Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[IN-PROB][31/12/2023] Rio Ricci - Hile K.

Başlatan fakonine8, 28 Haziran 2023, 02:56:23
Okunma sayısı 2875 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fakonine8

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 19 Mayıs 2024, 03:33
Toplam oynama: 316 gün, 19 saat
Köken: Amerikan
Toplam oynama: 5 gün, 8 saat
Justin Carma Lv.32
Son giriş: 19 Mayıs 2024, 02:52
Toplam oynama: 3 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
[IN-PROB][31/12/2023] Rio Ricci - Hile K.
« : 28 Haziran 2023, 02:56:23 »
Merhabalar dün akşam saatlerinde hile kullanımından yasaklandım ve hatamın farkına vardım sizden özür diliyorum, probation talebi oluşturma gereğinde bulundum probation sürecine girmek isterim. Tüm görevleri sorunsuz şekilde dolduracağım ve bir oyunda beni üstün tutacak modloader dosyaları kullanmayacağım bir daha direkten geçme kullanmayacağım. Umarım anlayışlı olup probation talebimi kabul edersiniz.

Hile kullanımında bulunmadım sadece direkten geçme modloader dosyası bulunuyor'du ve admin arkadaş hile kullanımı diye yasakladı süresiz yasaklanmam biraz doğru gibi gelmiyor bana fakat yinede probation talebi oluşturuyorum.
Seviye: 30
Yasak No: 24757
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://i.hizliresim.com/stg2pyr.png
Yasaklama Türü: Client Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Hile Kullanımı
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Alfredo_Xavier

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Ağustos 2024, 10:45
Toplam oynama: 402 gün, 16 saat
Birlik: ******* ****isi
Son giriş: 04 Ağustos 2024, 01:05
Toplam oynama: 11 gün, 16 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 00:30
Toplam oynama: 4 gün, 21 saat
Ynt: Probation Talep.
« Yanıtla #1 : 28 Haziran 2023, 02:56:53 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.

Çevrimdışı fakonine8

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Justin Carma Lv.32
« Yanıtla #2 : 28 Haziran 2023, 15:42:18 »
Sunucu içerisinde yasaklanma sebebim hile kullanımı. arkada ses sistemi ile yabancı bir şarkı açıp normal şehirde geziyordum aracım ile kafamı dağıtmak için sıkılmıştım ve aracım ile biraz gezeyim kafam dağılır diye, hiç bir oyuncuya zararım veya bir ihlalim bulunmadı sadece kendi kafamda geziyordum. Ek olarak modloader'e eklediğim direkten geçme ve handling bulunuyordu ve bunların oyun içinde yasaklı olduğunu ta'ki admin dondurup diyene kadar öncesinde bilmiyordum. İşte admin dedi direkten geçme felan olduğunu kabullenirsen yasağını süreliye çevireceğim fakat bunların yasaklı olduğunu yeni öğrendiğimden kabullendim çünkü olduğunu bile bile yalan söyleyemezdim. Direkten geçme olmasaydı hayır yok söylerdim fakat olduğunu ve direklerin içinden geçebildiğimi söyledim ve handling bulunuyordu hafif keskin viraj ve aracın max limitini %30 artıran bir hand 185 giden aracı 205 gidiyordu ve bunu kesinlikle yarışlarda, polis kovalamacasında kullanmıyordum sadece normal şehirde gezince şarkı açıp sürmek için kullanıyordum, oyun içerisinden sınırsız olarak hile kullanımından yasaklandım.

Eğer allahın izni ile probation başvurum kabul edilip probation sürecine girdikten sonra açılır ise aklımdaki rol planı şu şekilde.. Önceden yarış rolleri yapan birisiydim ve bir çok yarışlara katılıp sokak yarışlarında sıralamaya girerdim ve yarışırdım, insanların aracını inceler yorumlar yapar ve onlar ile yarışıyordum, yasağım açıldığı zaman tekrardan bu rolleri canlandırmak fikrindeyim. Kendime yeni bir yarış ekibi arayıp ve onlara katılacağım geceleri elim viteste ayağım gazda yarışacağım. Geceleri barlara gider ve yeni kadınlar ile tanışmak, bir tane schwarzbier marka bira'mı içip ve gece saatlerinde düzenlenen sokak yarışlarına katılıp yarışmak. Aklımdaki rol planı bu eskiden yaptığım rolleri tekrardan canlandırmak ve devam ettirmek. Allahın izni ile açılır ise yasağım bunları yapacağım evet.

