Bir gece arkadaşlarım ile polislere sıkmaya çıkmıştık, ardından sürekli aracım patlıyordu bir şekilde bunu çözmem gerekiyordu ne kadar sağ sol yapsamda yinede bir şekilde araca sıkıyor ve bozuyorlardı araştırdım ve tank mod gibi birşey indirdim araç hasar almıyordu ve bunu fark ettiler böylece yasaklandım pişmanım.
Fernando Decker karakteri yardım severliği ile tanınıyor, sürekli devlete bağışta bulunan elleri açık yardım sever bir karakterdir sokakta yardıma ihtiyacı olan insanların ihtiyaçlarını ufakta olsa karşılamaktan mutluluk duyar.
Gecleri barlarda takılmayı şarkılar eşliğinde dans edip eğlenmeyi, alkol tüketmeyi çok sever sürekli bir gece kulübünde bulunan bir karakterdir.
Balıkçılık yapmayı, kendini göletlerin, nehirlerin sessizliğine bırakmayı yok sever ve bu aktivitesinden huzur duymaktadır. Zamanının çoğunu balıkta geçiren Fernando Decker, topladığı balıklar ile geçinmekte ve ek gelir elde etmektedir.
Boş vakitlerinde "Idlewood" Pizza Stack gibi yerlerde insanlar ile sosyalleşmeyi, yeni insanlar ile tanışmayı bağlantı kurmayı, sohbet etmeyi çok sever. Sürekli yeni biri ile tanışıp uzun uzun muhabbetler kurmaktan ve orada bulunmaktan büyük zevk alır.
Yeni tanıştığı insanları, balık tutma hobisine ortak etmekte ve onlara yararlı bir insan olmaya devam etmektedir.