Arkadaşımla beraber Jefferson Motelde ilerliyorduk, arkadaşım crash yedi bende tabi o sıra farketmedim bayağı bir sürmüşüm dalgınlığımdan dolayı BlueBErry'e kadar telefonla oynuyordum bir yandan baktım crash yemiş pmden spam atıyor gelsene olm gelsene diye bendede o sıra yasaklı bir cleo vardı aracı hızlandıran hızlıca gideyim derken tam montoya girdim jeffersona ilerlerken noro ensemden yakaladı ve ban attı ve haketmiştim evet.
Eğer probationa girersem öncelikle, para kazanmak için bir kaç mesleğe başvururum örneğin taşımacılık veya çimentoculuk gibi. Paramı iyice kazandıktan sonra bincoya gider üst baş değişirim, ve illegal mahallelerde çapulcu olarak role başlarım. Çapulcu ddiğimde böyle birliğe alınmayan ama yani kenarda fasulye gibi duran eleman diyebiliriz. Rolsel olarak getir-götür işlerini yaparım. Örnek = Şu bir para dolu çantayı al git bilmem kime ver. gibi gibisinden yada meth veya silah arayışında yardımcı olmak için sokak sokak gezip insanları köşeye çeker onlarla konuşarak bir rol planımı sürdürürüm. Bir diğer ise barlarda komi olarak garson olarak çalışırım, milleti arabam ile bedava taksicilik yapıp bir kerede barımıza uğramak ister miydiniz? Şeklinde insanları toplarım ve bara adam çekerim barada işci olarak girmeyi patron ile IC rol yaparak anlaşırım ve beni garson yada güvenlik olarak işine alır. Rolümü yaparım, bir diğer planım ise banımın açılması şerefine rolsel olarak grove sokak duvarlarına işte rolsek olarak graffiti yapıyormuşcasına ismimi falan yazarım geri döndü, artık sahada gibisinden. Kendi çapımda rollenirim eğlenirim kısacası herşeyi yaparım.