı kurup rol yapmayı düşünüyorum. Rol ortamımı genişlettikten sonra kendim de etkinlikler düzenleyip diğer oyunculara ve kendi arkadaş ortamıma rol ortamı oluşturmayı planlıyorum. Küçük yaşlarda bir karakteri yönetip, berber dükkanında çalışan biri olarak göstereceğim kısaca. Zaten probation bittiği zaman nc atacağım, nc attıktan sonra da yeni karakterimle bu rol planını yapmayı düşünüyorum. Probation sürecinde bu rolü yapacağım, küçük yaşta bir karakter olacak, çıraklık yaparken de gözü dışarıda olup insanlaral sosyalleşen bir rol planım var. Arkadaş ortamıyla beraber takılıp eğlenen bir tip yapacağım. İlerleyen roller de blacc bandite katılıp kolay para kazanıcam, bir süre rolüm stabil gidicek. Bir yandan arkadaşımın üzerine olan barın işletmesini de yapacağım, müşteri çekip kolay parayla etkinlik düzenlerim. Rol çevrem genişledikçe birkaç arkadaşımla plazaların orada stand açıp seyyar işletme de yapabilirim. Çok fazla plan var, genel olarak yapacağım rol bu şekilde.