Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Non - RP Driving Engelleme.

Başlatan haklisinyahewal, 25 Eylül 2018, 16:50:42
Okunma sayısı 1330 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 06 Aralık 2021, 21:59
Toplam oynama: 182 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Non - RP Driving Engelleme.
« Yanıtla #10 : 26 Eylül 2018, 14:57:13 »
Ben sadece fikirler atıyorum ortaya daha iyi fikirleriniz varsa sizde paylaşabilirsiniz burada bir şekilde engellenmesi gerekiyor Non-RP driving'in.

Çevrimdışı Frampo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #11 : 26 Eylül 2018, 16:57:18 »
Ben sadece fikirler atıyorum ortaya daha iyi fikirleriniz varsa sizde paylaşabilirsiniz burada bir şekilde engellenmesi gerekiyor Non-RP driving'in.

Sadece ilk 3 fikrinizi desteklemiyorum, 4. fikriniz gayet mantıklı. Fiyat artarsa oyuncular da daha iyi sürmeye başlamak zorunda kalabilirler.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 09 Aralık 2019, 20:15
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
« Yanıtla #12 : 26 Eylül 2018, 22:33:58 »
Arkadaşlar ters şerit olayının neresi mantıksız? Koca Los Santos'ta sunucuda bulunan 200 kişi yaşamıyor. Rolsel insanların da bulunduğu kocaman bir şehirdeyiz. Sizce neden Idlewood, Verona Mall gibi yerler güvenli bölge? Çünkü oralar rolsel olarak kalabalık. Rolsel olarak ters şeritten araçlar geçiyor ve sen ters şeritten sürüyorsun. Ama rolsel oldukları için çarpmıyorsun. Neredeyse her sunucuda ters şeritten gitmek Non-RP ve destekleniyor, bir tek burada ters şeridin IC bir ihlal olmasını isteyenleri gördüm.
Sollama durumunu 3. fikir ile birleştirebiliriz. Sollama cidden yasaklanmamalı. Ve sanırım ceza sürelerini yazarken birer sıfır eklemeyi unuttun, saçma sapan araç sürenlerin 20 dakika ile yırtmasını değil 200 dakika ile kendine gelmesini isterdim.

Çevrimdışı Frampo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #13 : 27 Eylül 2018, 16:23:50 »
Arkadaşlar ters şerit olayının neresi mantıksız? Koca Los Santos'ta sunucuda bulunan 200 kişi yaşamıyor. Rolsel insanların da bulunduğu kocaman bir şehirdeyiz. Sizce neden Idlewood, Verona Mall gibi yerler güvenli bölge? Çünkü oralar rolsel olarak kalabalık. Rolsel olarak ters şeritten araçlar geçiyor ve sen ters şeritten sürüyorsun. Ama rolsel oldukları için çarpmıyorsun. Neredeyse her sunucuda ters şeritten gitmek Non-RP ve destekleniyor, bir tek burada ters şeridin IC bir ihlal olmasını isteyenleri gördüm.
Sollama durumunu 3. fikir ile birleştirebiliriz. Sollama cidden yasaklanmamalı. Ve sanırım ceza sürelerini yazarken birer sıfır eklemeyi unuttun, saçma sapan araç sürenlerin 20 dakika ile yırtmasını değil 200 dakika ile kendine gelmesini isterdim.

O zaman yürümeyi de yasaklayalım, ne de olsa şehir çok kalabalık Allah korusun millete çarparız yürürken.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 27 Eylül 2018, 16:27:27 »

O zaman yürümeyi de yasaklayalım, ne de olsa şehir çok kalabalık Allah korusun millete çarparız yürürken.
Kardeşim saçmalamayı bırakıcakmısın? biz burda birşey başarmaya çalışıyoruz. yapmaya çalışıyoruz çok iyi birşey biliyorsan gelip burda saçma sapan yorumlar atana kadar gelip yazabilirsin fikrini millete laf atana kadar.

Çevrimdışı Frampo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 27 Eylül 2018, 16:33:55 »
Aksi yorum yapan herkese saldırmazsan daha güzel tartışmalar olabilir.
Ben kısaca IC yapılan şeye OOC ceza verilmesinin saçma olduğunu düşünüyorum.
Görüyorum ki sen kavga çıkartmak niyetindesin o yüzden daha fazla yorum yapmayacağım

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #16 : 27 Eylül 2018, 16:51:11 »
Aksi yorum yapan herkese saldırmazsan daha güzel tartışmalar olabilir.
Ben kısaca IC yapılan şeye OOC ceza verilmesinin saçma olduğunu düşünüyorum.
Görüyorum ki sen kavga çıkartmak niyetindesin o yüzden daha fazla yorum yapmayacağım

İyi olur.

Çevrimdışı Mertcan

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Nisan 2024, 18:20
Toplam oynama: 113 gün, 17 saat
Lola Kamarov Lv.22
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #17 : 27 Eylül 2018, 17:04:45 »
Cezalar ağırlaştırılmalı, ağırlaştırılmalı! Araç fiyatları artmalı, tamir ücreti artmalı trafik uygulamaları artmalı! Non-RP Driving adlı kural ihlalinin cezası 500dk. olmalı.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 09 Aralık 2019, 20:15
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
« Yanıtla #18 : 27 Eylül 2018, 17:53:40 »
Spoiler:

Tamam canım sen koskocaman şehirde 200 kişi yaşadığını düşünerek rolünü yapmaya devam et ;D
Ters şerit olayını 7 24 yasaklamak değil de şehrin kalabalık olmadığı 00:00 06:00 gibi saatlerin arasında serbest bırakılabilir.

Spoiler:
Cezalar ağırlaştırılmalı, ağırlaştırılmalı! Araç fiyatları artmalı, tamir ücreti artmalı trafik uygulamaları artmalı! Non-RP Driving adlı kural ihlalinin cezası 500dk. olmalı.
Tümsek ve radarlar da eklenebilir. Şu saçma sapan araç sürenleri engellemek için düşünülebilecek sürüyle fikir var.

Çevrimdışı Veronica

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Temmuz 2020, 20:46
Toplam oynama: 15 gün, 22 saat
« Yanıtla #19 : 27 Eylül 2018, 18:35:21 »
  Aynen hatta direkt client yiyelim.