bir fotoğraf atmak istiyorum, arasındaki farkı ve görüntü kirliliğini açıklamanızı istiyorum lütfen.
rina roleplay bünyesinde hizmet veren yetkili arkadaşların bu konuyu eleştirmesini istiyorum, herkesin göz zevki aynı değildir. Beyin fırtınası yapmalıyız, teşekkürler.

gereksiz maplerin silinmesi gerekiyor, eğer oyuncuya aitse buna nasıl izin verildiğine anlam veremiyorum.
ve ekstra olarak;

tamamen fps kaybıdan ibaret, rol yapıldığı yok. Bu iki map kaldırılmalı bence, diğer oyuncular eğer benim ile aynı fikirdeyse belirtirler. Oyuncuların fikirlerine önem veriyorsanız, dinlemelisiniz.
Bunun gibi kocaman iki adet fps yıkan çöp yığını benzeri mapler kullanmak yerine, ufak bar mapi yaptırabilirsiniz.
efekt modu dahi kullanmıyorum.
illegal rollerine daha fazla müsade gösterilmeli, oyuncuların fikirlerine önem gösterilmeli. Bir çok illegal rol yapmak isteyen arkadaşlar, bu sunucuyu fazla ilgi göstermiyor özellikle Polis yönetimindeki arkadaşların müsade etmesini talep ediyorum.
Idlewood'a eklenen maplerden bu kadar fps kaybı yaşamıyorken, buraya ne zaman gelsem feleğim şaşıyor.
Oyunu eğlenmek için, zaman geçirmek için oynuyoruz. Eleştiri her zaman olur, herkes eleştirilir. Bunu nasıl değerlendirdiğiniz önemli. Birbirimizi kırmaya gerek yok, hayırlı günler ve güzel roller dilerim. Sağlıcakla kalın.