Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Samp+ V3.0.0 By Bloodriver

Başlatan TheLietta, 22 Haziran 2023, 23:28:25
Okunma sayısı 1348 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TheLietta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsveç
Son giriş: 04 Kasım 2023, 09:25
Toplam oynama: 82 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İngiliz
Son giriş: 04 Kasım 2023, 09:09
Toplam oynama: 7 gün, 7 saat
Samp+ V3.0.0 By Bloodriver
« : 22 Haziran 2023, 23:28:25 »
İzin istenilen modun adı: *Samp+ V3.0.0 By Bloodriver*
İzin istenilen modun işlevi: *Bir çok düzeltmeyi bu dosya ile giderebiliyoruz, aşağı kısım da detayları yazacağım.*
İzin istenilen modun paylaşıldığı kaynak: *Discord veya VK*
İzin istenilen modun varsa oyun içi görseli: *N/A*

1 - ) Öncelikle inide olan işlev ayarlarımı kendinize göre düzenlemeniz gerekyior.
2 - ) Modumu Samp Addon 2.5 olmadan da kullanabilirsiniz artık. Modumun bu moda olan bağımlılığını(gereksinimi düzelttim).
3 - ) Her sürüm güncellemeleri bu konu üzerinde yapılacaktır. Sürekli olarak takip etmeyi unutmayın. Her an yeni güncellemeler gelebilir modum için.
4 -) Virüstotal taramalarına bkaıldığında Samp+.asi modumda virüs olduğunu söylüyor virüstotal. Modumda herhangi bir virüs yoktur. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Virüs taramasında virüslü(??) çıkma sebebi asi modları derlenirken özel bir şifreleme kullanılır. Bu şifreleme sonucu asi modları açılmazlar. Bu sebepten dolayı virüslü gözüküyor modum.
5 - ) Ver_coches_desde_lejos.cs modu oyununuzda kuruluysa silin.

---------------------------

Sürüm Güncelleme Notları; (Spoiler)
Spoiler:
----------------------------------------V1.0.0 Sürüm Güncelleme Notlarım;----------------------------------------
Yenilenmiş method ve asi sürümü ile birlikte ViceSa'a oranla çok daha iyi çalışacak.
Yenilenmiş log sistemi ile hangi işlevimin açık, hangi işlevimin kapalı, modumun sorunsuz çalışıp çalışmadığını görebileceksiniz.
Samp'ta olan bütün mouse sorunları düzelttim.
Samp'n rami doğru kullanmama sorununu düzelttim.
Çizim uzaklığını(Draw Distance)'i attırdım.
Fps ve fps kaynaklı dropların önüne geçiyoruz.
Aldığımız sslerin kalitesini attırabiliyoruz. Bu kalite attırılması ile birlikte dosya boyutu da artacaktır..
Bilgisayarımızın desteklediği ancak Samp'ta kullanamadığımız ekran çözünürlğklerini artık kullanabileceğiz.
Seslerdeki bütün bugları düzelttim. 4 GB GTA kullanlar bunun farkına varacaklardır.
Su'da olan bütün bugları özellikle su içinde fps düşme sorununu düzelttim.
Oyun grafiğini en düşüğe aldığımızda oluşan texturelarda siyahlığı(özellikle yollarda) çözüyoruz. Samp için geliştirdiğim özel method sayesinde.
Ağaçlara ateş ettiğimzde kan çıkma sorununu düzeltiyorum.
Oyun yüklenirken yüklenen render problemi olan silinip tekrar renderlanması sorununu çözüyorum.
Pencereli moda geçerken ve normal pencere moduna geçerken oluşan bugları düzeltiyorum.
Oyundan çıkarken oluşan sahte hataların önüne geçebiliyoruz.
Oyun açıkken AFK attığımız zaman oyun kamerası AFK'a geçme sorununu çözüyoruz.
Arabalardaki tekerlerkleri düzelterek daha gerçekçi dönmesini ve bıraktığımız gibi kalmasını sağlıyorum.
