Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Elive Rockford - İşyeri Başvurusu

Başlatan Eliva_Rockford, 14 Temmuz 2023, 00:49:22
Okunma sayısı 215 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Aralık 2023, 21:10
Toplam oynama: 35 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Elive Rockford - İşyeri Başvurusu
« : 14 Temmuz 2023, 00:49:22 »
RINA ROLEPLAY — İŞ YERİ BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzun reddedilmesine sebep olacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz. Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler

Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: [Haftada hergun gunde 2 saat aktıfım her saatimi veririm bu işyerine.]

İş yeri Bilgileri

İş yerinin rezervli olacağı karakterin adı(10+ level olmalıdır): [Eliva Rockford]
İş yeri koordinatları(/pos):(metin olarak yazın) [435.95, -1793.70, 5.53, 170.28]
İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):https://cdn.discordapp.com/attachments/1080630505361383626/1129167490447065259/sa-mp-999.png
Cevabınız Buraya
[Cevabınız Buraya]
İş yeri adı: [Ahlat Beach Club]
İş yeri tipi(Bar, Restoran, Diğer): [Bar]
İş yeri interioru: Serbest dizayn II]

Kişisel Bilgiler

İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: [İşyerim geceleri sahilin sessiz havasını bir kenara bırakıp ortama neşe katacak bir işletme olacak sahil kenarında bir yer olduğu için açık havada da etkinlikler ile beraber güzel bir ortam yakalamayı düşünüyoruz. Yapılmayan etkinlikler ile güzel bir kemik müşteri kitlesi topladıkdan sonra farklı bölgelerde de aynı isimler ile farklı işletmeler açmayı düşünüyoruz. OOC olarak ise gece rol kıtlığını bir kenara bırakmak için sosyal rollerin döneceği bir ortam oluşturmak istedim bunun için açıyorum burayı iyi eğlenceler.]

İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: [Her işyerinde belli bir monotonluk vardır, biranı al ve müziğin keyfine bak. Öyle değil mi? Bu olaya bir son vermek adına yeni bir gün yeni bir etkinlik şematiği ile ilerleyeceğiz. İnsanlar buraya tekrardan geldiğinde aynı yolu izleyerek tekrardan dejavu yaşamayacaklar. Her geçen gün farklı bir mekan hissi vereceğiz onlara. Bu yönden kendimize güveniyoruz.]

İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: [Santa Maria Sahili şehrin en aktif mekanlarından olması gerekirken çok boş bir izlenim veriyor insanlara. Ölü sahil havası var, bunun nedeni de işyerleri. İnsanların geleceği bir yer yok. Bu algıyı kırmak için bu işletmeyi açıyor ve işletmeciliğini üstleniyorum. Elimden gelenin de en iyisini yapmaya hazırım. Yukarıda verdiğim cevapları tekrarlamak istemiyorum, kısa ve öz olsun. Farklı etkinlikler, kaliteli rol ortamları ve daha nicesi için bu işyerini açıyorum. Bu yöntem de bölgeye katkısı, bu bölgede dönecek rolün kaliteli olacağıdır.]

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Eliva_Rockford"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.

Çevrimdışı venganza

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 08 Aralık 2024, 23:58