Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Probation Talebi Flavio Casto

Başlatan !F E A R L E S S S, 13 Haziran 2023, 13:08:45
Okunma sayısı 157 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 20 Ocak 2024, 22:21
Toplam oynama: 161 gün, 14 saat
Birlik: *JNG
Köken: İtalyan
Son giriş: 04 Aralık 2023, 20:01
Toplam oynama: 1 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Probation Talebi Flavio Casto
« : 13 Haziran 2023, 13:08:45 »
Öncelikle, size bu mektubu yazmak için bir fırsat verdiğiniz için teşekkür etmek istiyorum. Adım Flavio Casto ve forum hesabım !F E A R L E S S S olarak biliniyor. Size açık yüreklilikle söylemek istiyorum ki, oyun deneyimini olumsuz etkilemek için hile kullandığım için gerçekten derin bir pişmanlık duyuyorum.

Rina Roleplay sunucusunda geçirdiğim zaman boyunca, gerçek bir rol yapma ortamında diğer oyuncularla etkileşim kurma deneyimi yaşadım. Ancak, yanlış bir kararla hile kullanma yoluna girdim ve bu, hem sizlere hem de diğer oyunculara haksızlık olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum. Kural ihlali yaparak oyunun dengesini bozduğumun ve adil bir ortam yaratma çabalarınıza zarar verdiğimin farkındayım.

Oyun topluluğu içinde dürüstlük, saygı ve adil oyun prensiplerini korumak önemlidir. Benim hile kullanma eylemim, bu değerleri ciddi şekilde ihlal etti ve güveni sarsarak diğer oyuncuların oyun zevkini olumsuz etkiledi. Bu nedenle, tüm Rina Roleplay topluluğu ve yönetim ekibinden özür dilemek istiyorum.

Hile kullanma eylemi, düşüncesizce ve sorumsuzca yapılmış bir karardı. Bu davranışımın, Rina Roleplay sunucusunun kurallarını ve kuralların getirilme amacını ciddi şekilde küçümsediğimi kabul ediyorum. Artık bu tür yanlış bir davranışı tekrarlamayacağımı taahhüt ediyorum ve kendimi oyun topluluğunun yeniden saygınlığını inşa etme çabalarına adayacağım.

Rina Roleplay sunucusunda sağlanan hizmetleri ve katılımcıları bir araya getiren emek ve çabanızı takdir ediyorum. Sunucunun adil, eğlenceli ve kaliteli bir deneyim sunması için yoğun çalışmalarınızı gördüm. Bu nedenle, verilen yasağı geri almak için bir şans daha istemek adına bu mektubu yazıyorum. Yaptığım hatanın ciddiyetinin farkındayım ve gelecekte daha iyi bir oyuncu olmak için gereken adımları atmaya hazırım.

Son olarak, Rina Roleplay sunucusunda geçirdiğim zamanın değerini ve oyun topluluğunun önemini anladım. Bu nedenle, hile kullanma eylemiyle verdiğim zararı telafi etmek ve yeniden güven kazanmak için elimden geleni yapacağım.

Yaptığım hatalar için samimi bir şekilde özür dilerim ve Rina Roleplay sunucusuna geri dönebilmem için bir şans daha vermenizi içtenlikle umarım. Umarım bu özür mektubu, hatalarımı kabul etme ve değişime olan niyetimi gösterme çabalarımı yansıtır.
Seviye: 21
Yasak No: 24355
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: NA
Yasaklama Türü: Client Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Hile kullanımı Spead Air Break
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Flavio Casto<br />Martinus Silvestro

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Ağustos 2024, 10:45
Toplam oynama: 402 gün, 16 saat