Araba sürerken fps düşmesi sorununu çözüyorum. Bu sayede güzel fps ile daha iyi ve hızlı araba sürebiliriz. Bu hiçbir şekilde üstünlük sağlayacak kadar hızlanmıyor.
Araba sürerken kamerayı düzelterek fpsi daha da attırıyorum.
Taksilerde olan taksi yazısının yanmayan ışığını yanmasını sağlıyorum.
Arabalardaki ışıkların buglarını düzeltiyorum.
Araba sürerken arabada olan bugları düzeltiyorum. Bu hiçbir şekilde üstünlük sağlamaz. Bir bug örneği: Araba sürerken aracın arkasının sallanması.
Araba patlarken fps düşme sorununu düzeltiyorum.
SWAT'n özel durumlarda tank kullanabiliyor. Tank kullanırken mouse ile tankı hareket ettirince bazen binmediğimiz tanklar da hareket ediyor. Bunu çözüyorum.
Radio'daki bugları düzeltiyorum.
Arabalar 20 metreyi aşınca minecraft gibi gözüküyor. Fps düşürmeyecek şekilde bu sorunu da düzeltiyorum.
Crosshairdeki bugları düzeltiyoruz.
Ateş ederken ateş efektini kaldırdım. Ateş ettiğimizde sadece toz oluyor. Bu sayede ateş ederken daha fazla fps alabiliriz.
Crosshair boyutunu oyun üzerinden değiştirebiliyoruz artık! Hud.txd içindeki crosshair'n orjinal boyuta göre ayarlanmasını tavsiye ederim. Yoksa değerler değişecektir.
Bina görünümünü düzeltiyorum.
Plakadaki sorunları düzeltiyorum.
Blur'u kaldırıyorum. Araba sürerken ve nitro kullanınca oluşur. Bu sayede ps attırabiliriz.
Bulutları kaldırıyorum, bu sayede fps attırabiliriz.
Yıldızları kaldırıyorum, bu sayede fps attırabiliriz.
Karakter gölgesini düzeltebiliriz.
Araba gölgesini düzeltebiliriz.
Oyundaki sisi kaldırabiliriz, bu sayede fps attırabiliriz.
Renkleri düzelterek de fps attırabiliriz. Eğer renkleri düzeltirseniz sadece ENB çalışacaktır. Skygfx ve colormod gibi modlar çalışmaz.
Yağmur yağarken yağmurun görünümünü ve fps düşme sorunlarını düzeltiyorum.
Kuşları kaldırabiliriz. Fps artışı olacaktır.
Kuşların uçma posizyonunu attırarak daha gerçekçi görünüm elde ederiz. Bu sayede kuşlar bina içinden geçmezler. Bu işlevimin çalışması için kuşları kaldırmamak lazım.
Havada uçmuş gibi gözüken sahte uöakları kaldırabiliriz.
Oyunu alta alınca, oyuna dönünce kısacası pencere geçişlerinde oyun karanlıklaşıyor. Bunu çözüyorum.
SS alırken de yukarıda anlattığım karanlık sorunu yaşıyoruz. Bunu da çözüyorum.
Timecyc'i düzeltiyorum. Bu sayede timecyc daha düzgün çalışacak ve fps artacak. Kullandığınız timecyc'e göre oyun görünümü ve düzeltme değişecek, unutmayın.
Bütün obje gölgelerini yeniden çizebiliyoruz. Gölgesi olmayan objelere gölge ekleniyor. Gölgesi olan objelerin üzerinden bir defa daha geçiliyor.
Bütün gölgeleri kapatabiliyoruz.
Radarımızı kare yapabiliyoruz.
Radarın kenarını ister şeffaf yapar, ister tamamen kaldırabiliriz.
Radar kenarının rengi hud.txd içinde ne olursa olsun oyunda siyah gözükme sorununu düzeltiyorum.
Addon olmayanlar için eklediğim bazı işlevlerim(Samp+ modumu her güncellediğimde bu işlevlerim artacaklar.);
Oyundaki bir çok bugı düzeltiyorum.
