Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[MAL VARLIĞI] Leroy Havenn - Sunucu Huzurunu Bozmak

Başlatan purple., 29 Haziran 2023, 01:58:38
Okunma sayısı 2191 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı purple.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Aralık 2024, 22:17
Toplam oynama: 135 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
[MAL VARLIĞI] Leroy Havenn - Sunucu Huzurunu Bozmak
« : 29 Haziran 2023, 01:58:38 »
Selam ağabeyler, selam. Nasılsınız? Sormasanızda bende iyiyim teşekkürler, nasıl gidiyor? Umarım iyi gidiyordur. Siz Rina halkını ve toplumunu temsil eden yüce kişilersiniz. Rina halkı ve toplumu sizden sorumludur. Siz yüce adaleti belirleyenlerdensiniz. Ben Rina oynayan bir köylüyüm, köylünün en iyi ama en iyi dostu. Sunucudan sınırsız yasaklandım. Yasaklayan kişiler ile sesli bir şekilde konuştum ama biraz aramızda anlaşmazlık oldu. Arkadaşımız olmayan Owen bizi çok teşvik etti, şöyle yapacağız, böyle yapacağız. Her neyse sizide sık boğaz etmek istemiyorum. Probationdan yararlanmak istiyorum. Yalnız şey, birtakım görevler oluyor ya benim tüylere karşı alerjim var. Şimdiden teşekkürler, ellerinizden öperim.
Seviye: 22
Yasak No: 24179
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://prnt.sc/QffxktEfkU3p
Yasaklama Türü: Normal Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Sunucu huzurunu bozmak
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: LEROY HAVENN, FİETJE TİKHON, NİKKY LARUE

Çevrimdışı efecaan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Juliet Perry Lv.32
Son giriş: 28 Ağustos 2024, 01:48
Toplam oynama: 329 gün, 22 saat
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 15 Temmuz 2023, 22:04
Toplam oynama: 49 gün, 17 saat
Köken: Rus
Son giriş: 29 Ağustos 2024, 17:11
Toplam oynama: 5 gün, 14 saat
Ynt: probation başvurusu kurbanınız olim
« Yanıtla #1 : 29 Haziran 2023, 02:03:54 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden hile kullandığınızı detaylı şekilde anlatın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde anlatın.

Çevrimdışı purple.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 29 Haziran 2023, 02:34:28 »
sunucuda hile kullanmadım ki, yasaklayan yetkili otuz dakikadir izliyoz diyo sunucu huzurunu bozmuşuz sınırsız yasaklıyo yaptığımız şey ise insanlara dm atmak, jail yemek yerine bize sınırsız yasaklanmayı uygun görmüşler hepimiz aynıyız ırkçılık yapmayın.

probation kapsamında iken hangi şeylerim yasak olacak? mal varlığa sahip olacak mıyım, olmayacak mıyım? ona göre rol planı yazacağım cevap yazarken etiket atarsanız sevinirim. @efecaan

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Ağustos 2024, 10:45
Toplam oynama: 402 gün, 16 saat
Birlik: ******* ****isi
Son giriş: 04 Ağustos 2024, 01:05
Toplam oynama: 11 gün, 16 saat
Birlik: ******* ****isi
Köken: Fransız
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 00:30
Toplam oynama: 4 gün, 21 saat
« Yanıtla #3 : 30 Haziran 2023, 04:44:07 »
Bu mal varlığınızın durumuna göre, rol planınızı oluşturun. O ilerideki bir süreçte belirlenecek bir şey.

Çevrimdışı purple.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 30 Haziran 2023, 11:31:50 »
Aslında yapacağım rollerin sunucuya bir katkısı olmayacak, sadece kendi açımda ve rol yaptığım partnerimle alakalı olacak. Karakterimi kısa bir süreliğini safe tarafa çekeceğim, safe roller gerçekleştireceğim. Partnerim olursa eğer rol partnerimle gezmek, bir yerlere gitmek, takılmak gibi gibi... Birçok şeyi gerçekleştireceğim, biraz klasik olsada her insanın yapabileceği türden bir şeyler. Kısa ve öz olarak bütün her şeyi rol partnerimle gerçekleştireceğim. Yaptığım şeylerin sunucuya katkısı değilde kendime ve rol partnerime katkısı olacak. Partnerimle evde vakit geçirmek, evde bir şeyler içmek ve hazırlamak. Bunun gibi birtakım şeyleri gerçekleştireceğim kısa ve öz detaylıca anlattım. Uygun mudur? Bahsederseniz sevinirim.

