Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

AR-GE bölümü, destekliyorum mesajı ve alıntı hk.

Başlatan silahiniceker, 05 Temmuz 2023, 14:46:59
Okunma sayısı 1455 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı silahiniceker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 14 Şubat 2025, 00:42
Toplam oynama: 87 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
Selamlar, AR-GE kısmında bir oyuncu fikrini paylaşıyor. Arkasından bir oyuncu "destekliyorum, desteklemiyorum" mesajı atıyor. Ardından gelen oyuncularda ya aynı mesajları atıyor ya da alıntılayıp mesaj atıyor. Bazı konulara baktığımda 4-5 sayfa ileti atılmış. 3 sayfası destekliyorum ya da desteklemiyorum. AR-GE kısmına şöyle bir kural getirilmeli diye düşünüyorum;"Herhangi bir fikir belirtmeyen (olumlu-olumsuz), sadece desteklediğinizi ya da desteklemediğinizi belirten mesajlar kaldırılır." Eğer bir AR-GE'yi beğendiyseniz ve ekleyecek bir fikir bulamadıysanız destek olmak amaçlı beğeni ya da kalp bırakabilirsiniz. Bunun başlıca nedeni konunun gereksiz uzatılmasından kaynaklıdır. AR-GE bölümü moderatörleri konuyu incelerken, konuya ek olarak dahil edilmiş, olumlu ve olumsuz kısımları da yorumlar üzerinde arar. Bu arayışta konunun eklenme ya da reddedilme sürecini uzaltıp durur. Oyuncuların parlak fikirlerinin daha kısa sürede gerekli mecralara ulaşması, hepimiz açısından daha iyi olabilir. Fikir ve görüşlerinize açığım. İyi forumlar.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: AR-GE bölümü, destekliyorum mesajı ve alıntı hk.
« Yanıtla #1 : 05 Temmuz 2023, 15:04:34 »
Reddedildi.