Çökme engelleyicisi ekledim. Anticrasher iyi olmadığından bir cleo modu zaten yapmıştım zamanında. Bu işlevim ile ve o yaptığım cleo modu ile beraber kullanabilirsiniz.
Çift monitör düzeltmesi yaptım. Bu sayede çift monitörlerde olan sorunlar düzelecekve onlarda da çözünürlük sorunu kalmayacak.
Mouse Sensivity(Mouse Hassasiyeti)'ni düzeltiyorum.
Oyunu arkaplanda çalıştırabilirsiniz.
Alt tab geçişleri, oyuna dönerken olan sorundalı da düzeltiyorum.
Samp'ta olan ancak gözükmeyen otları görünür hale getirerek düzeltiyorum.
Samp'ta olan ancak gözükmeyen güneşi gözükür hale getirerek düzeltiyorum.
Karakter gölgelerini yeniden çiziyorum. Bu sayede karakterimizde olan gölge sorunları tamamen bitiyor. Bu soruna bir örnek verirsem: bisiklet, motor gibi gibi araçlara binince karakter gölgesi gözükmemesi gibi. Eğer codsmp kullanıyorsanız "Anticrash" adlı işlevi Codsmp.ini'den kapatın yoksa karakter gölgelerini göremezsiniz.
Samp'ta kapalı olan bölge adlarını artık görebileceğiz.
Samp'ta kapalı olan araca bindiğimizde araba adlarını artık görebileceğiz.
Yükleme ekranındaki sorunları düzeltiyorum. Artık oyuna daha hızlı giriyor.
Oyundaki bir çok crashi düzeltiyorum.
Gölgelerden crash yerseniz diye bunu düzelten bir işlev ekledim.
Model yükleme(Render) işlemi sırasında önemli modellere öncelik, yani daha önde ve daha hızlı yüklenmesini(Renderlanmasını) sağlıyorum.
Garaja arabalarımı park edince kaybolma sorunu vardı, bunu düzelttim. Sunucudaki yeni park sistemi ile daha düzgün çalışacaktır işlevim.
Oyun açılırken Samp için gereksiz olan işlevleri durduruyorum, artık crashler daha da azalacak.
İnterior içinde oyunu alta alıp oyuna döndüğünüzde oyun grafiğinde(İnterior içinde iken oluyor bu sadece) oluşan bugları düzeltiyoruz.
Oyun açılırken sistemi yormadan bütün harita modellerini(objelerini) yüklüyorum(Renderlıyorum).
Oyun açılırken sistemi yormadan bütün araba modellerini(objelerini) yüklüyorum(Renderlıyorum).
Oyun açılırken sistemi yormadan bütün skin modellerini(objelerini) yüklüyorum(Renderlıyorum).
Oyun açılırken sistemi yormadan bütün silah modellerini(objelerini) yüklüyorum(Renderlıyorum).
----------------------------------------V1.0.1 Sürüm Güncelleme Notlarım;----------------------------------------
Timecyc işlevim kaldırıldı, daha iyisini yapana kadar eklemeyeceğim.
Oyunun fps'ini artık ini üzerinden sınırlandırabileceğiz.
Motor, bmx gibi gibi araçlara binice karakterin gölgesinin görünmeme sorunu düzelttim(bu oyunun en kötü ve en sevmediğim buglarından bir tanesi idi).
Oyun açılırken bina, iş yeri girişlerindeki ikonları(oyun içince pickup olarak geçiyor, internette pickupları aratarak bulabilirsiniz) ve samptaki bütün özel objeleri renderlayabiliyoruz.
Çizim Uzaklığı(Draw Distance) işlevimi genişlettim, artık daha fazla bölgeyi görebileceğiz. Sisi kaldırarak daha iyi bir sonuç alabilirsiniz.
Fps işlevim artık çok da ha verimli çalışacak, V1.0.0 sürümü ile fps ve fps droplarını düzeltmiştim ancak bikraç arkadaşta arada ani drop ve fps düşüşlüğü oluyormuş. Artık son...