Çevrimdışı purple.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 06 Temmuz 2023, 01:13:36 »

Çevrimdışı efecaan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Juliet Perry Lv.32
« Yanıtla #6 : 07 Temmuz 2023, 01:09:24 »
Rol planınız detaysız, detaylandırın.

Çevrimdışı purple.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 07 Temmuz 2023, 13:07:56 »
Nasıl yetersiz? Bence yeterli olduğunu düşünüyorum, biraz daha detaylandırıyorum. Çünkü yapabileceğim başka bir rol türü yok, yapacağım rolü yazıyorum size. Uydurmuyorum, yapmayacağım bir şeyi yazmıyorum.

- Sunucuda yaptığım hiçbir rol katkılı olmayacak. Nasıl mı? Rol planında gelişmesinde, azalmasına ve çoğalmasında bir katkısı olmayacak.

IC karakterim Leroy ile partneri olan bir başka karakterle rol yapacağım ve düzenleyeceğim. Karakterim safe alanlarda takılacak, birçok faaliyeterden(il-legal işler) uzak duracak. Bu süreçte karakterim IC arkadaşlarıyla gezmek, bir yerlere gitmek ve takılmak gibi gibi-... Birçok aktiviteye dahil olacak tamamen safe olacak. IC partneriyle ve IC arkadaşlarıyla birçok alanda etkili olacak, birtakım şeyleri başaracak. Ne gibi mi? Eğlenmek ve sosyalleşmek. Aslında bu ikileme birbirine fazla uyuşmasada birçok yere kayabiliyor. Sunucuya yeni başlayan bir insanlar gibi şehirin içerisinde roller yapacağım, saçma sapan değilde kendime öz ve uygun. Bir yerlerde vakit geçirmek, Santos sokaklarında eğlenmek.

Çevrimdışı efecaan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Juliet Perry Lv.32
« Yanıtla #8 : 09 Temmuz 2023, 00:54:57 »
Sunucuya biraz katkılı bir rol yapmanız lazım, sosyal rp olabilir, buna göre biraz uzun bir rol planı yazın.

Çevrimdışı purple.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 09 Temmuz 2023, 13:18:02 »
IC karakterim Leroy ile partneri olan bir başka karakterle rol yapacağım ve düzenleyeceğim. Karakterim safe alanlarda takılacak, birçok faaliyeterden(il-legal işler) uzak duracak. Bu süreçte karakterim IC arkadaşlarıyla gezmek, bir yerlere gitmek ve takılmak gibi gibi-... Birçok aktiviteye dahil olacak tamamen safe olacak. IC partneriyle ve IC arkadaşlarıyla birçok alanda etkili olacak, birtakım şeyleri başaracak. Ne gibi mi? Eğlenmek ve sosyalleşmek. Aslında bu ikileme birbirine fazla uyuşmasada birçok yere kayabiliyor. Sunucuya yeni başlayan bir insanlar gibi Santos sokaklarına tekrardan iniş sağlamak, Santos sokaklarında tekrardan vakit geçirmek. Sosyal alanda arkadaşlarıyla yapacağı safe roller gibi gibi... Örneğin; Arkadaşlarıyla barmenlik yapmak, arkadaşlarıyla garsonluk yapmak. Bu sayede yavaş bir şekilde safe alanda tanınacak, dostluklar yapması için önü açılacak. Bu sayede ileride yapacağı diğer faaliyetler için yoldaşlık bulmuş olacaktır.

- Rol planımda artık yapabileceğim şeyleri yazdım, yapamayacağım bir şeyi eklemedim. O yüzden de böyle bir şeyler ortaya çıktı, kaçıncı oldu bilmiyorum. İyi oyunlar.