Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

kitteny - Sodom Sex Shop

Başlatan nana, 15 Temmuz 2023, 08:58:56
Okunma sayısı 278 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nana

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Luna Nygren Lv.29
Köken: İskandinav
Son giriş: 02 Mart 2025, 23:10
Toplam oynama: 6 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Vicky Rinoa Lv.29
Köken: İngiliz
Son giriş: 19 Şubat 2025, 14:53
Toplam oynama: 194 gün, 3 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Şubat 2025, 14:51
Toplam oynama: 5 gün, 22 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 02 Mart 2025, 23:11
Toplam oynama: 35 gün, 16 saat
Köken: İsveç
Son giriş: 24 Ocak 2025, 03:38
Toplam oynama: 2 gün, 6 saat
kitteny - Sodom Sex Shop
« : 15 Temmuz 2023, 08:58:56 »
RINA ROLEPLAY — İŞ YERİ BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzun reddedilmesine sebep olacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz. Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler

Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: [Haftanın dört günü aktifim, oyun içi her gün dört beş saat aktifim bu sürenin tamamını ya da yarısını bu işyerine ayırabilirim.]

İş yeri Bilgileri

İş yerinin rezervli olacağı karakterin adı(10+ level olmalıdır): [Clarissa_Carnicero]
İş yeri koordinatları(/pos):(metin olarak yazın) [1307.66, -1159.26, 23.82, 180.55]
İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Cevabınız Buraya
İş yeri adı: [Sodom Sex Shop]
İş yeri tipi(Bar, Restoran, Diğer): [Erotik Shop]
İş yeri interioru: [Erotik Shop]

Kişisel Bilgiler

İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: [IC: Bulunduğu bölgeye farklı bir hava katacak, barların elit mekanların. Para babalarının, mayfaların illegal adamların gezdiği sokakta erotik oyuncak gibi bir ihtiyaçları olduğunda buradan giderebilecekler. Bunu Sodom Sex Shop sağlayacak kendine erkek bulamayan kadınlarda buraya uğrayacak erkek bulmak için değil. Kendilerini tatmin etmek için oyuncaklarla satın alacaklar, kafaları alkolden uçmuş tipler yatağa girdiklerinde içe kaçırma duygusu yaşamamak için buraya uğramayı ihmal etmeyecekler. Kısacası bulunduğu sokağa çok yararı olacak zaten o kısımda başka rakibi yok. O yüzden kendi çarkını rahatça döndürebilecek, genellikle bir sex shopta bulunan ürünler olacak. Çeşit çeşit boyutlarda ve biçimlerde dildolar, straponlar, gibi. BDSM fantezisi için olan ürünler'de olacak örneğin kelepçeler deri kıyafetler kırbaç ve gibi şeyler olacak. Bunları kullanan müşterilerin bayılacaklarına eminiz o yüzden Sodom Sex Shop'u oraya açacağız.   OOC: Temple'ın güneyinde kalan Cadde'de bu rolleri çevireceğiz ve o bölgede hiç sex shop rolleri görmedim ve bu konu hakkında bilgiye sahibim. Daha önceden farklı bir karakter ile İdlewood'un göbeğinde Womanizer adıyla açmıştım şimdi tekrar açıp o rolleri canlandırmak istiyorum. Ben açtıtkan sonra bir kaç daha sex shop açılmıştı yani bu şekilde bu rolleri aktif tutabiliriz ve aynı zamanda oyunculara farklı rol seçenekleride sunmuş oluruz aynı şeyden devam edip bir süre sonra sıkılmazlar. Bu da aynı zamanda sunucu için önemli bir şey. Aynı zamanda ilgi çekiyordu çünkü bu rol öyle sürekli insanların yaptığı sıradanlaşmış ve herkesin yapabildiği klasik rollerden değil.]
İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: [Burayı aynı bir market gibi kullanabilecekler ama elbette bir Süper marketten bir farkı olacak, burada yatak ve cinsel ilişki içerisiydeyken ilişki sıradasında sıkılmamak ve banelleşmemek için seks oyuncakları satın alacaklar, örneğin; Dildolar, straponlar, farklı biçimlerde ve boyutlarda. Şişme kadınlar genellikle yalnızlar için maket kadınlar yapay bir vajinaya ve ağza sahip olacaklar. Deri kıyafetler ve hayvan köstümleri BDSM için bulunan aletler hentai dergileri normal dergiler ve kasetler olacak. Partner arasında farklı bir zevk yaratıcak ve ilişkiyi daha canlı tutacağına inanıyorum. Bu gibi katkıları olacak oyuncalara genellikle oyuncaların yaparken eğlendiği roller benim gözümle gördüğüm bir şey o yüzden.]
İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: [Sodom Sex Shop, bulunduğu bölgenin çok işine yarayacağı bir yer kessinlikle her insanın ihtiyacı olduğu şeylerden biri de sex oyuncakları. Benim düşündüğüm kadarıyla gazoz içmek kadar normal bir şey cinsel ilişkiye girmek günümüzde o yüzden bu bölgede genelde takım elbiseli hoş giyinimli ve iyi adamlar oluyor. Serserilerin bulunmadığı bir yer o yüzden aslında buraya açıyoruz ve burada onların cinsel oyuncak arzularını giderebilecekleri bir yer bunun için çok uygun ve çok şey var!]

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "kitteny"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.

Çevrimdışı venganza

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 08 Aralık 2024, 23:58