Probation'a girdiğimde öncelik olarak bincoya gidip almancı ve sokak stilinde bir kıyafet almak, sokak çocuğu ve herkese iyi davranan yeri geldiğinde kendini belli eden mesafesini koruyan hatta şu yabancı Top Boy filminde'ki karakter "Jimmy" gibi bir şey canlandırmayı planlıyorum. Probation süreci bittiği zaman filmde olduğu gibi sokakların hakimiyeti altında uyuşturucu satışları, koşuşturmacalar, blok arkadaşlarım ile köşe tutmak ve daha fazla durumlar. Cash kazanmak'tan bahsediyorum, olması gereken şeyler. Özel model ekleteceğim drill tarz karakter ve daha gerçekçi olmasını sağlayacağım.
Sokaklar'da blok arkadaşlarım ile dolaşıp yolumuza bakarız, kahve içer, geceleri partileyen, şehire yeni gelen ve şehirde kendine göre dostluklar arkadaşlıklar kurmaya çalışan ama bir o kadarda partilere ve aksiyona düşkün olan, sevdiği insanlara saat, çiçek, yemek v.b şeyleri hediye ederek onların güvenini kazanıp mutlu eden kendi halinde meraklı ve iş koşturan bir karakteri oynamayı düşünüyorum. Kafam'da bulunan rol planı bu kadar oyun içerisinde ilerleyen zamanlar daha akışkan sağlam roller ortaya çıkartacağım, burada aklıma getirmek zor oluyor çünkü oyun içerisinde her türlü olaylar ve durumlar oluyor bunları göze alıp ve ona göre rol çevirmemiz gerekiyor.