Imvehft içindeki bir çok sorunu düzelttim. Bu işlevim şuan deneme aşamasındadır, sorun olursa bana bildirmeyi unutmayın..
----------------------------------------V1.1.1 Sürüm Güncelleme Notlarım;----------------------------------------
Addon kurulu iken Xbox Game Bar ile video kaydı alamama sorunu çözüdüm!
Moduma fps sayacı ekledim, bu sayede doğru bir şekilde fps'i kontrol edebileceğiz.
ImVehFt işlevimi sonunda kararlı hale çalışır şekile getirdim. Artık beta'dan çıktı işlevim.
Modum'a ENB desteği ekledim. Modum ENB ile sorunsuz çalışıyordu zaten, ancak ENB'lerde olan sorunların büyük çoğunu düzeltebiliyorum. Modum bunu otomatik yapacak şekilde ayarladım.
Fps Limiti işlevimde olan ufak bir bugı düzelttim. Artık tamamen kararlı bir şekilde çalışıyor. İşlevimin çalışması için çerçeve limiti açmayı unutmayın.
Modum ile birlikte artık yazılar daha güzel gözükecek. Modumu yenilediğinizde modumun yenilendiğini gördüğünüz yenilenme mesajı artık daha  güzel gözüküyor.
Renk işlevime ekleme yaptım, renkleri daha da güzel hale getirecek. Eğer işlevimi kullanırsanız sadece ENB çalışacak, bunu unutmayın.
Renk işlevim ile suyun altında renk değişmesini de çözdüm...
Skin değiştirdiğimizde, /yuru ile kullandığımız animasyonlar, /yurumesekli ve normal animasyonların çalışmaması, geç çalışması gibi sorunları çözdüm.
Araba Kamerası işlevimi güncelledim. Artık araba sürerken kamera açısı sıfırlanmayacak.
Hız işlevimi düzelttim. Artık çok daha kararlı çalışıyor.
Araba içindeki animasyon sorunlarını da düzelttim.
----------------------------------------V2.0.0 Sürüm Güncelleme Notlarım;----------------------------------------
Gölgeleri Kaldır adlı işlevimi Gölgeyi Kaldır olarak güncelledim. Artık karakterinizin gölgesini silebilirsiniz. Hem fps artar hem de gölge nedenli crashlerin de önüne geçersiniz. Bunun için zatten ayrı bir işlevim var, beraber çok daha iyi çalışırlar...
Oyun içindeki corona adındaki ışıkları da kaldırabiliyoruz artık. Bu sayede hem fps yükeltiriz hem de ışıkların çok parlamasını çözeriz(Örn: trafik lamba ışığı çok parlaması gibi).
İnterior içindeki aynadaki sorunları düzeltiriz.
Gölgeleri düzeltiriz. Örnek verirsek, artık gölgeler maplarin altında olmayacak...(Ufak bir ekran görüntüsü, aynısı karakter ve diğer gölgeler için de geçerli: https://www.hizliresim.com/8vkpmrn)
Arabadaki farları düzeltiriz.
Arabalara yansımalar ekleriz.
Renk işlevimi güncelledim. Artık Colormod, Skygfx gibi modları da çalıştırabiliyoruz.
Otları düzeltiriz.
Sürüş İşlevime eklemeler yaptım. Bu sayede araba sürerken arabada oluşan bir çok sorunu daha fazla düzeltiyoruz.
Fps işlevimi düzelttim, artık daha fazla fps alabileceğiz.
Modum kaynaklı ufak bir bugı düzelttim. Artık oyunu her açtığımızda oyun grafik ayarı yüksek'de olmayacak.
Ekran Çözünürlüğü İşlevim'deki bugı düzeltim daha kararlı çalışıyor ve böylece her sistemde bu işlevimin çalışmama sorununu da çözmüş oldum.
Gökyüzündeki çokluğu düzelttim.
----------------------------------------V2.1.0 Sürüm Güncelleme Notlarım;----------------------------------------
Oyundaki yer çekimi düzelttim.
