Selamlar, iyi günler ve iyi roller.
Sunucu içerisinde görüp gerçekten rahatsız edici olan bir gerçeği söylemem gerekiyor. Hood olayı. Birlikler gerçekten önemli bir emek sarfederek bu hoodu almaya hak kazanıyor. Çok fazla illegal rol yapmış birisi olarak illegalde emek vermenin ne demek olduğunu bilirim. Hoodu aldıktan sonra neden bilmiyorum hiçbir birlik hood içerisinde rol yapmak için gereken emeği sarfetmiyor. Hood aldıktan sonra neredeyse rolleri bitiyor, hood ellerinden alınmasın diye de bir yerin içinde iki rol yapıyorlar ve bitiyor. "Jack, al şunu şu adama teslim et. / Tamamdır patron. / /me teslimatı alması gereken adama teslim eder, geri döner. (willowfield yolunda çekilmiş havalı araba resmi)" bu şekilde roller yaparak günlük 1 rolle hoodlarını ellerinde tutuyorlar. Ben IC olarak bir çete memuruyum ve sadece Marina'daki birlikle rol yapmaktan sıkıldım (tek rol yapan ve hoodu hak eden birlik açıkçası). Hoodun varsa rol yapmak zorundasın kanka, çık dışarı biraz kendini göster. Tabii ki senin de kendi hayatın var ama birkaç saat girsen ve rol yapsan dışarıda bu bile yeterli.
Benim önerime gelecek olursak hoodlu birlikleri teşvik edici olaylar düzenlenmeli -ki var zaten, uyuşturucusundan birlik puanı toplayıp hood genişletmek veya silah almaya kadar-. Ya da hood bölgeleri illegal bm tarafından gözetlenmeli, habersiz şekilde hoodlu birliklere rol düzenlemeli ve pasif bulduğu birliğin elinden almalı hoodu. Ya ödül ya ceza. Aksi taktirde sadece "gun rp oldu gidem de ck talebi açam" diyen kişilerle dolacak benim fikrimce.