Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Drift Topluluğu HK.

Başlatan é partito illuminate`, 25 Eylül 2018, 02:42:29
Okunma sayısı 424 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Ocak 2022, 12:52
Toplam oynama: 230 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Drift Topluluğu HK.
« : 25 Eylül 2018, 02:42:29 »
Öncelikle sunucuda drift çok pasif onu dile getirelim drifti uyandırmak için cidden ama cidden troll olmayan insalar beni ic şekilde bulabilirse çok iyi olur bir ekip kurmak istiyorum drift bilenler ve öğrenmek istiyenler troll yapacaklar bulmasın hatta benden uzak dursun diyebilirim ben demon driftersi açtığımda her hafta 3 youtube kanalına video atarım güzel roller döndürürüz amaçlı açmıştım fakat ekibe aldığım kişiler sonradan yan çizmeye başladı birşey yapamadım hevesim kalmadı ve şuan bi ekip kuracağım başka birlikteyseniz bile birliğe gelmeniz şart değil gelip discordda bizimle birlikte takılabilirsiniz güzel roller güzel videolar çıkartıp takılırız ve birde forumdan anlayan arkadaşlar bana özel mesaj yoluyla iletişime geçerse çok sevinirim iyi forumlar.

Çevrimdışı lilrcruz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Drift Topluluğu HK.
« Yanıtla #1 : 25 Eylül 2018, 08:26:53 »
Karaktere birşey mi oldu ak -Revenge nin yanında level yazmıyor ulan o Lil R Cruz hesabımı kaçıran arkadaşı bulursam onu Tanrıya kaldıracam onu ahirete kadar

Çevrimdışı Muerte

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Craig Porter Lv.19
Köken: İtalyan
Son giriş: 15 Haziran 2023, 19:53
Toplam oynama: 92 gün, 0 saat
« Yanıtla #2 : 25 Eylül 2018, 11:27:17 »
Demon Drifters? Zamanın da o ekipteydim fakat kısa bir süre kalmıştım. Freeroam sunucusun da oynuyordunuz sanırım, öyle hatılıyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 25 Eylül 2018, 14:37:52 »
Demon Drifters? Zamanın da o ekipteydim fakat kısa bir süre kalmıştım. Freeroam sunucusun da oynuyordunuz sanırım, öyle hatılıyorum.
aynen doğrudur reklam olur veremiyoruz isminide :}} eskiler tekrardan canlanıyor güzel bir ekiple dönecem artık şu troll arkadaşlardan bi kurtulayım

Çevrimdışı Muerte

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Craig Porter Lv.19
Son giriş: 15 Haziran 2023, 19:53
Toplam oynama: 92 gün, 0 saat
« Yanıtla #4 : 26 Eylül 2018, 12:53:13 »
aynen doğrudur reklam olur veremiyoruz isminide :}} eskiler tekrardan canlanıyor güzel bir ekiple dönecem artık şu troll arkadaşlardan bi kurtulayım
Bahsettiğim sunucu da ki name tag'in neydi?

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #5 : 26 Eylül 2018, 15:46:31 »
vututututututu

sunucuda böyle birşeyin olması güzel olacaktır

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 27 Eylül 2018, 16:42:24 »
Bahsettiğim sunucu da ki name tag'in neydi?
kuzeyin arkadaşı neferon

Çevrimdışı Hydraizm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Kasım 2022, 18:40
Toplam oynama: 192 gün, 8 saat
« Yanıtla #7 : 04 Ekim 2018, 14:34:18 »
Birlik kurarak, güzel roller çıkartabilirsiniz. Kendi aranızda yarışlar, araç tamir etme rolleri vb. gibi bir çok rol. Aynı zamanda, daha sonradan bir kaç daha drift birliği açılırsa çok güzel roller çıkartabilirsiniz. Başarılar.