Renk işlevim açık iken artık su altına renk değişme sorunu olmayacak.
Artık spawn daha hızlı ve sorunsuz olacak.
Modu yeniden yaptım, performans iyileştirmeleri ve yeni method ile çok daha hızlı çalışıyor.
Nişan alınca nişan alınan karakterin üstünde karakter canını gösteren işaretçinin gözükmeme sorununu çözdüm.
Çizim uzaklığı(Draw distance) sürekli en düşükte olma sorununu da düzelttim.
Yağmur yağarken yağmur damlacıklarını kaldırdım. Bu sayede yağmur yağarken daha fazla fps alabileceğiz.
Menü yazılarının fontunu(yazı tiplerini) değiştirebiliyoruz.
Oyunun fontunu(yazı tipini) değiştirebiliyoruz.
Paranın fontunu(para tipini) değiştirebiliyoruz.
Para fontunun üstünde(çevresinde) olan siyahlığın boyutunu(kalınlığını) attırıp azaltabiliriz.
Mouse Sensivity işlevime ekleme yaptım, daha fazla düzeltme mevcut.
Oyundan çıkış yaparken gelen sahte crashleri düzeltiriz.
Artık daha fazla fps alabileceğiz, ekstra olarak fps işlevi ekledim. Fpsiniz çok düşük olmadıkça kullanmamanızı tavsiye ederim.
----------------------------------------V2.2.0 Sürüm Güncelleme Notlarım;----------------------------------------
Bina işlevime ekleme yaptım, bundan sonra binalardaki siyahlıklar olmayacak.. Binalar daha şeffaf gözükecek.
Ayna işlevimdeki bugı düzelttim. Daha düzgün çalışıyor.
Oyuncunun gölgesinin silinmeme sorununu da düzelttim.
Gereksiz işlevler çıkardım.
Ekstra işlev bölümümdeki Çökme Engelleyici işlevimlerimin daha verimli çalışacak hale getirdim.
Ekstra işlev bölümümdeki Fps işlevimdeki bugı düzelttim.
Modumdaki şu ana kadar en büyük buglardan bir tanesi olan bir bugı daha düzelttim. Su ve suya yakın olan maplerin gözükmeme sorunu. Bu sorunu da düzelttim.
Alt Tab işlevime eklemeler yaptım. Artık alt-tab hızı daha da hızlı.(Sistemden sisteme göre değişiklik gösterir.)
Güneş yansıma sorununu çözdüm.
Trafik ışıklarının uzakta gözükmeme sorununu çözdüm.
----------------------------------------V2.2.1 Sürüm Güncelleme Notlarım;----------------------------------------
Modumda bildiğiniz üzere iyi bir log sistemi vardı, istek üzerine logun oluşup oluşmamasını da artık ini üzerinden ayarlayabiliyoruz.
Modumu Single Player'da açmaya çalışanlar olmuş, modum sadece Samp için oldupundan dolayı oyun çöküyordu. Artık modumu Single Player'da kullanamayacaksınız.
Mouse işlevimi güncelledim, artık mouseda olan sorunlar daha fazla azaldı ve düzeldi.
Crosshair işlevimde iyileştirmeler yaptım.
Render işlev bölümüme eklemeler yaptım.
VSync düzeltmesi ekledim.
Windows 7 kullananlar için de Aero düzeltmesi ekledim. Oyunu açarken artık aero sorun yaratmayacak. Eğer Windows 8.1+ kullanıyorsanız işlevim kapalı dursun çünkü etkisi olmaz.
Filtreleme işlevimi güncelledim, daha verimli çalışacak.
Modumu yeniden başlattığınız zaman oyundaki gereksiz kullanılan rami vs. temizleyerek oyundaki verimi attıracak(oyunu açışınızda sadece bir kere modumu yenilemeniz yeterli.)
Ram işlevimi güncelledim, daha verimli çalışacak.
Filtreleme işlevimi güncelledim, daha verimli çalışacak.