Çevrimdışı fakonine8

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Justin Carma Lv.32
« Yanıtla #3 : 28 Haziran 2023, 15:47:32 »
Yasağımın açılmasını çok isterim çünkü kendime ait bir showroom kanalım var ve grafiker tagım var, sunucuya ait yeni tasarımlar yapacağım ve bunları kendi showroom kanalımda paylaşacağım. Bu tasarımlar hem sunucuda yeni etkinlikler olduğu zaman kullanılabilecek tasarımlar olucak ve sunucunun kendisi için tasarım olucak. Gerçekten tüm rina oyuncularından ve yetkili kadrosundan özür dilemekteyim, farkındayım bir hata yaptım ve hatamı kabullenerek probation talebi oluşturdum çünkü bu hatayı bir daha yapmayacağımdan size söz veriyorum ve yasağımın açılmasını istiyorum. Umarım anlayışlı olup probation talebimi kabul edersiniz, teşekkür ederim..

Çevrimdışı fakonine8

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Justin Carma Lv.32
« Yanıtla #4 : 28 Haziran 2023, 15:54:41 »
Sunucu içerisinde yasaklanma sebebim hile kullanımı. arkada ses sistemi ile yabancı bir şarkı açıp normal şehirde geziyordum aracım ile kafamı dağıtmak için sıkılmıştım ve aracım ile biraz gezeyim kafam dağılır diye, hiç bir oyuncuya zararım veya bir ihlalim bulunmadı sadece kendi kafamda geziyordum. Ek olarak modloader'e eklediğim direkten geçme ve handling bulunuyordu ve bunların oyun içinde yasaklı olduğunu ta'ki admin dondurup diyene kadar öncesinde bilmiyordum. İşte admin dedi direkten geçme felan olduğunu kabullenirsen yasağını süreliye çevireceğim fakat bunların yasaklı olduğunu yeni öğrendiğimden kabullendim çünkü olduğunu bile bile yalan söyleyemezdim. Direkten geçme olmasaydı hayır yok söylerdim fakat olduğunu ve direklerin içinden geçebildiğimi söyledim ve handling bulunuyordu hafif keskin viraj ve aracın max limitini %30 artıran bir hand 185 giden aracı 205 gidiyordu ve bunu kesinlikle yarışlarda, polis kovalamacasında kullanmıyordum sadece normal şehirde gezince şarkı açıp sürmek için kullanıyordum, oyun içerisinden sınırsız olarak hile kullanımından yasaklandım.

Eğer allahın izni ile probation başvurum kabul edilip probation sürecine girdikten sonra açılır ise aklımdaki rol planı şu şekilde.. Önceden yarış rolleri yapan birisiydim ve bir çok yarışlara katılıp sokak yarışlarında sıralamaya girerdim ve yarışırdım, insanların aracını inceler yorumlar yapar ve onlar ile yarışıyordum, yasağım açıldığı zaman tekrardan bu rolleri canlandırmak fikrindeyim. Kendime yeni bir yarış ekibi arayıp ve onlara katılacağım geceleri elim viteste ayağım gazda yarışacağım. Geceleri barlara gider ve yeni kadınlar ile tanışmak, bir tane schwarzbier marka bira'mı içip ve gece saatlerinde düzenlenen sokak yarışlarına katılıp yarışmak. Aklımdaki rol planı bu eskiden yaptığım rolleri tekrardan canlandırmak ve devam ettirmek. Allahın izni ile açılır ise yasağım bunları yapacağım evet.
Burada yarış rollerini söyledim evet ve probation sürecinde araç kullanamaz ve alım satım yapamazsınız diye bir durum var. Bunun için şöyle bir rol canlandırmayı düşünüyorum probation süreci bitene kadar, 14 gün probation süreci oluyor sanırsam ve bu 14 günlük ayağımı veya kolumu kırık şekilde rol çevireceğim alçıda olucak kolum ve sadece araçları inceleyip yorumlar yapar, düzenlenen sokak yarışlarına katılıp seyirci olarak durmak ve eksik olmayan şeylerden bir tanesi yeni yarışçılar ile tanışıp rol çevirmek ve daha fazlası. Aklımda bir çok rol fikri var fakat bunları buraya sığdırmak zor olur ve sizin okumanızda uzun sürer, probation sürecinde yapacağım rollerden bir spoiler olarak düşünün ve burada anlattıklarımın daha fazlasının olacağından emin olabilirsiniz.  :smile:

Çevrimdışı efecaan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Juliet Perry Lv.32
Son giriş: 28 Ağustos 2024, 01:48
Toplam oynama: 329 gün, 22 saat
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 15 Temmuz 2023, 22:04
Toplam oynama: 49 gün, 17 saat
Köken: Rus
Son giriş: 29 Ağustos 2024, 17:11
Toplam oynama: 5 gün, 14 saat
« Yanıtla #5 : 29 Haziran 2023, 01:59:49 »
Rol planınız detaysız, detaylandırın.

Çevrimdışı fakonine8

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Justin Carma Lv.32
« Yanıtla #6 : 29 Haziran 2023, 16:51:56 »
Rio Ricci 27 yaşında alman kökenli serseri bir tip, gündüz saatleri santa maria bloklarında blok arkadaşları ile takılırken gece saatlerinde araba yarışlarına katılır, bar'da iki bira içip sabahları yatakta kadınlar ile güzel şekilde uyanır. Genellikle arkadaşları ile blok'da oturup kafa dağıtırlar, koşturmaca, kavgalar. Ricci her ne kadar ciddi birisi olsa'da sakin ve gülümseyen birisidir sevdiklerini korur ve her zaman destek veriyor, ricci sokaklar'da büyüdü, saygıyı ve politikayı sokak stilinde öğrendi, gece lambaların altında gayrimeşru kovalıyor.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Ağustos 2024, 10:45
Toplam oynama: 402 gün, 16 saat
Son giriş: 04 Ağustos 2024, 01:05
Toplam oynama: 11 gün, 16 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 00:30
Toplam oynama: 4 gün, 21 saat
« Yanıtla #7 : 30 Haziran 2023, 04:44:37 »
Karakter hikayesi değil, rol planı şeklinde yazın.

Çevrimdışı fakonine8

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Justin Carma Lv.32
« Yanıtla #8 : 30 Haziran 2023, 15:38:03 »
Santa Maria Blok'da takılırım. Çok fazla insanlarla tanışır rol ortamı ve arkadaş ortamı kururarım, kendime yeni bir eş bulup evlenirim. il-legal takılırım ve parayı daha farklı yollardan koparmaya çalışırım. Kurduğu arkadaş ortamları ile barlara gider eğlenirler. Bir zaman sonra kendi işlerini kurup eşi ile orayı sahiplenmeyi düşünüyor. İşlerini büyütüp daha fazla kazanıp daha iyi bir ortam daha iyi bir hayat kurmayı düşünüyor karakterim. Blok'da takılmayı seven, blok arkadaşlarını koruyan her zaman arkasında olan bir insan karakterim. Açıkçası hem il-legal hem legal işleri yapan, hayatta kalmaya çalışan birisi.

Çevrimdışı efecaan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Juliet Perry Lv.32
Son giriş: 28 Ağustos 2024, 01:48
Toplam oynama: 329 gün, 22 saat
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 15 Temmuz 2023, 22:04
Toplam oynama: 49 gün, 17 saat
Köken: Rus
Son giriş: 29 Ağustos 2024, 17:11
Toplam oynama: 5 gün, 14 saat
« Yanıtla #9 : 07 Temmuz 2023, 01:07:08 »
Probation sürecinde sadece sosyal bir karakteri canlandırabilirsiniz. İllegal rol yapamazsınız, planınızı buna göre detaylandırın.