Draw Distance(Çizim Uzaklığı) işlevimi güncelledim, daha verimli çalışacak.
Ekran çözünürlüğü işlevimi güncelledim, daha verimli çalışacak.
Oyun açılırken artık oyunun ram kullanımını, render işlerini, ve birçok sorunu da düzeltiyorum.
Mesafe işlevimdeki bug nedeniyle işlevimi çıkardım, daha sonra yenisini yapacağım.
Fps limiti işlevimi güncelledim, daha verimli çalışacak.
Artık modumu her girişte yenilemenize gerek kalmadı, moduma yaptığım optimisazyon düzeltmesi ile artık modumdaki optimisazyon sorunlarımızın tamamı çözüldü.
Modumdan kaynaklı ufak bir bug olan alt tab geçişlerindeki gecikme sorunu düzeltildi.
Sis mesafesini değiştirebiliyoruz artık. Bu sayede çok uzak bölgeleri sisli olarak görmeyeceğiz. Çizim uzaklığı işlevim için birebir.
Artık Samp 0.3.DL'deki bütün sunuculara çok daha hızlı giriş yapabiliriz(sistemden sisteme göre değişiklik gösterir).
----------------------------------------V2.2.2 Sürüm Güncelleme Notlarım;----------------------------------------
Modum ile birlikte kurulan buglı bir cleo modu olan araba mesafesini attıran(Ver_coches_desde_lejos.cs) modu buglı, arabalar kare kare(minecraft'taki gibi) gözüküyor. mod var ise mutlaka kaldırın.
Modumu yenilediğimiz zaman logda yenilendikten sonra işlevlerimin tekrar yazılmama sorununu çözdüm.
Biliyorsunuz ki Samp+ modum ile Samp Addon'un çözmediği crashleri çözüyorum modum ile(otomatik olarak), çözdüğüm crashlerin sayısını attırdım. Artık birçok crashi daha önlüyoruz.
Hafıza işlevimdeki bugı düzelttim. Artık modumu yenilediğinizde önce oyunun kullandığı hafıza(sistemimizdeki rami) sıfırlanacak, daha sonra ise oyun tekrardan hafızayı(sistemimizdeki rami) kullanmaya başlayacak.
Xbox işlevimi düzelttim, artık daha kararlı.
Ekran Çözünürlüğü işlevime ekleme yaparak daha da geliştirdim.
Pencereli modda alt tab geçişlerini düzelttim.
Motorbisiklet ve bisiklet sürerken karakter gözükmeme sorununu çözdüm.
Renk işlevime ekleme yaptım. Artık renkler daha gerçekçi.
Mouse işlevime eklemeler yaptım, artık oyun her açıldığında mouse sürücülerini oyun yeniden başlatmayacak bu da hem oyuna hem de bilgisayarımıza daha fazla yük bindirmeyecek.
Modumun otomatik olarak çerçeve limiti(frame limiter)'i açmasından rahatsız olanlar olmuş, istek üzerine bunu kapattım.
Fps Limiti işlevimi güncelledim. Artık fps limitini direkt 60'a sabitleyebiliyoruz. Fps limiti işlevimi kapattığınızda fps kilidini de açarsınız bu sayede çok daha fazla fps alırsınız. Ekstra olarak, işlevim açıkken veyahut kapalıyken çerçeve limiti de işlevime bağlı olarak açılıp kapanacak.
Çökme Engelleyici işlevime ekleme yaptım, artık herhangi bir sunucuya girdiğimizde sahte hatalar 10 ve üzerine ulaştığında direkt olarak oyun çöküyordu. Artık çökmeyecek.
Yağmur işlevimi güncelledim, artık yağmur yağarken daha güzel bir görünüm elde edeceğiz. Ani ve aşırı fps düşüşlerini de önlemiş olacağız.
İnterior işlevimi güncelledim, artık daha fazla mekan içlerinde aydınlatma olacak.
Gece işlevimi yaptım, artık geceleri oyunumuz daha gerçekçi gözükecek.
Yukarılarda fps limiti işlevimi kapatarak fps limitinin kaldırabildiğimizi söyledim, ayrıca modum ile otomatik olarak fps limitini de açıcak şekilde ayarladım.
Eskilerin hatırlayacağı üzere Fps Attırma cleo modlarım vardı, o moddaki eski işlemci işlevimi buraya da ekledim. Artık işlemciyi oyuna kullandırabileceğiz. İşlemcinizin çekirdek sayısını işlevime yazmanız gerekmekte, fazlasını yazmamak lazım.
----------------------------------------V3.0.0 Sürüm Güncelleme Notlarım;----------------------------------------
Modumu yeniden yaptım, bu sayede daha fazla verim alacağız. Sürekli olarak modumu yeinden yapıyorum çünkü modumun buglanmamasını sağlıyorum bu sayede.
Çizim uzaklığı işlevimdeki bugları buldum yeni methodum sayesinde, bu sorunları da düzelttim.
Gece işlevimdeki bug nedeniyle bu işlevimi kaldırdım. Gündüzleri belirli bölgeler renderlanmıyor, ve bir çok soruna yol açıyor.
Artık oyun açılırken oyun dosyalarını daha hızlı yükleyebileceğiz. Bir nevi oyun dosyalarını da oyun açılırken renderlayabiliriz.
Açı işlevimi güncelledim, daha fazla düzeltmeye sahip şu anda.
Bütün ağaçları, bitkileri oyun açılırken renderlayabiliyoruz.
Modum artık Samp Addon 2.5'a bağımlı değil. İster 2.5 işe kullanın isterseniz 2.5 olmadan.
En büyük güncelleme! Addon ve Codsmp olmadan 0.3.7 sunucularına bağlanabileceğiz! Hemde benim modumla. Kanıtı da ekran görüntüsünde. Ekran görüntüsü: https://www.hizliresim.com/syvkf1i
Pagesize değerini 30'dan 20'e düşürdüm, codsmp'deki gibi.
Ateş işlevimi güncelledim. Artık ateş işlevim ile ateş efektinin posizyonunu düzeltiriz ve ateş efektini de direkt olarak effectpc.txd'den kullanırız(Normalde her silah içinde ateş efekti var. oyun otomatik olarak o efektleri kullanıyordu ama artık kullanamayacak).
Araba sürerken harita üzerinden bir yeri işaretlediğimizde oyunun çökme sorununu düzelttim.
Gölge crashlerine neden olan bugı düzelttim(gölge crashlerini düzelten zaten bir işlevim vardı ancak bug daha etkiliydi bu yüzden bir nevi bu bug için işe yaramıyordu da diyebiliriz.)
Özel maplerde gezerken aniden oyundan düşme sorunlarını da düzelttim.

(İndirme Linki; https://www.mediafire.com/file/1ijeaktvk4m4fq8/Samp++V3.0.0+By+Bloodriver.rar/file)

(Virüs Total sonuçları; Samp+.asi: https://www.virustotal.com/gui/file/890a6e25e5319140db4fcfde3d4d7ac53820c0de76a1ce17dba334e4596c4326?nocache=1
Samp+.ini: https://www.virustotal.com/gui/file/fe11b1237ab815eb0d55a1fde9c230c73201f332ff41f5fa70b0556908d647dd?nocache=1)

Credit; Bloodriver

Çevrimdışı TheLietta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsveç
Son giriş: 04 Kasım 2023, 09:25
Toplam oynama: 82 gün, 22 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 04 Kasım 2023, 09:09
Toplam oynama: 7 gün, 7 saat
Ynt: Samp+ V3.0.0 By Bloodriver
« Yanıtla #1 : 22 Haziran 2023, 23:29:12 »
Eklentiyi Bloodriver isimli mod yapımcısı yapmış, oyun içerisindeki hataları düzeltmeye ve içerisinde hoş lq enb özelliği ile görsel bir şölen etkisi yaratmaktadır.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Samp+ V3.0.0 By Bloodriver
« Yanıtla #2 : 04 Kasım 2023, 10:57:50 »